Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ps3-φλασαρει η τηλεοραση!?!

Lefteris29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να γινω πιο σαφης , το ps3 ειναι καινουργιο και απο την αρχη οταν παιζω ταινιες ή οταν σερφαρω στο playstation store (λιγοτερο και σχεδον καθολου οταν παιζω παιχνιδια- η οθονη της τηλεορασης (καινουργια LG 42LH4000) φλασαρει (οπως το φλας της φωτογραφικης μηχανης) ανα στιγμες και ακουγεται θορυβος. Αυτο γινεται ειδικa οταν παιζω dvd.Δεν ειναι θεμα τηλεορασης γιατι δεν μου το κανει ποτε- μονο με το ps3.

Η συνδεση ειναι με HDMI (καλωδιο απο το πλαισιο). εχει κανεις καποια αναλογη εμπειρια?¨Η ξερετε ποιο μπορει να ειναι το προβλημα??

ειδικα στις ταινιες ειναι πολυ εκνευστικο + του οτι φοβαμαι μην παθει τιποτα η τηλεοραση.

thanks..

Δημοσ.

Το τελευταιο που εχει βγει (το πηρα πριν ενα μηνα). φλασαρει η οθονη της τηλεορασης για μισο δευτερολεπτο (σαν φλας φωτογραφικης μηχανης και καποιες φορες κανει εναν ηχο σαν να μην γινεται καλη επαφη.

σκεφτομαι μηπως ειναι το καλωδιο hdmi , πηρα το φτηνο με τα 10 ευρω απο το πλαισιο.

Δημοσ.

αν μπορεις δοκιμασε κανενα καλωδιο απο κανενα φιλο σου να σιγουρευτεις.

εγω παιζω απροβληματιστα με καλωδιο του 1,5 $ απο amazon, οποτε η τιμη δεν εχει να κανει φανταζομαι.

επισης,αν κανενα φιλαρακι σου εχει τηλεοραση hd δεν πας για κανενα καφε απο εκει με το πλει να το δεις και στην δικη του τηλεοραση.

για μενα μαλλον φταιει το καλωδιο,αλλα για τον φοβο των ιουδαιων, μην εχει κανενα προβλημα η κονσολα

Δημοσ.

Εγώ σε ρώτησα γιατί έχω PS3 120GB(slim version) και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τηλεόραση HD και HDMI καλώδιο 20 ευρώ. Και κάνει οτι κάνει και εσένα.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

εγω το ειχα αυτο το προβλημα και με το καλωδιο AV μολις το βισματωσα με HDMI εγινε τρομερα εντονο σαν να βλεπεις χιονια στην τηλεοραση!!!!και ειχα μολις μια ημερα την κονσολα!Δεν προλαβα να σβησω την κονσολα και εσβησε μονη της!βγαζω το καλωδιο το ξαναβαζω ανοιγω την κονσολα κανει το μπιπ γινεται το λαμπακι πρασινο κανει μπιπ μπιπ μπιπ και ξανασβηνει.Την ανοιγω παλι με το ιδιο HDMI και δεν το ξαναεκανε...:shock:

Εχω την 250αρα εδω και 1,5 εβδομαδα...

Δημοσ.

αυτο με τα χιονια μου το εκανε χτες ενω εβλεπα dvd-παραλληλα μου εκανε και τα φλασαρισματα. Δοκιμασα κατι αλλο σημερα. εκανα turned off το upscaling gia BD & DVD και η ταινια ηταν φυσιολογικη (δεν την ειχα ομως πολυ ωρα για να τσεκαρω τα φλασαρισματα-απλα δεν ειχε τα χιονια).

ενα ειναι το σιγουρο που δοκιμασα -στα blue ray δεν εχω ουτε φλασαρισματα , ουτε χιονια..

---------- Προσθήκη στις 00:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:54 ----------

Εγώ σε ρώτησα γιατί έχω PS3 120GB(slim version) και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Τηλεόραση HD και HDMI καλώδιο 20 ευρώ. Και κάνει οτι κάνει και εσένα.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

φιλε εσενα ποτε στα κανει?

Δημοσ.
αυτο με τα χιονια μου το εκανε χτες ενω εβλεπα dvd-παραλληλα μου εκανε και τα φλασαρισματα. Δοκιμασα κατι αλλο σημερα. εκανα turned off το upscaling gia BD & DVD και η ταινια ηταν φυσιολογικη (δεν την ειχα ομως πολυ ωρα για να τσεκαρω τα φλασαρισματα-απλα δεν ειχε τα χιονια).

ενα ειναι το σιγουρο που δοκιμασα -στα blue ray δεν εχω ουτε φλασαρισματα , ουτε χιονια..

---------- Προσθήκη στις 00:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:54 ----------

φιλε εσενα ποτε στα κανει?

Οταν ασπουμε βλεπω κατι στην τηλεοραση και βαλω το καναλι που ειναι το PS3, κανει συντομο φλασαρισμα και εναν δυνατο ηχο..

Δημοσ.

πρόβλημα με το HDMI καλώδιο.

http://www.popularmechanics.com/blogs/technology_news/4212161.html

Πρόβλημα της προστασίας του καλωδίου HDCP (high-bandwidth digital content protection) δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα tv ps3.

Tips δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το 1080i

Settings--- > Display Settings αφήστε μόνο 720p τσεκαρισμένο

Eγώ 720p έχω βάλει άσχετα αν δεν έχω αυτό το πρόβλημα είναι καλύτερο έτσι και αλλιώς από 1080i

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...