ydrohoos1980 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Σωστά όλα αυτά.Αν όμως γίνει μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό δικό μου και προχωρήσω σε αποστολή του κινητού εφόσον δω τα χρήματα στον λογαριασμό μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Σωστά όλα αυτά.Αν όμως γίνει μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό δικό μου και προχωρήσω σε αποστολή του κινητού εφόσον δω τα χρήματα στον λογαριασμό μου? Τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα... Πως θα σου παρουν χρηματα απο τον λογαριασμο σου ειδικα αν τα στοιχεια σου τα εχει μονο η paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Anonymous_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ερωτηση: τι ωρα ειναι? Απαντηση: Μαλλον θα βρεξει ετσι οπως το κοβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Σωστά όλα αυτά.Αν όμως γίνει μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό δικό μου και προχωρήσω σε αποστολή του κινητού εφόσον δω τα χρήματα στον λογαριασμό μου? Εφόσον δεις χρήματα στον λογαριασμό σου, ναι το στέλνεις και κρατάς και το απόκομμα της αποστολής. Πρόσεχε. Εφόσον δεις χρήματα. Όχι check, όχι αποδείξεις απο paypal (αλλά δεν έχουν εμφανιστεί στο λογαριασμό σου), όχι αποδείξεις αποστολής από άλλη τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 τιποτα ενα iphone 4 ηταν μονο αλλα ειχε κατι γρατζουνιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.