Achillf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα, ηθελα να πουλησω το κινητο μου μεσω της βοηθειας του ιντερνετ οπως κανουν πλεον οι περισσοτετοι.. Ετσι πηγα στην τραπεζα εβγαλα μια prepaid και μετα εκανα ενα account στην paypal..ημουν και ειμαι ασχετος ακομα απο paypal.. Μετα δημοσιευσα την αγγελια μου σε διαφορα ελληνικα sites δημοπρασιων.. Τελικα μετα απο ενα χρονικο διαστημα μου ερχετε ενα mail απο το εξωτερικο και μου λεει ενδιαφερομαι για το κινητο για το θελει ο γιος μου που ειναι στην Νιγηρια και επειδη δεν μπορω να βρω αλλο σαν το δικο σου θα σου δωσω οσα λεφτα χρειαζεσε.. Ε εγω δελεαστηκα απο την προσφορα του λεγοντας οτι "χτυπησα λαυρακι" και οτι θα του παρω οσα λεφτα θελω.. Λεω το shipment cost ειναι τοσο και θελω και γω τοσα , οποτε βαλε στο paypal account μου τοσα.. Μου στελνει και μου λεει οκ θα στα βαλω και την επομενη μερα μου ερχετε ενα mail απο "την και καλα" paypal και λεει οτι εγινε η εξης payment τοσα ευρω αλλα δεν θα σου εμφανιστει στις υποθεσεις σου στο http://www.paypal.com επειδη πρεπει να στειλεις πρωτα την αποδειξη αποστολης και ετσι θα παρεις μετα τα λεφτα.. Ε ηταν η πρωτη μου φορα ρε παιδια και δεν ηξερα και το εστειλα το κινητο.. Αλλα τελικα τα mails ηταν ψευτικα... Τι να κανω ??? Μια βοηθεια ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα, ηθελα να πουλησω το κινητο μου μεσω της βοηθειας του ιντερνετ οπως κανουν πλεον οι περισσοτετοι.. Ετσι πηγα στην τραπεζα εβγαλα μια prepaid και μετα εκανα ενα account στην paypal..ημουν και ειμαι ασχετος ακομα απο paypal.. Μετα δημοσιευσα την αγγελια μου σε διαφορα ελληνικα sites δημοπρασιων.. Τελικα μετα απο ενα χρονικο διαστημα μου ερχετε ενα mail απο το εξωτερικο και μου λεει ενδιαφερομαι για το κινητο για το θελει ο γιος μου που ειναι στην Νιγηρια και επειδη δεν μπορω να βρω αλλο σαν το δικο σου θα σου δωσω οσα λεφτα χρειαζεσε.. Ε εγω δελεαστηκα απο την προσφορα του λεγοντας οτι "χτυπησα λαυρακι" και οτι θα του παρω οσα λεφτα θελω.. Λεω το shipment cost ειναι τοσο και θελω και γω τοσα , οποτε βαλε στο paypal account μου τοσα.. Μου στελνει και μου λεει οκ θα στα βαλω και την επομενη μερα μου ερχετε ενα mail απο "την και καλα" paypal και λεει οτι εγινε η εξης payment τοσα ευρω αλλα δεν θα σου εμφανιστει στις υποθεσεις σου στο http://www.paypal.com επειδη πρεπει να στειλεις πρωτα την αποδειξη αποστολης και ετσι θα παρεις μετα τα λεφτα.. Ε ηταν η πρωτη μου φορα ρε παιδια και δεν ηξερα και το εστειλα το κινητο.. Αλλα τελικα τα mails ηταν ψευτικα... Τι να κανω ??? Μια βοηθεια ?? Χριστε μου... ακομα υπαρχουν ανθρωποι που την πατανε με Nigerian Scams? Πραγματικα WOW! Λεω και γω να το κανω το κολπο εφοσον πιανει ακομα... τι διαολο... Τελος παντων, φιλε μου αλλη φορα ποιο πολυ προσοχη. Το κινητο το εχασες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dermitzos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Τυπικό Nigerian Scammer... Τώρα.. Τίποτα! (έτσι νομίζω δηλαδή). Απευθύνσου στο site των δημοπρασιών που έβαλες την αγγελία και δες τι θα σου απαντήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achillf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδη δεν μπορουμε να κανουμε καποια μυνηση η κατι ρε παιδι μου ?? λογικα αυτος για να παρει το κινητο πρεπει να παει αυτος αυτοπροσωπος, δηλαδη το ονομα που εστειλε για να το στειλω. οποτε ξερουμε ποιος ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδη δεν μπορουμε να κανουμε καποια μυνηση η κατι ρε παιδι μου ?? λογικα αυτος για να παρει το κινητο πρεπει να παει αυτος αυτοπροσωπος, δηλαδη το ονομα που εστειλε για να το στειλω. οποτε ξερουμε ποιος ειναι μην συνεχιζεις...σκεψου τι λες... μηνυση σε καποιον στην Νιγηρια... Χριστιανε μου παει το κινητο σου... ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ. Ποιο απλα δεν μπορουμε να στο πουμε. Αλλη φορα, σκεφτομαστε περισσοτερο τι παμε να κανουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flying_Dutchman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το μονο που ΙΣΩΣ να μπορεις να κανεις ειναι ΑΝ το εχεις στειλει με εταιρεια κουριερ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ, να τους ειδοποιησεις και να ζητησεις να στο στειλουν πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achillf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το μονο που ΙΣΩΣ να μπορεις να κανεις ειναι ΑΝ το εχεις στειλει με εταιρεια κουριερ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ, να τους ειδοποιησεις και να ζητησεις να στο στειλουν πισω. Το εκανα , δεν γινετε τιποτα.. Για εξωτερικο τα ΕΛΤΑ το στελνουν την επομενη μερα... Πω ρε γαμωτο πως την πατησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandr0s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δεν γίνεται τίποτα. Καλά, ολόκληρο web πώς γίνεται να πιστεύεις ότι κάποιος από τη Νιγηρία θεώρησε το κινητό σου ευκαιρία? BTW το παρακάτω αξίζει να μελετηθεί: http://en.wikipedia.org/wiki/Advance-fee_fraud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 πολυ scam ρε παιδι μου... nigerian, spanish, russian, ukrainian... να και καπου που δεν υπαρχει greek... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 απλος κανονας στο internet ,αν δεν παρεις τα λεφτα στο χερι δεν στελνεις τιποτα.Κριμα παντως απλα θεωρησε οτι χαλασε και το πεταξες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 To κινητό ξέχασε το. Απο'δω και πέρα φαντάζομαι να είσαι πιο προσεκτικός. Είναι δυνατόν ολόκληρο internet, αυτός απο τη Νιγηρία να ήθελε το ΔΙΚΟ σου κινητό που μα μη μπορούσε να το βρει αλλού? Btw, για ποιο κινητό μιλάμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 ...εγω δελεαστηκα απο την προσφορα του λεγοντας οτι "χτυπησα λαυρακι" και οτι θα του παρω οσα λεφτα θελω.. Με αυτη τη φράση θυμήθηκα της πρόσφατη ιστορία, με τον -για λιγοτερο απο 24 ώρες- Γενικό Γραμματέα υπουργείου, που έγραφε στο fb κάτι τέτοια "Θα στείλω βιογραφικό. Με το ΠΑΣΟΚ όλα θα γίνονται με διαφάνεια… Θα κονομήσουμε… Γουστάρω πολύ..." και τελικά έφαγε γλαρόσουπα. Περαστικά και στους δύο σας. Κάθε εμπόδιο για καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_eye Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι από την ip που στάλθηκε το ψεύτικο email είναι να ειδοποιήσεις τον provider ότι στέλνονται email scams. Μπορεί έτσι να μπλοκάρουν τον λογαριασμό του και να σώσεις κανένα άλλο άπειρο. Δυστυχώς το κινητό το κλαις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μα είναι δυνατόν; Σκέψου οτι ένας νιγηριανός θα γελάει με έναν Έλληνα..ΝΤΡΟΠΗ!! Να ξέρεις οτι ποτέ δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι emails..Οποιαδήποτε εξέλιξη και κίνηση πρέπει να τη βλέπεις και να την κάνεις μέσα απο το site http://www.paypal.com κτλ... Και στο site πρέπει να μπαίνεις γράφοντας τη διεύθυνση μόνος σου,και όχι απο link γιατί κατα καιρούς φτιάχνουν και ψεύτικα site με παρόμοια διεύθυνση για να την πατήσεις. Ήταν τουλάχιστον φτηνό το κινητό,ή θα κλαίμε όλοι μαζί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Εδώ που τα λέμε τα ήθελε ο κωλαράκος σου..... Ήθελες να κονομήσεις....Αλήθεια πόσα του ζήτησες του Νιγηριανού για το κινητάκι??? Φαντάζομαι πολύ παραπάνω από την πραγματική του αξία ε? Πήγες για κότες και βγήκες μαδημένος..... Μερικοί δεν μαθαίνουν ποτέ από τα παθήματά τους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.