Προς το περιεχόμενο

Σπασμένη Οθόνη Laptop!

sppoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και 2 μήνες έχω ένα πρόβλημα...

Ναι....ναι...δυστυχώς μου έσπασε η οθόνη του Laptop από μια αναπάντεχη πτώση!

Είναι 17'' η οθόνη και δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω!

Καμία ιδέα για αλλαγή οθόνης και σχετικά οικονομική υπάρχει...

Υ.Γ. : Μην μου προτείνετε να βάλω εξωτερική οθόνη και να το μετατρέψω σε desktop, αυτό δεν είναι λύση γιατί desktop έχω!

Δημοσ.

ebay.com μαλλον λεγεται η απαντηση στο προβλημα σου...παραγγελνεις μια οθονουλα και την αλαζεις μονος σου.... αλιως καντο 2ο desktop....

Δημοσ.

Το Laptop μου είναι το Multirama Deluxe 202...

Επίσης Orck, το link που μου έδωσες δεν ανήκει σε κάποιο topic!

Τους υπόλοιπους σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Δημοσ.

Ψάξε μήπως πουλάει κανείς μεταχειρισμένο & χαλασμένο laptop στις ίδιες διαστάσεις με το δικό σου μπας και μπορείς να πάρεις την οθόνη του.

Φίλος έπαθα ακριβώς το ίδιο με σένα σε ένα 15άρι fujitsu-siemens. Στην αντιπροσωπεία του ζητήσαν 430€ για αλλαγή και του είπαν πως πρέπει να αντικατασταθεί με ακριβώς την ίδια οθόνη και ότι η εργασία είναι αρκετά εξειδικευμένη για να την κάνει κάποιος μη γνώστης. Φυσικά δεν δέχτηκε την αλλαγή. Βρήκε από γνωστό ένα lenovo ίδιων διαστάσεων και την άλλαξε μόνος του (χωρίς να έχει «εξειδικευμένες» γνώσεις). Η νέα οθόνη ούτε καν την ίδια native ανάλυση δεν είχε αλλά του έκανε μια χαρά. Δεν ξέρω αν ισχύει γενικά αυτό όμως.

Δημοσ.

Ηταν λινκ απο μια αγγελια, ειτε εγω εκανα λαθος με το copy-paste ειτε η αγγελια σβηστηκε, δεν μπορω να ψαξω πλεον, εχει πολλες αγγελιες.

Η απαντηση μου ηταν οτι μπορεις να ρωτησεις το χρηστη djks http://www.insomnia.gr/forum/member.php?u=56026

Πριν απο καιρο ειχε βρει καποια πραγματα απο αυτον, ισως να εχει το ανταλλακτικο που χρειαζεσαι. Απλα σαν ιδεα εναλλακτικη του ebay.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δ θέλω να επισκευάσω κάποιο laptop.

Απλά ρωτάω αν εχει κάποιο κανένα μηχάνημά με χαλασμένη οθονη.

Ειτε σπασμένη ειτε καμμένη.

Το θελω για συγκεκριμένη χρήση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...