maik42 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. οπως καταλαβατε τα win 7 μου βγαζουν το μυνημα που εχω στον τιτλο με αποτελεσμα να μην μπορω να συνδεθω στο internet. δοκιμασα με επαναφορα συστηματος και με το τειχος προστασιας των win αλλα δεν καταφερα τιποτε. μπορει καποιος απο εσας που γνωριζει το αντικειμενο να με βοηθησει?
isay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.οπως καταλαβατε τα win 7 μου βγαζουν το μυνημα που εχω στον τιτλο με αποτελεσμα να μην μπορω να συνδεθω στο internet. δοκιμασα με επαναφορα συστηματος και με το τειχος προστασιας των win αλλα δεν καταφερα τιποτε. μπορει καποιος απο εσας που γνωριζει το αντικειμενο να με βοηθησει? Σε command prompt (τη μαυρίλα) γράψε netsh winsock reset και πάτα enter
maik42 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Σε command prompt (τη μαυρίλα) γράψε netsh winsock reset και πάτα enter τον κανω επανακινηση και επανερχωμε για αποτελεσματα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:55 ---------- τον κανω επανακινηση και επανερχομε για αποτελεσματα[/Q φιλε μου το μυνημα εφυγε αλλα συνεχιζω να μπαινω στο internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.