spirosslayer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα, εχω μια Tv-pc monitor και θελω να συνδεσω το λαπτοπ σαυτη. Εχω μονο εξοδο VGA, καθολου HDMI, και θελω να ρωτησω: Αν συνδεσω μονο με καλωδιο σειριακο θα εχω μονο εικονα στην TV χωρις ηχο? αν ναι υπαρχει καποιος ανταπτορας που να βγαινει απο USB και να γινεται HDMI (ή καποια σχετικη πατεντα) για να το συνδεσω? Καποια αλλη λυση για να εχω ηχο και εικονα μαζι? Ευχαριστω
isay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα, εχω μια Tv-pc monitor και θελω να συνδεσω το λαπτοπ σαυτη. Εχω μονο εξοδο VGA, καθολου HDMI, και θελω να ρωτησω:Αν συνδεσω μονο με καλωδιο σειριακο θα εχω μονο εικονα στην TV χωρις ηχο? αν ναι υπαρχει καποιος ανταπτορας που να βγαινει απο USB και να γινεται HDMI (ή καποια σχετικη πατεντα) για να το συνδεσω? Καποια αλλη λυση για να εχω ηχο και εικονα μαζι? Ευχαριστω (Αντιγραφή από άλλο post) Ας δούμε λίγο το θέμα σύνδεσης υπολογιστή και τηλεόρασης. Ανάλογα με τις εισόδους και εξόδους έχει προβλήματα και εναλλακτικές λύσεις. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις ώστε να έχεις ικανοποιητική εικόνας και ήχο είναι καλώδιο svideo σε rca και καλώδιο για ήχο. Παλιότερα χρησιμοποιούσα κάτι σαν ΑΥΤΟ και έπαιζε κανόνι. Αν τώρα θες πιο αξιόπιστες ή ακριβές λύσεις πας σε hdmi, κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.