pp6210 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα και καλή χρονιά, και ξαφνικά μπαίνω στη welcome screen και βλέπω μόνο το δικό μου user icon - το δεύτερο account έχει χαθεί και υπάρχει κενό icon με το όνομα "other user"... αν βάλω usernameκαι password τα αναγνωρίζει, και μετά στο επόμενο log on φαίνεται μόνο αυτός ο user και εξαφανίζεται το δικό μου (γίνεται το δικό μου other user). Το restore για κάποιο λόγο δεν φορτώνεται (βγάζει μήνυμα οτι κάποιο πρόγραμμα δεν το αφήνει να ολοκληρωθεί - ξήλωσα avira, zonealarm αλλά τίποτα!) Πάω στο folder users, είναι όλα εκεί αλλά έχει πολλές εκδοσεις απο τα αρχεία NTUser (το ini, dat κτλ) και μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα... Πάω στο user control panel και το παράθυρο που συνήθως φαίνονται οι υφιστάμενοι users είναι κενό!! Φτιάχνω εναν καινούργιο χρήστη για να μεταφέρω τα δεδομένα από τον ένα χρήστη στον νέο (αυτό προτείνει η βοήθεια των win), αλλά ο νέος χρήστης δεν φαίνεται πουθενά!! Όταν φορτώσει πάντως δουλέυω ΟΚ και όλα είναι εκεί, απλά όταν ξέρω οτι έχει χτυπήσει το user management, προφανώς θα το βρώ μπροστά μου.... Για το τι προκάλεσε αυτή τη κατάσταση δεν είμαι σίγουρος... εκεί που γινόταν εγκατάσταση ενός update του windows defender έπεσα σε μπλε οθόνη, μου ζήτησε (και έκανε chekdisk) και μετά ξαναφόρτωσε με το παραπάνω πρόβλημα. Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω...αν σβήσω στην ψύχρα όλα τα ntuser αρχεία δεν θα τα ξαναφτιάξει από την αρχή? Η τελική λύση που έχω είναι να κάνω ενα restore στο Acronis image που με πάει ένα μήνα πίσω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.