ribo7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Φίλε DrLo πως γίνεται να έχεις internet στο κάτω διαμέρισμα από γραμμή σε άλλο διαμέρισμα? Το κατάφερες? Πάντως και 'γω ενδιαφέρομαι για internet χωρίς τηλέφωνο και να πω ότι δεν έχω καθόλου γραμμή. Μία λύση είναι το forthnet adsl economy αλλά ίσως αργήσει η σύνδεση. Άλλη λύση είναι η πρόταση αρκετών σε διάφορα forum να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ για γραμμή και μετά να πάω σε εναλλακτικό (π.χ. HOL) για internet. Σε αυτή την περίπτωση όμως παραμένει το πάγιο στον ΟΤΕ ε? Τί προτείνετε? Ευχαριστώ!
ribo7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Με ασύρματο ίσως; Το θεωρώ ακριβό.. Έχω καταλήξει ή να κάνω αίτηση στη Forthnet για νέα γραμμή για το forthnet adsl economy ή να κάνω αίτηση για γραμμή ΟΤΕ και μετά να βάλω το Hol adsl internet. (Απευθείας αίτηση στη Hol για νέα γραμμή γίνεται αφού βάλεις και τηλέφωνο ε?) Απλά θέλω γνώμες..
DrLo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Το θεωρώ ακριβό..Έχω καταλήξει ή να κάνω αίτηση στη Forthnet για νέα γραμμή για το forthnet adsl economy ή να κάνω αίτηση για γραμμή ΟΤΕ και μετά να βάλω το Hol adsl internet. (Απευθείας αίτηση στη Hol για νέα γραμμή γίνεται αφού βάλεις και τηλέφωνο ε?) Απλά θέλω γνώμες.. Με wifi router προφανώς (αυτό το μυστήριο της ON). Τελικά δουλεύει καναονικά με κουφό το RJ-11 από το splitter να πρέπει να μπει στο RJ-45 του Pirelli. Το κουφό είναι ότι το 2ο τηλέφωνο παίζει κανονικά (χωρίς θόρυβο) χωρίς splitter. Αν θυμάμαι καλά από τα πρώτα χρόνια του aDSL θα χανόταν η σύνδεση του modem αν κάποιος σήκωνε το 2ο τηλέφωνο χωρίς φίλτρο ? (κάπου είχα καταχωνιασμένο ένα φιλτράκι αλλά που).
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Επειδή ψάχνομαι και εγώ τώρα, μάλλον θα βάλω Cyta. 12Mbit με 17,5 ευρώ (χωρίς άλλο πάγιο) http://www.cyta.gr/index.php?ID=1_play_home#anch2 (Θεσσαλονίκη όμως) Έχει και 2Mbit με 14,5
nske Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Πριν μερικά χρόνια είχα βάλει Vivodi full LLU adsl σε "ανενεργό βρόχο" στον οποίο δεν υπήρχε τηλεφωνία. Αν υποστηρίζει ακόμη κάποιος πάροχος ADSL Internet σε ανενεργό βρόχο, ακόμη και αν απαιτεί την ύπαρξη τηλεφωνικού αριθμού για την αίτηση (απ' ότι είχα ρωτήσει κάποιοι το απαιτούν), μετά την ενεργοποίηση λογικά θα μπορεί κάποιος να διακόψει την τηλεφωνική γραμμή που έχει στην άλλη εταιρία (π.χ. ΟΤΕ), εφόσον είναι σε χωριστό βρόχο, και να διατηρήσει απλά τον βρόχο με τη ADSL. Βέβαια πλέον δε ξέρω κατά πόσο έχει νόημα οικονομικά κάτι τέτοιο πλέον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 το έχει καταργήσει αυτό η Vivodi
Haldol Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Σχετικά με τις συνδρομές αορίστου χρόνου του ΟΤΕ που αναφέρθηκε ότι πρέπει να έχει ο πελάτης δικό του εξοπλισμό, δεν ισχύει. Σε ερώτησή μου σε ΟΤΕShop μου είπαν πως δίνουν ένα «απλό» (δηλαδή χωρίς WIFI και πολλαπλές RJ-45 θύρες) modem αν ζητηθεί. Βέβαια πιθανολογώ πως δίνεται με χρησιδάνειο, οπότε θα πρέπει να επιστραφεί μετά. Σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί. Πάντως και μια ερώτηση σε ένα κατάστημα ΟΤΕ ή στο 134 δε βλάπτει. Και πιο γρήγορη θα είναι η διαδικασία από κάθε άλλο πάροχο.
ribo7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Το θεωρώ ακριβό..Έχω καταλήξει ή να κάνω αίτηση στη Forthnet για νέα γραμμή για το forthnet adsl economy ή να κάνω αίτηση για γραμμή ΟΤΕ και μετά να βάλω το Hol adsl internet. (Απευθείας αίτηση στη Hol για νέα γραμμή γίνεται αφού βάλεις και τηλέφωνο ε?) Απλά θέλω γνώμες.. Στη HOL που ρώτησα μου είπαν για να έχεις μόνο ίντερνετ θέλεις οπωσδήποτε τηλεφωνική γραμμή. Άρα αναγκαστικά πρέπει να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ και μετά στην HOL. Έτσι θα πληρώνω όμως το πάγιο στον ΟΤΕ (14ευρώ/μήνα) + το ιντερνετ στη HOL. Στη Forthnet μου είπαν ότι μπορείς να αποκτήσεις μόνο ιντερνετ και σε νέα γραμμή και πληρώνεις μόνο το πάγιο στη Forthnet! Ακούγεται πιο δελεαστικό. Αλλά το δίλημμα υπάρχει αν πρέπει να κάνω αίτηση πρώτα στον ΟΤΕ για γραμμή και μετά να ζητήσω μεταφορά στη Forthnet..
Peperone Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Σχετικά με τις συνδρομές αορίστου χρόνου του ΟΤΕ που αναφέρθηκε ότι πρέπει να έχει ο πελάτης δικό του εξοπλισμό, δεν ισχύει. Σε ερώτησή μου σε ΟΤΕShop μου είπαν πως δίνουν ένα «απλό» (δηλαδή χωρίς WIFI και πολλαπλές RJ-45 θύρες) modem αν ζητηθεί. Βέβαια πιθανολογώ πως δίνεται με χρησιδάνειο, οπότε θα πρέπει να επιστραφεί μετά. Σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί. Πάντως και μια ερώτηση σε ένα κατάστημα ΟΤΕ ή στο 134 δε βλάπτει. Και πιο γρήγορη θα είναι η διαδικασία από κάθε άλλο πάροχο. Έχω κάνει 2 ενεργοποιήσεις αορίστου στο ΟΤΕ με πληρωμένο το τέλος ενεργοποίησης. Και στις 2 μου είπαν αν θέλω το μοντεμ. Τους ρώτησα αμα δεν το πάρω αν κερδίζω τίποτα... και μου είπαν όχι είναι δωρεάν.. Οπότε το πήρα....
Zazula Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ που ήθελα το ίδιο (ίντερνετ χωρίς προϋπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή) πήρα το adsl economy τής Forthnet και είμαι ευχαριστημένος. Μου είπαν ότι θα με συνδέσουν σε 30 μέρες (με δικό τους νούμερο), και την 29η όντως είχα γραμμή (τέλος ενεργοποίησης: ένα πενηντάρι). Η προσφορά ήταν 14,75€ το πρώτο εξάμηνο και 24,90€ κατόπιν, κι απ' ό,τι ξέρω ισχύει ακόμη. Το ρουτεράκι κλειδώνει στα 1.020 / 19.663 kbps (up/down).
ribo7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ που ήθελα το ίδιο (ίντερνετ χωρίς προϋπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή) πήρα το adsl economy τής Forthnet και είμαι ευχαριστημένος. Μου είπαν ότι θα με συνδέσουν σε 30 μέρες (με δικό τους νούμερο), και την 29η όντως είχα γραμμή (τέλος ενεργοποίησης: ένα πενηντάρι). Η προσφορά ήταν 14,75€ το πρώτο εξάμηνο και 24,90€ κατόπιν, κι απ' ό,τι ξέρω ισχύει ακόμη. Το ρουτεράκι κλειδώνει στα 1.020 / 19.663 kbps (up/down). Σε ποιά περιοχή Zazula? Και μένα σε κατάστημα που ρώτησα μου είπαν 30 ημέρες αλλά μου ακούστηκε πολύ αισιόδοξο.. Τεσπά, μάλλον και γω έτσι θα το κάνω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.