balios Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα προσφατα πέρασα μετα απο φορματ τα 7 Οταν επιχειρησα να τα ανοιξω ενώ κανω Login κανονικα με το Username Μου η επιφανεια εργασιας ειναι αδεια απο τις συντομευσεις μου.Αυτο παρουσιάστηκε μετά απο την εγκτασταση των Ubuntu στο pc μου Το θέμα είναι ότι όταν πηγαινω στο φακελο user\Desktop οι συντομευσεις μου ειναι κανονικα εκει περα και αν τις τρεξω δουλευουν κανονικα Δοκιμασα επισης να δημιουργησω καινουργιες συντομευσεις ωστοσο οταν το κανω αυτο η επιφανεια εργασιας φαινεται αδεια ενω στον αντιστοιχο φακελο δημιουργουνται κανονικα οι καινουργιες συντομευσεις Περιεργο ε? ξερει κανεις τπτ?
dazeman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Θα αντιγράψεις τον φάκελο Desktop - Επιφάνεια εργασίας μέσα στο contacts (επαφες) εκεί είναι η θέση του.
GCMH Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 @dazeman: Πότε άλλαξαν θέση τον φάκελο Desktop και τον πήγαν μέσα στον Contacts; Μήπως κάνεις κάποιο λάθος; @balios: Δεξί κλικ κάπου πάνω στην επιφάνεια εργασίας, View->Ξετσέκαρε μετά τσέκαρε "Show Desktop Icons" να ξεκινήσουμε από τα απλά, μήπως παρ' ελπίδα γίνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.