madsc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 "HA! Και ήλπιζα να μην το προσέξει κανείς" => Ναι καλά μωρέ !!! sc
Anonymous Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 1939 JAMES A NAISMITH CREATOR OF BASKETBALL, DIES AT 78 lete na fteei ayto poy paroles tis prospatheies (kai thn sxedon kathimerini proponisi gia xronia ) pote den xeperasa tin metriotita sto sygkekrimeno athlima ???
UserX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> HA! Και ήλπιζα να μην το προσέξει κανείς Αλλά, ευχαριστώ όπως και να ΄χει... <hr /></blockquote> eheheh...nai nai kai kala!!! Estise olokliro thread gia na mas perasei plagios oti ehei ta genethlia tis simera!! ma ti eiste eseis oi gynekes!! soupies Xronia sou Polla xristinaki, na ta 100stiseis (ilikia) kai na ta 100.000stiseis (posts)! BTW eisai sigouri oti thelleis na keraseis 5000fevga atoma???
dim_b Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Εγώ έχω γενέθλια την ίδια μέρα (23-2-1970) με τη Δημοκρατία της Γουιάνας
hyper Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 5/2/1981 Τη μέρα που γεννήθηκα καταδικάστηκε ο ROBERT GARWOOD για συνεργασία με τον εχθρό (προδωσία) και ένας άλλος τυπάς, ο KUDA BUX Ινδιάνος μυστικιστής πέθανε... Αυτά τα ευχάριστα συνόδευσαν την έλευσή μου στον κόσμο :crazy: Anyway! Χριστίνα Χρόνια Καλά!!
Absolut_D Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Χριστινα χρονια πολλα και βασικοτερα καλα...... Ειμαι μαλλον απο σποντα γεννημενος 8 Μαρτιου του 79'...... και για οσους δεν θυμουνται.....την ημερα της γυναικας.....δεν νομιζω να με βοηθησε και πολλυ το γεγονος αυτο στην σχεση μου με το αντιθετο φυλλο Μαλλον καποιος εκανε λαθος στις ημερ/νιες...
^ACID_BURN^ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 xristinaki xronia polla kai kala opos akrivos ta thes! pantos kai mena den egine tpt otan genithika! (kai den apokalipto imerominia!! :grin: vevaia "merikoi" tin kseroun!! )
Cristina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote UserX:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> HA! Και ήλπιζα να μην το προσέξει κανείς Αλλά, ευχαριστώ όπως και να ΄χει... <hr /></blockquote> eheheh...nai nai kai kala!!! Estise olokliro thread gia na mas perasei plagios oti ehei ta genethlia tis simera!! ma ti eiste eseis oi gynekes!! soupies Xronia sou Polla xristinaki, na ta 100stiseis (ilikia) kai na ta 100.000stiseis (posts)! BTW eisai sigouri oti thelleis na keraseis 5000fevga atoma??? <hr /></blockquote> ʼχου... Ειλικρινά όταν έκανα αυτό το post, ούτε καν σκέφτηκα πως την επόμενη μέρα είναι τα γενέθλιά μου! Τι καχύποπτος! Εδώ λέω να κάνω ένα cyber party! ʼλλωστε τι ψυχή μπορεί να έχει μωρέ ένα cyber κέρασμα Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές σας... Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορα παρακαλώ οι ευχές όλων σας να πάρουν αληθινή υπόσταση!
UserX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 cyber kerasma e? pare ena cyber doraki apo emena tote... :D :D
Cristina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 ΑΑΑ!!! Τι καλό Να 'ταν και αληθινό!!! Του χρόνου το περιμένω έξω από την πόρτα μου... Thaaaanx
drm Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Χριστίνα Χρόνια Πολλά κ Καλά. Ωραίο κόλπο αυτό με τα γεννέθλια, θα το κάνω και εγώ του χρόνου. (πόσο είσαι ?) Α! την μέρα που γεννήθηλα έγινε κάτι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό ...
hyper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Drm An einai oti gennh8hkes ase na to krinoun alloi auto !!
hyper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Drm An einai oti gennh8hkes ase na to krinoun alloi auto !!
UserX Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> ΑΑΑ!!! Τι καλό Να 'ταν και αληθινό!!! Του χρόνου το περιμένω έξω από την πόρτα μου... Thaaaanx <hr /></blockquote> ase afta ta dora distixos mono virtual mporeis na ta deis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.