Rabican Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 εσχατως εχω ενα θεματακι με το laptop μου και σκεφτομαι να του τραβηξω ενα format. το προβλημα ειναι πως εχω χασει το CD με το οποιο ηρθε παρεα (το laptop ειχε προεγκατεστημενα τα Ελληνικα Windows Vista Business). Product key εχω, οπως και το "αναγνωριστικο προιοντος" το θεμα ειναι αν μπορω με ενα οποιοδηποτε δισκακι vista business να κανω το format και installation και μετα να κανω ενεργοποιηση με το δικο μου αγορασμενο product key.
nickarmy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 γιναιτε προχορα αφοβα, πάντως αν πειρες τωρα κοντα το λαπτοπ δωσε κατι λιγα να σου κανουν upgrade σε 7
Rabican Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 βασικα ειναι καπως παλιο το λαπιτοπι οποτε για upgrade σε 7 δεν νομιζω. αρα ψαχνω να βρω δισκακι Vista Business GR... για να δουμε..! προσθετω μια ερωτηση: μιας και το λαπιτοπι εχει περασμενα Vista Business GR, φανταζομαι οτι το δισκακι που θα βρω πρεπει να ειναι αυτη ακριβως η εκδοση
StavrosD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δυστυχώς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό μιας έκδοσης των vista για ενεργοποίηση άλλης έκδοσης. Με τα laptop δίνεται η ΟΕΜ έκδοση των vista, η οποία ενεργοποιείται μόνο με κλειδιά που παρέχονται στον συγκεκριμένο κατασκευαστή. Τα κλειδιά αυτά δεν ενεργοποιούν εκδόσεις των windows σε άλλη γλώσσα ή από άλλον κατασκευαστή. Επίσης το κλειδί ενεργοποιεί μόνο την αρχική γλώσσα η οποία συνόδευε το μηχάνημα. Βέβαια μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην microsoft και να την ρωτήσεις. Ίσως σου δώσουν κλειδί αν έχεις πρόσβαση σε δισκάκι φίλου. Πρέπει όμως να είναι αυθεντικό, καθώς ίσως σου ζητήσουν κάποιο κωδικό που αναφέρει.
Rabican Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 σταυρο αυτο σημαινει πως με ενα αλλο δισκακι Vista (ιδια εκδοση ακριβως) δουλεια δε θα γινει?
Wavemaster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Γίνεται! Το κλειδί που έχεις θα δουλέψει για την ίδια έκδοση (Business στην περίπτωσή σου),ανεξαρτήτως γλώσσας (ελληνικά,αγγλικά,σουαχίλι κλπ) και αρχιτεκτονικής (32 ή 64 bit).
StavrosD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Στα ΧP τουλάχιστον είχα πολλά προβλήματα με την ενεργοποίηση. Είχα αυθεντικά κλειδιά από MSDN και από το laptop. Χρησιμοποίησα ένα αυθεντικό CD από παλιότερη συνδρομή στο MSDN και δεν έπαιρνε το κλειδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.