Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποιηση Vista με διαφορετικο CD

Rabican

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσχατως εχω ενα θεματακι με το laptop μου και σκεφτομαι να του τραβηξω ενα format. το προβλημα ειναι πως εχω χασει το CD με το οποιο ηρθε παρεα (το laptop ειχε προεγκατεστημενα τα Ελληνικα Windows Vista Business). Product key εχω, οπως και το "αναγνωριστικο προιοντος" το θεμα ειναι αν μπορω με ενα οποιοδηποτε δισκακι vista business να κανω το format και installation και μετα να κανω ενεργοποιηση με το δικο μου αγορασμενο product key.

Δημοσ.

βασικα ειναι καπως παλιο το λαπιτοπι οποτε για upgrade σε 7 δεν νομιζω. αρα ψαχνω να βρω δισκακι Vista Business GR... για να δουμε..!

προσθετω μια ερωτηση: μιας και το λαπιτοπι εχει περασμενα Vista Business GR, φανταζομαι οτι το δισκακι που θα βρω πρεπει να ειναι αυτη ακριβως η εκδοση

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό μιας έκδοσης των vista για ενεργοποίηση άλλης έκδοσης.

Με τα laptop δίνεται η ΟΕΜ έκδοση των vista, η οποία ενεργοποιείται μόνο με κλειδιά που παρέχονται στον συγκεκριμένο κατασκευαστή. Τα κλειδιά αυτά δεν ενεργοποιούν εκδόσεις των windows σε άλλη γλώσσα ή από άλλον κατασκευαστή.

Επίσης το κλειδί ενεργοποιεί μόνο την αρχική γλώσσα η οποία συνόδευε το μηχάνημα.

Βέβαια μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην microsoft και να την ρωτήσεις. Ίσως σου δώσουν κλειδί αν έχεις πρόσβαση σε δισκάκι φίλου. Πρέπει όμως να είναι αυθεντικό, καθώς ίσως σου ζητήσουν κάποιο κωδικό που αναφέρει.

Δημοσ.

σταυρο αυτο σημαινει πως με ενα αλλο δισκακι Vista (ιδια εκδοση ακριβως) δουλεια δε θα γινει?

Δημοσ.

Γίνεται!

Το κλειδί που έχεις θα δουλέψει για την ίδια έκδοση (Business στην περίπτωσή σου),ανεξαρτήτως γλώσσας (ελληνικά,αγγλικά,σουαχίλι κλπ) και αρχιτεκτονικής (32 ή 64 bit).

Δημοσ.

Στα ΧP τουλάχιστον είχα πολλά προβλήματα με την ενεργοποίηση.

Είχα αυθεντικά κλειδιά από MSDN και από το laptop. Χρησιμοποίησα ένα αυθεντικό CD από παλιότερη συνδρομή στο MSDN και δεν έπαιρνε το κλειδί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...