Προς το περιεχόμενο

Νεα καρτα γραφικων

Holy Deamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη ηλεκτρονικη χρονια παιδια.Σκεφτομαι να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου με μια νεα καρτα γραφικων γυρω στα 350-400 ευρω κ θελω τις πολυτιμες συμβουλες-προτασεις σας.Το συστημα ειναι:

cpu:intel CORE 2 DUO E8500 3.16ghz

ram: OCZ 4GB PC2-9200 1150MHZ

motherbord:ASUS P5Q DELUXE

Τροφοδοτικο:THERMALTAKE W0116 TOUGHPOWER 750W "ATI CROSSFIRE CERTIFIED"(δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο)

Σκεφτομουν για ΑΤΙ αλλα εχω ακουσει διαφορα για ασυμβατοτητες ΑΤΙ-INTEL.

Επισης με προβληματιζει κ λιγο το "φαινομενο" bottleneck.Ενδιαφερομαι κυριως για παιχνιδια κ με αναλυση1920χ1080. Περιμενω τα σχολια σας...

Δημοσ.
Ε αν τον παει 3.8-4ghz σε 1920χ1200 με φιλτρα δεν θα εχει καθολου.

Ασυμβατοτητες intel-ati?LOL

Βασικα επειδη η amd αγορασε την ati ακουγεται οτι οι gpu ati δεν παινουν 100% αποδοση με intel cpu.Φημες???

Δημοσ.
...λέμε ότι είναι ΤΕΡΑΣ και θα είσαι χαρούμενος για καιρό - όπως και με μια 5850...

+1 απο μενα που τιν παραλαμβανω αυριο :lol:

Δημοσ.
Βασικα επειδη η amd αγορασε την ati ακουγεται οτι οι gpu ati δεν παινουν 100% αποδοση με intel cpu.Φημες???

Μπουρδες,ισα ισα τρεχει καλυτερα με intel.:P

Δημοσ.

Μαλλον το αντιθετο συμβαινει σε γενικες γραμμες.

Δημοσ.

Πιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Βασικα ειμαι μεταξυ της 5870 κ της gtx285.Απο διαφορα reviews βλεπω οτι η 5870 ειναι ελαφρως καλυτερη κ την βρισκω κ πιο φθηνη.Αλλα σκεφτομαι μηπως να καταληξω στην 5850 λογω bottleneck!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...