notorious20 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εδω και κανενα δεκαπενθημερο έχω το εξης παράξενο προβλημα με την γραμμή μου.. οταν φορτωνω σελίδες βλεπω video στο youtube κλπ η γραμμη μου φαινεται να σέρνεται ,κολλαει και κανει 10 λεπτα να φορτώσει.. ωστοσο οταν βάζω το torrent κατεβάζει με 200Κβ οσο δηλαδη ειναι η γραμμή μου.Τι μπορει να φταιει?
isay Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μήπως ο browser που χρησιμοποιείς είναι πολύ φορτωμένος (toolbars και λοιπά μπιχλιμίδια) και για αυτό αργεί; Τι browser χρησιμοποιείς; Internet explorer ή κάτι άλλο;
androu Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 υποθέτω οτι δεν χρησιμοποιείς παράλληλα τόρρεντ και το youtube ε;, Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις το adobe flash μήπως και .. . Δοκίμασε και με άλλο φυλλομετρητή όπως λέει απο πάνω..
notorious20 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εννοειται οτι κλεινω το torrent;P .. Εχω και τους 3 τα ιδια σκ**τα ειναι.. δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταει.εχω κανει reinstall το firefox
isay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Αφου και οι τρεις είναι καλόπαιδα, τότε κοιτάμε αλλού το πρόβλημα. Μήπως κανένα antivirus/antimalware σου μπλοκάρει την ταχύτητα; Δοκίμασε να κατεβάσεις ένα μεγάλο αρχείο και πες μας τι ταχύτητες πιάνει. Μετά βλέπουμε για το flash
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 δεν αναφέρεις ISP όμως...
notorious20 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ναι forthnet εχω 2ΜΒS και απο μετρησεις που κάνω μου βγάζει ακριβως οσο έχω σχεδόν πάντα... Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να ειναι γενικο το προβλημα και οχι στο δικο μου το pc ε? Αν ειναι ετσι γλιτωνω το φορματ αλλα δεν γλιτωνω την αλλαγη ISP:(
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ναι η Forthnet συνήθως δεν τα πάει καλά με youtube...
leontasss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 αυτο ειναι καθαρα προβλημα του isp σου διοτι δεν παιζει ρολο εαν κατεβαζεις torrent αυτο που συμβαινει ειναι οτι το youtube περναει μεσα απο ενα link to acamai εαν δεν κανω λαθος το οποιο λογο των πολλων συνδρομητων που εχει ο isp σου εχει πιταρει.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Youtube και forthnet παιζει να ειναι μαλωμενοι, δεν μπορω να πω τιποτε αλλο μιας και με αλλα streaming sites οπως IGN, Game Trailes κτλ μια χαρα streamαρει και μπορω να βλεπω το βιντεο ανετα χωρις να περιμενω να φορτωσει καθολου. Ποιο γρηγορα streamαρει παρα περπαταει. Μονο το youtube εχει σοβαρα προβληματα και πραγματικα δεν μπορω να εξηγησω που ειναι το προβλημα και -μονο- το youtube σερνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.