Προς το περιεχόμενο

Υπολογιστης 300Ε - Multimedia

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα ασε ρε φιλε την 4670 καλυτερα. Την λιγοτερη ραμ δεν θα την αντιληφθεις και τοσο, ενω σε ενα παιχνιδι η ανωτερωτητα της 4670 εναντι της μικρης θα φανει πολυ . Ασε που αν βριες αργοτερα 20 Ε βαζεις αλλο 1GB και εισαι αρχηγος..

Δημοσ.

νομιζω πως η προταση του φιλου onty ειναι πιο ενδιαφερουσα, ευχαριστω στορμ για τον χρονο σου!

---------- Προσθήκη στις 17:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:55 ----------

Να κανω μια ερωτηση; Τα πλαισιο μπορουν αν σου φερουν τον υπολογιστη σπιτι ; Εννοω, να στον συναρμολογησουν και να στον φερουν χωρις εξοδα ; Γινετε αυτο ;

Δημοσ.

παρηγγειλα τον υπολογιστη που προτεινε ο φιλος Onty. Περιμενω να τον παραλαβω και θα σας πω και τις εντυπωσεις μου!

Δημοσ.
Και ετσι κομπλε εισαι ..

17342342.jpg

πολύ καλή η συνθεσή σου και εγώ επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορα ενος desktop στα 300-320 ευρώ σκέφτομαι σοβαρά αυτή τη σύνθεση. H χρήση του θα είναι για multimedia απλά, internet, office εφαρμογές καθώς και εφαρμογές διαχείρισης video και φωτογραφιών (όχι επεξεργασίας)

Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω, είναι

1ο) δεν θα ήταν καλύτερα αντί για τον AMD Athlon II X2 240 (AM3, 2.8GHz) - 51.98

να δίναμε άλλα 35ευρώ και να είχαμε τον AMD Athlon II X4 620 (sAM3, 2.6GHz, Cache 2MB, Box ) - 86.89 ? για την χρήση που τον θέλω πιστεύεις οτι φτάνει ο 2πύρηνος ή θα έχουμε κολλήματα με τις εφαρμογές?

2ο) η MSI GF615M-P33 (AM3, 6150, DDR3, VGA) που έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών θα λειτουργεί επιπρόσθετα με την Gigabyte 4670 του 1gb?

3ο και τέλος.. με την κάρτα δικτύου τί γίνεται? θα μπει σύνδεση internet μέσω ethernet

οι γνώσεις μου δεν είναι και πολύ καλές στο θέμα αυτό και γι αυτό ζητάω τη γνώμη σου

Δημοσ.
πολύ καλή η συνθεσή σου και εγώ επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορα ενος desktop στα 300-320 ευρώ σκέφτομαι σοβαρά αυτή τη σύνθεση. H χρήση του θα είναι για multimedia απλά, internet, office εφαρμογές καθώς και εφαρμογές διαχείρισης video και φωτογραφιών (όχι επεξεργασίας)

Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω, είναι

1ο) δεν θα ήταν καλύτερα αντί για τον AMD Athlon II X2 240 (AM3, 2.8GHz) - 51.98

να δίναμε άλλα 35ευρώ και να είχαμε τον AMD Athlon II X4 620 (sAM3, 2.6GHz, Cache 2MB, Box ) - 86.89 ? για την χρήση που τον θέλω πιστεύεις οτι φτάνει ο 2πύρηνος ή θα έχουμε κολλήματα με τις εφαρμογές?

2ο) η MSI GF615M-P33 (AM3, 6150, DDR3, VGA) που έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών θα λειτουργεί επιπρόσθετα με την Gigabyte 4670 του 1gb?

3ο και τέλος.. με την κάρτα δικτύου τί γίνεται? θα μπει σύνδεση internet μέσω ethernet

οι γνώσεις μου δεν είναι και πολύ καλές στο θέμα αυτό και γι αυτό ζητάω τη γνώμη σου

1.καλύτερα να παρεις το 620

2.οταν εχεις επιπροσθετα μια καρτα επενεργοποιηται αυτοματα η ενσωματωμενη.

3.ναι στην αρχη και μετα χρειαζεσαι αν θελεις να δουλευεις ασυρματα ενα τετοιο http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Cards-Adapters/Asus-Wireless-Usb-Adapter-54Mbps-WL-167G-V2.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...