Προς το περιεχόμενο

Υπολογιστης 300Ε - Multimedia

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να αγορασω ενα pc (μονο κουτι) οχι για παιχνιδια τοσο, οσο για εφαρμογες κλπ...

Καθε προταση αποδεκτη

Αν γινεται να μου δειξετε απο το E-shop!

Δημοσ.

Δες και κατι με 40€ παραπανω ,4πυρηνος,785 chipset, με ati4200 και ενα ποιοτικοτατο τροφοδοτικο. ΄Η κατι τετιο αν αργοτερα θελησεις να βαλεις μια καλη καρτα γραφικων με 7€ παραπανω.

ftino2.jpg

Δημοσ.
Ξέχασα να πω οτι στη δικιά μου σύνθεση το σύνολο είναι 355.18 ευρό

οπς! θελω απο 300 και κατω, ευχαριστω παααρα πολυ ομως για τον χρονο σου... Περιμενω και αλλες προτασεις ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:58 ----------

οπς! λειπει η καρτα γραφικων η ειναι ενσωματωμενη ?

Δημοσ.

Φυσικά και ενσωματωμένη για να πέσει το κόστος. Κοίτα το ποσό που δίνεις είναι πολύ λίγο κατα τη γνώμη μου για ολοκληρωμένο σύστημα. Εκτός απο αυτό σου βάζουμε και ddr3 που είναι ακριβούτσικες οι μνήμες και επεξεργαστή με socket am3.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:04 ----------

Ρε σεις ειπε 300 Ε . Αν ειναι να ξεφυγουμε τοσο μπαινουμε σε αλλο τριπακι.

Onty και εσύ αν βάλεις τροφοδοτικό τόσο θα σου πάει. (δεν το λέω ειρωνικά:-))

Δημοσ.

@ onty: οντως πολυ ενδιαφερον οι επιλογες σου, πες λιγο απο ποιο καταστημα ειναι και αν μπορουμε για GPU να βαλουμε μια απο τις 4650 η 4670 ;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:09 ----------

Φυσικά και ενσωματωμένη για να πέσει το κόστος. Κοίτα το ποσό που δίνεις είναι πολύ λίγο κατα τη γνώμη μου για ολοκληρωμένο σύστημα. Εκτός απο αυτό σου βάζουμε και ddr3 που είναι ακριβούτσικες οι μνήμες και επεξεργαστή με socket am3.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:04 ----------

Onty και εσύ αν βάλεις τροφοδοτικό τόσο θα σου πάει. (δεν το λέω ειρωνικά:-))

450W δεν φτανουν ;

Δημοσ.

Απο πλαισιο. Μπορεις να χωσεις μια 4650 αν βγαλουμε τα 2 Gb ram και μεινεις με 2Gb , και παουμε ενα σκληρο 320 GB αντι για 640GB ...

Δημοσ.

Άνετα, αλλά όσο να'ναι είναι ένα κόστος και αυτό.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:14 ----------

Απο πλαισιο. Μπορεις να χωσεις μια 4650 αν βγαλουμε τα 2 Gb ram και μεινεις με 2Gb , και παουμε ενα σκληρο 320 GB αντι για 640GB ...

Θα πρότεινα να μην κόψετε απο τη ram.

Δημοσ.

Οκ, μου φαινεται καλο το συστημα...

Τωρα για τα 2Gb μνημης φτανου στα Windows 7 σωστα ?

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...