dextergsxr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια μηπως ξερει κανενας αν υπαρχει κανα router (οικονομικο) που να εχει διακοπτη για την ενεργοποιιση/απενεργοποιιση του ασυρματου δικτιου χωρις να χρειαζονται ρυθμισεις απο τον υπολογιστη για να το ανηγω οποτε θελω ευκολα και γρηγορα ενω τις υπολιπες στιγμες να ειναι κλειστο και να μην εκπεμπει τιποτα ευχαριτω εκ των προοτερων...
AlexNet Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=341255&highlight=wifi+router+%CE%BC%CE%B5+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B7 Πάντως και το fritz που δίνει η hol έχει διακόπτη.
dextergsxr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 για να αλλαξω εταιρια δεν το βλεπω ουτε να δοσω 150 euro για το fritz γιαυτο ζηταω αν υπαρχει κατι πιο οικονομικο
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ...και το SpeedTouch 585v7, αν και σε ένα φίλο - το κουμπί δεν κάνει τίποτα!
moshelas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το Thomson TG585 v7 (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=236918) που μου έδωσε η forthnet έχει τέτοια λειτουργία..
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
SlimData Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Αν η γραμμή σου είναι pstn κοίταξε το NETGEAR DGN2000 εδώ... http://www.skroutz.gr/c/125/network-routers.html?keyphrase=dgn+2000 Καλό router
dextergsxr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 ναι pstn ειναι ρε παιδια μου ειπαι καποιος οτι αν εχω ηδη router αλλα οχι ασυρματο μπορω να παρω ενα access point και να το συνδεω/αποσυνδεω απο το router χωρις να κανω ρυθμισεις και να εχω ετσι ασυρματο internet οποτε θελω.... ισχυει τιποτα τετοιο???? και κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να μπενω με συσκευη wifi στο ιντερνετ απο το wlan μου οταν ειναι κλειστος ο υπολογιστης???
messltoI Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 ναι pstn ειναι ρε παιδια μου ειπαι καποιος οτι αν εχω ηδη router αλλα οχι ασυρματο μπορω να παρω ενα access point και να το συνδεω/αποσυνδεω απο το router χωρις να κανω ρυθμισεις και να εχω ετσι ασυρματο internet οποτε θελω.... ισχυει τιποτα τετοιο???? και κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να μπενω με συσκευη wifi στο ιντερνετ απο το wlan μου οταν ειναι κλειστος ο υπολογιστης??? Τι εταιρεία έχεις; Η Τελλάς δίνει το gennet που έχει wifi on/off button. Και ναι μπαίνεις στο ίντερνετ χωρίς να έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή.
DDoS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 το netgear που σου προτεινει ο φιλος ειναι απο τα καινουργια πολυ καλα να ξερεις
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 ναι pstn ειναι ρε παιδια μου ειπαι καποιος οτι αν εχω ηδη router αλλα οχι ασυρματο μπορω να παρω ενα access point και να το συνδεω/αποσυνδεω απο το router χωρις να κανω ρυθμισεις και να εχω ετσι ασυρματο internet οποτε θελω.... ισχυει τιποτα τετοιο???? και κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να μπενω με συσκευη wifi στο ιντερνετ απο το wlan μου οταν ειναι κλειστος ο υπολογιστης??? ναι για το α.μπορεις να εχεις ασυρματο και να το βγαζεις απο το ρευμα αλλα να το πω χυμα το θεωρω μαζοχια συν παραπανω ρυθμισεις.επισης οταν εχεις adsl router και οχι adsl modem μπαινεις στο ιντερνετ χωρις να χρειαζεται να ειναι καποιο Pc ανοιχτο. ...και το SpeedTouch 585v7, αν και σε ένα φίλο - το κουμπί δεν κάνει τίποτα! με το firmware 8 ναι δεν κλειενι το ασυρματο.με το firmware 7 Θελει 15 seconds για να κλεισει.αν το κλεινεις για θεμα ακτινοβολιας γιατι οι μισοι το κανουν για αυτο ενημερωτικα σε ενημερωνω για τα παρακατω. ξεκινησε κλεινωντας το κινητο σου οταν δεν το χρησιμοποιεις. β.ξεκινα να μιλας με blue tooth γ.ριξε κανα μετρο μολυβι στο σπιτι για να μην περναει το σημα των wi fi οπως κΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ DECT ΤΗς ΓΕΙΤΟΝΙΑς που το σημα τους φτανει μεχρι εσενα.αν καταφερεις να κανεις ολλλλλλααα αυτα ναι μετα εχει νοημα να κλεισεις και το δικο σου.δεν κοροιδευω ουτε ειρωνευομαι απλα ολοι φοβομαστε τα ρουτερ αλλα οχι ολη την γειτονια ολοι φοβοβαστε τα ρουτερ αλλα οχι τα κινητα ενω καποιοι αλλοι φοβουνται το ρουτερ αλλα οχι το καπνισμα η τα ποτα.
dextergsxr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 κοιτα κινητο εχω αλλα δεν μιλαω συνεχεια...και τα router τις γειτονιας δεν ειναι διπλα μου ενταξυ δεν λεω δικιο ισως ειναι ψυχολογικο αλλα αφου ετσι αισθανεσε καλυτερα...
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 τα ρουτερ της γειτονιας πολλες φορες τα πιανουμε με ποιο δυνατο σημα απο οτι το δικο μας ειδικα οταν μας χωριζει παραθυρο.με το netstumbler η to insider η to vistumbler Μπορεις να τα δεις ολα αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.