Προς το περιεχόμενο

Είδη αυτοκινήτου

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα καινούργιο αυτοκίνητο και χρειάζομαι ορισμένα πράγματα. Όπως για παράδειγμα,

Κομπρεσέρ αέρος, Ρευμαυτοδότες, Αλυσίδες, Δίχτυ Χώρου αποσκευών, Τρίγωνο, Φαρμακείο, Πυροσβεστήρας, και άλλα σχετικά. Ξέρει κάποιος κάποιο καλό κατάστημα στην περιοχή του Περιστεριού. 'Η μέσω ίντερνετ αν γνωρίζετε κάποιο eshop για τέτοια είδη.

Επίσης ψάχνω για λάδια, υγρά φρένων/τιμονιού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Στο Praktiker (Μεταμορφωσης) εχει 2 ολοκληρους διαδρομους αφιερωμενους στο αυτοκινητο.

Εκει θα βρεις γυαλιστικα εξωτερικα/εσωτερικα/παρμπριζ/ελαστικων, σφουγγαρακια/πανακια μικροϊνων, "σαμπουαν" πλυσιματος, αρωματικα αερα, λαδια (παντός ειδους, απο λαδια για ντιζελ και φρενα, μεχρι μηδενικου ιξώδους), γρασα, καθαριστικα φρενων, συμπιεστες αερα 220v/12v/χωρις ρευμα, κουκουλες, πατακια, μπαταριες, τασια, προστατευτικα τιμονιου, αλυσιδες (και κανονικες, και λεπτες και πανινες), φαρμακεια, τριγωνα, γιλεκα, καλωδια ρευματος, και πραγματικα παιζει να εχω ξεχασει πολλα ακομα...

Αν θες κατι άλλο συγκεκριμενα πες μου μηπως το πηρε το ματι μου.

Δεν ειμαι σιγουρος αν απο αυτα που αναφερεις εχει διχτυ. Δεν εψαχνα κι ετσι δεν επεσε καπου σχετικα το ματι μου.

Ποιο αμαξι πηρες?

Το Ford Focus πήρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε! Μήπως είδες αν είχε εκείνα τα καλώδια ρεύματος που δεν χρειάζεται να φέρεις άλλο αμάξι για να βάλεις μπροστά το δικό σου, αλλά έχουν αυτά κάτι σαν μπαταρία(δεν ξέρω ακριβώς τι είναι) και το βάζεις μπροστά μόνος σου.

• Moderators

Τιποτα :-) Ωραιο το Focus. Λιγο πιο συμμαζεμενο να ηταν πισω... Ποσα cc?

Καλωδια ειχε σιγουρα, ομως δεν ειμαι σιγουρος αν προχτες που πηγα ειχε εκκινητες (ουσιαστικά μια εξτρά μικρουλα μπαταρια ειναι ισα ισα για να βαλεις εμπρος). Παλαιοτερα ειχε.

Παντως ειναι αρκετα ογκωδεις για να τους μεταφερεις συνεχως...

Α και πυροσβεστηρες εχει, και μαλιστα παρα πολλους και σε διαφορα μεγεθη.

Το 1600 πήρα. Ωραία, θα περάσω μία βόλτα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:10 ----------

Το Σάββατο θα πάω προς Κόρινθο μεριά, λέω να περάσω από το Praktiker που βρίσκεται στο 23ο χλμ Αθηνών-Κορίνθου.

• Moderators

Αν θελεις να παρεις και καθαριστικα/γυαλιστικα για οτιδηποτε, καλο θα ηταν πρωτα να κανεις μια σχετικη αναζητηση στο ιντερνετ γιατι δε θα ξερεις ποια μαρκα να πρωτοδιαλεξεις :P

Οταν πας πες μας αν τελικα σε καλυψε. Για το καταστημα στην Αθηνων-Κορινθου δεν γνωριζω να σου πω, δεν εχω πάει. Εγω Β.Π. μενω, αλλα μια φορα το 3-4 μηνο πάω προς Μεταμορφωση πλευρα, αξιζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...