pios? Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Ef' oson egw twra eimai mia xara! Kai as exw kanei kati pou tha eperepe na to metaniosw, alla par' ola ayta egw eimai kala... tote den metanionw gia tipota!
Edgar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 nai alla poso sixna eimaste kala efoson exoume kanei tin alfa epilogi... gia na ftasoume se simeio na metaniosoume, simainei oti kati mas troei... kati den xoume kanei kala, opote theloiume na to allaksoume.
hyper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 nodreams.ct Ακριβώς αυτή η άποψη που διατυπώνεις αφορά τη δεύτερη τοποθέτηση που έκανα. Δηλαδή αν κάτι άλλαζε στην μέχρι τώρα πορεία μας τότε εμείς θα είμασταν κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαστε. Πάνω στην πρώτη τοποθέτηση τώρα. Δεδομένου ότι είχαμε αυτή την ευκαιρία, να επιλέξουμε αν θα είχαμε κάνει κάτι ή όχι για κάτι που έχει ήδη γίνει, αν δηλαδή γυρίζαμε το χρόνο πίσω αλλά είχαμε τη γνώση που έχουμε τώρα και έχοντας βιώσει τις συνέπειες, ή ακόμα και σε μία παρόμοια κατάσταση σήμερα, τελικά θα το κάναμε... ??? Απλά επειδή δεν κατάλαβα αν έγινα κατανοητή ή όχι.
hyper Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Edgar Ακριβώς!! Πόσοι είναι οι άνθρωποι που είναι 100% ευτυχισμένοι με τη ζωή τους και δεν θα θέλαν κάτι ν'αλλάξει? Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω ακόμα πολλά να κάνω, και όταν κάτι αρνητικό συμβαίνει περνάει από το μυαλό μου πως θα ήταν τα πράγματα αν είχα ακολουθήσει άλλο δρόμο.
nodreams.ct Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote hyper:</font><hr> nodreams.ct αν δηλαδή γυρίζαμε το χρόνο πίσω αλλά είχαμε τη γνώση που έχουμε τώρα και έχοντας βιώσει τις συνέπειες, ή ακόμα και σε μία παρόμοια κατάσταση σήμερα, τελικά θα το κάναμε... ??? <hr /></blockquote> Εγω θα το εκανα αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Αλλα και να το καναμε ενω ειχαμε την υστερη γνωση μας δεν θα ειναι το ιδιο με το να το ειχαμε κανει απο την αρχη. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω ακόμα πολλά να κάνω, και όταν κάτι αρνητικό συμβαίνει περνάει από το μυαλό μου πως θα ήταν τα πράγματα αν είχα ακολουθήσει άλλο δρόμο<hr /></blockquote> Και εγω ετσι κανω, το καλο ειναι να χρησιμοποιεις καθε εμποδιο ως γνωση για το επομενο. (δεν ξερω γιατι, αλλα οπως ο οφις και εγω συνηθιζω να λεω γιατι οχι!) :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.