privateer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Mazepsa merikes api8anes atakes apo a8lhtikous syntaktes.Apolauste!!! :grin: :grin: Γεωργίου speaking λοιπόν! "Τα νεφρά μου παλιόπουστα" "Ρε ήμαρτον ρε!!!" Γιώργο, ωραίο πουκάμισο.-"Να στο δώσω να πας να κοινωνήσεις;" "Αν το πουλί μου είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο" " Χου ρε!" "Απα πα πα πα πα..." Γιώργο σε πάω ρε, τα λες έξω απ'τα δόντια.-"Ποια δόντια ρε;;;" Γιώργο γεια σου.-"Της Γιαγιάς σου!" "Σάββα, τα παπάρια μου τράβα" "Το παν στο σύνχρονο ποδόσφαιρο είναι να έχεις καλά πλεμόνια" "Ρε τι γίνεται..." "Μάγκα, βλέπεις μπάλα" "Καλή η μαλακία σου" "Πολύ κλο-κλο και αυγό τίποτα" "Παπάρια μάντολες" "Περσυνά ξυνά σταφύλια είνα αυτά" "Αντίο ζωή (με Τζιοβάνι και Ζέτερμπεργκ)" "Γεωργίου speaking" "Πάμε για break-dance" "Τελειώσαμε; Πάμε για Ύψιλον;" "Καλά κρασά"(στον Ζαγοράκη!) "αβαβα" "Η μπάλα στο μπακλαβωτό" "Λίρα εκατό αυτό που σου λέω" "Γεία σου ρε γεροντάρα!" "Μόνο απ΄τον Γεωργίου θα τ'ακούτε αυτά" (to mono sigouro xaxaxa) "Πάρτον κάτω τον Γεωργίου" ---------------------------------------------- * Όταν είχε τρακάρει και είχε βγει στην εκπομπή με γύψο και κολλάρο*: " Ήτανε ρε μάγκες μια νοσοκόμα στο Κρατικό, είχε ένα βυζί... γιαταγάνι!!!" "Πόναγα χαμηλά και είχα χεστεί απ'το φόβο μου μην έχει πάθει τίποτα το συκώτι. Μου λέει μια νοσοκόμα "Μήπως έχεις αέρια;" και λέω εγώ "Πολλά..." "Είχα πάει με την γυναίκα μου στον Τζώρτζογλου και την Ματσούκα. Και βγαίνει που λέτε η Ματσούκα. Ρε σεις, εγώ νόμιζα ότι οι γυναίκες έχουν γόβα στιλέτο. Αυτή είχε ρώγα στιλέτο ρεε!!!. Λίγο ακόμα και θα μου'βγαζε το μάτι!" "Καλά ρε, είναι δυνατόν να πιάνει το μικρόφωνο ο Τριαντάφυλος και να τραγουδάει; Είναι σαν να πάω εγώ να διαφημίζω οδοντόκρεμες" (ΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑ) Συγνώμη κύριε Γεωργίου για την φωνή μου, είμαι βραχνιασμένη.-"Θες να σου δώσω τίποτα μαλακό για τον λαιμό;" "Πήγαμε στο γήπεδο του Φωστήρα να γυρίσουμε το τρέηλερ της εκπομπής, και εκείνη την ώρα έκανε προπόνηση η ομάδα. Κάνανε ένα σύστημα που κατέληγε η μπάλα στον πλάγιο, εκείνος έβγαζε την σέντρα και ο επιθετικός πεταγόταν να σκοράρει. Το κάνανε καμιά πενηνταρία φορές και οι επιθετικοί δεν βρήκαν ούτε μία φορά την μπάλα. Μόλις μπήκαμε με το συνεργείο και αρχίσαμε τις πασούλες και τα σουτάκια έρχεται ο πρόεδρος του Φωστήρα και μας λέει. -Ρε, δεν κάνετε κανα δελτίο;" "Ρε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι τόσο άτεχνος, που και με σαγιονάρες να παίξει θα πατήσει τα κορδόνια του" "Ρε τι πάσα έβγαλε ο παλιόπουστας ο Ροναλντίνιο;;;" "Κι αυτός ο Ριβάλντο... 52 νούμερο παπούτσι." "ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΕΧΕΙ ΡΙΓΜΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Ο ΠΑΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΣΟ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΤΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!!!!" (ΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑ) ----------------------------------- 1. καθενας στο ειδος του και ο λουμιδης στους κεφτεδες 2. μπροστα παιζουν οι χαριστεας και ο νικολαϊδης. ο κοντος δεν βλεπει τον ψηλο λογω υψους και ο ψηλος τον κοντο λογω ...κοντους!!! 3. παμε για ενα μπρεηκ ντανς! 4. πηγαμε με τον σκηνοθετη, τον καμερα μαν και ενα φιλο μου στο γηπεδο του φωστηρα να κανουμε το διαφημιστικο της εκπομπης μου (...) κανουμε με τον φιλο μου καμια 10αρια σουτ - σεντρες - κοντρολ και μας λενε "ρε μαγκες δεν κανετε και κανα συμβολαιο?" 5. ολα τα αθληματα εχουν φερει διακρισεις στην ελλαδα: το μπασκετ, το βολεϊ, το πολο, ο στιβος, η αρση βαρων, το μπαμπινγκντον, το ταβλι... 6.αναφερομενος στις εκλογες: το πηρατε το μηνυμα εσεις? οι αλλοι το πηρατε? παρτε και τα παπαρια μου τωρα... 7. ο νταμπίζας-ντάμπιζας-νταμπιζάς... 8. ο αλεφαντος μεσα απο τη γραμμη (κοουτσαρισμα δηλαδη) παιρνει 10. εξω απο τη γραμμη παιρνει βλαδιβοστοκ. -8... 9. μα καλα, αυτος ο καραγκουνης, σκατα εχει στο κεφαλι του? 10. ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ...ΗΜΑΡΤΟΝ!!! -------------------------- Γιώργο ο θρυλος θα γυρίσει στο Καραισκάκη?? - ... - Θα γυρίσει ρε Γιώργο?? - Φίλε , κατσαβίδι έχεις σπίτι σου?? - Τι λες ρε Γιώργο?? - Ρε κατσαβίδι έχεις?? - Εχω ρε Γιώργο.. - Πάρε αυτό που θα σου πω και βίδωσέ το καλά στο μυαλό σου!!! ΔΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!! ---------------------------- ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ: "ΡΕ ΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΘΑ ΠΑΤΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥΣ" 1. για την καφριλα του ποδοσφαιρου φταινε οι δημοσιογραφοι που ποτιζουν με δηλητηριο τον καθε οπαδο 2. τηλεφωνατε εσεις για να τα κονομαω εγω μια φορα μαλιστα, τον ειχε παρει τηλ μια γκομενα και του ειχε πει: -μα δεν ντρεπεστε κ.Γεωργιου να βγαινετε με τετοια εμφανιση στο γιαλι? Τι δοντια ειναι αυτα? ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ? -κυρια μου παιδακια εχετε? -ε.. τι εννοειτε? ναι εχω! -προσεξτε κυρια μου, μηπως αυριο σας πουν πως θελουν να κανουν τα δοντια τους σαν τα δικα μου, απαντησε ψυχραιμα ο γιωργαρος αφηνοντας την αγαλμα! "Ρε 'σείς, αυτοί είναι πολύ αργοί μιλάμε! Αφού να φανταστείτε, στην προπόνηση όταν κάνουν σπριντ ο Ζάετς δεν κρατάει χρονόμετρο. Ημερολόγιο κρατάει..." 1 Αυτη η Ρεαλ ειναι φοβερη απο την μεση και κατω. Οι παικτες αλλαζουν την μπαλα, λες και εχουν τσιχλα UHU στα ποδια τους 2 Μια πιο επιθετικη αμυνα και μια πιο αμυντικη επιθεση 3 Η νικη αυτη τσουζει οπως τσουζει το ιωδιο οταν το βαζεις στην πληγη Kapoia toy Sakellaropoylo: 1 Στον αγωνα Manchester United-ΠΑΟ, λεει: -...η μπαλα σκαει στο βρεγμενο χορτο και φευγει σαν ξυραφι 2 Εχει παει στο Γκρατς για την αναμεταδοση του αγωνα Στουρμ-Παναθηναικος και βρισκει μια Ελληνο-Αυστριακη κομμωτρια. Μπαινει μεσα στο κομμωτηριο και βλεπει την κοπελα να κουρευει: -Εδω βλεπουμε μια Ελληνιδα κομμωτρια, την Ινγκριντ. Καλημερα Ινγκριντ, τι κανεις; -Καλημερα φιλε, μια χαρα -Πως σε λενε; -Με λενε Ινγκριντ -Και τι δουλεια κανεις εδω; (με το ψαλιδι στο χερι) -Κωμμωτρια ειμαι 3 Χαρακτηριζοντας την κακη εμφανιση του Παναθηναικου απεναντι στην Στουρμ, λεει: -Πραγματικο ναυαγιο. Αναζητειται το μαυρο κουτι 4 Αν συνεχισει ετσι ο Ναρκιχνερ, ο Βαζεχα θα τον αποβαλλει 5 Μετα το πρωτο γκολ της Στουρμ, στο ματς με τον Παναθηναικο, λεει: -Και δεν τρεμει ουτε φυλλο... 6 Ο Καραγκουνης δεν ειναι καλα προπονημενος και απ' οτι φαινεται θα μεινει απο λαστιχο 7 Η Αμυνα της Αντερλεχτ ηταν κεφαλοτυρι 8 Στον αγωνα Πανηλιακος-Παναθηναικος: -Η αναβαση του Πυργου... 9 Σχολια για το γηπεδο της Ντεπορτιβο Λα Κορουνια: -Ενα κλουβι, αλλα μεγαλο κλουβι, οπου οι κερκιδες ειναι καθετα.. 10 Και η σεντρα πολλα λεφτα ομως 11 Θα σηκωθει το γηπεδο... 12 Σε συνεντευξη τυπου μετα το ματς Ολυμπιακου-Παναθηναικου, απευθυνομενος στον Αποστολακη: -Κυριε Αποστολακη η σημερινη βραδια για τον Παναθηναικο μετα τη βαρια ηττα, δεν μοιαζει με νυχτα της Αγιας Παρασκευης; (αντι για Μεγαλη Παρασκευη) 13 Τα δυο γκολ της Μπαγερν μπηκαν στην ουσια σε κενο αερος της αμυνας της Μαντσεστερ 14 Στον αγωνα Μαντσεστερ-Μπαγερν: -Ο Μπαρτεζ μοιαζει σαν εσταυρωμενος. Βαλλεται πανταχωθεν Sotirakopolyos: 1 Γινονται αλλεπαλληλες κεφαλιες οπως στο βολευ 2 Φαινεται οτι η νεραιδοσκονη σταματησε φετος να πεφτει στο Μαντσεστερ 3 Η Στουρμ μοιαζει να λεει στον Παναθηναικο "ελα και παρ'το μου" 4 Το παιχνιδι εχει γινει κεκλεισμενων των αδειων εξεδρων 5 Την μπαλα διεκδικουν ο Περσης παικτης της Στουρμ, Μιναμπατ και ο Περσυ Ολιβαρες του Παναθηναικου... και εδω ο αλλος Περσυ... ο Ολιβαρες ομως 6 Στο FIFA 2000: -Η ομαδα προηγειται με περισσοτερα τερματα 7 Στο FIFA 2000: -Η μπαλα αναπηδα στο καθετο δοκαρι... 8 Απο τον αγωνα Λατσιο-Ρεαλ: -Και να τωρα ο Ραουλ που ψαχνει τον Μουνιτις 9 ...και σουταρει με το ποδι... 10 Στην Ισπανια εχουμε σημερα ενα αλλο μεγαλο παιχνιδι μεταξυ Ντεπορτιβο και Λα Κορουνια 11 Στον αγωνα Βαλενθια-Παναθηναικος: -Και ναι... ο Παναθηναικος κερδιζει το πεναλτι και ο Μπασινας ειναι απανω στην μπαλα, αλλα δεν νομιζω να το παει απ' ευθειας 12 Τετ-α-τετ ο Λιμπεροπουλος με τον Νικοπολιδη... 13 Και η μπαλα αναπηδαει πανω στον γκολκιπερ 14 Η μπαλα αλλοιωθηκε Mayrommatis: 1 Δεξι κροσε, αριστερο direct και γκολ 2 Και κερδιζουν κυριες και κυριοι, ενα κορνερ σε πολυ πλεονεκτικη θεση. 3 Σ' αυτον το τελικο, εαν υπαρχει παραταση δεν θα ισχυει ο ξαφνικος θανατος, οπως τις αλλες χρονιες, αλλα θα ισχυσει απο φετος το χρυσο γκολ 4 Και η μπαλα δεν ειναι σε καμιανου την κατοχη 5 Και η μπαλα, ειναι off-side 6 Ο Ronaldo ξεχυνεται σαν εμμετος στην επιθεση 7 Ο Davids κανει ενα δυνατο συρτο σουτ το οποιο καταληγει ψηλα πανω απο το δοκαρι 8 Βγαινει η σεντρα, ο Μολινα κανει την εξοδο και χωρις κανενα λογο, ο Ιβερσεν πεταγεται και βαζει το γκολ 9 Ετρεξε πολλα χιλιομετρα για να προλαβει τη μπαλα 10 Και να ο Ντεμπουρ, δινει πασα στον διδυμο αδερφο του Ντεμπαρ 11 Βλεπετε και στις κερκιδες και τον κυριαρχο στον χωρο της πληροφορικης και παμπλουτο, Nicolas Gates (αντι για Bill Gates) 12 Και ο Ronaldo σαν καλπαζον αλογο, εισβαλει στην περιοχη 13 ...και ο Ζεντεν φυτρωνει σαν αλεπου 14 Και η γραμμη περναει την μπαλα κυριες και κυριοι... 15 Skoda - Ξανθη 1-0 16 Για οσους εχουν ασπρομαυρη τηλεοραση, ο εγχρωμος παιχτης Μπατιστα του Εθνικου, ειναι αυτος με το μπλε σορτσακι 17 Και ο Τρεζεμπεκε με τη μπαλα... 18 Μια εξοχη τριπλα απο τον Ζινεντιν Ζινενταν 19 Σαραβακος, εκτελει το φαουλ... Σαραβακος, κοφτη κεφαλια και γκολ 20 Και να η Ροναλντινα που πρεπει να ειναι πολυ ικανοποιημενη με το δοκαρι του Ροναλντο 21 Ο Ντελβεκιο πεφτει κατω, αλλα ο διαιτητης λεει να του σηκωθει 22 Σουτ... και χανετε μια μεγαλη ευκαιρια, η μπαλα περασε ξυστα κατω απο το οριζοντιο δοκαρι 23 Στην τελετη ληξης των Ολυμπιακων αγωνων του Συδνευ: -Και μετα την Kylie Minogue, αλλος ενας διασημος Αυστραλος Καλλιτεχνης, ο Savage Garden 24 Ευκαιρια για δυο γκολ... 25 Μουντιαλ Γαλλιας και ενω οι γιατροι κανουν ραμματα στο φρυδι ενος Γαλλου παικτη: -Οι γιατροι κανουν προχειρα ραμματα κατω απο το ματι, στο φρυδι του παικτη 26 Σε αγωνα του Euro 2000, μεταξυ Γαλλιας και Ολλανδιας: -Και εδω βλεπουμε τον Ζινταν να μαρκαρει τον αντιπαλο του στην Γιουβεντους, Νταβιτς 27 Στον τελικο του Euro 2000: -Μαλντινι... δινει στον Μαλντινι... 28 Μετα την ληξη του ημιτελικου στο Euro 2000: -Η Ιταλια κατακτα τον τελικο 29 Γιοβανοβιτς... παντα Γιοβανοβιτς... το δυνατο στου, μπλοκου ο Βαντσικ 30 Σε αγωνα Βραζιλιας-Χιλης, στο 84ο λεπτο: -Το 3-0 δεν αποτελει σκορ ασφαλειας για τους Βραζιλιανους 31 Αυτο το γκολ πανηγυριζεται εξαλλα απο τους Χιλιανους στις εξεδρες και ισως να πανηγυριζεται και στην Χιλη 32 Και ενω η μπαλα ηταν στον Ρομπερτο Καρλος: -Καρλος Αλμπερτο με την μπαλα... εεε... συγνωμη Βαλντεραμα... 33 Ναι κυριες και κυριοι, βρισκομμαστε στο εικοστο λεπτο του αγωνα Σαουδιας-Σουιδικης Αραβιας... 34 Στο Euro 2000 στον αγωνα Γερμανιας - Ρουμανιας, και ενω συγκρουονται σε μια φαση ο Χατζι με τον Ματεους (και οι δυο 10), λεει: -Και συγκρουονται τα δυο δοκαρια... (αντι για δεκαρια) 35 Φλο... Φλο... Φλο... και κανει το επιθετικο φλαουτ 36 Η μπαλα επιστρεφει στον Ταφαρελ που την ελεγχει ανετα... και η μπαλα κορνερ 37 Ναι κυριες και κυριοι, 35 χιλιαδες στοματα, χειροκροτουν 38 Γινεται η μπροστινη μπαλια... και ειναι το τελος του Κολινα (Ιταλος Διαιτητης) 39 Στον αγωνα Ολυμπιακος-Σεβιλλη: -Και εχουμε πλαγιο υπερ του Ολυμπιακου... ενω τωρα βλεπουμε το φεγγαρι να φερνει βολτες στον ουρανο 40 Ας παρακολουθησουμε ομως αγαπητοι τηλεθεατες, στιγμιοτυπα απο ολο το κοσμο και οχι μονο 41 Σε εκπομπη με καλεσμενο τον Βασιλη Χατζηπαναγη: -Οι μπαλαλαικες στο ρυθμο του Βασιλη Χατζηπαναγη και οχι οι μπαλαλικες στο ρυθμο του Βασιλη Χατζηπαναγη 42 Σε εκπομπη με καλεσμενο τον Βασιλη Χατζηπαναγη: -Ειναι τιμη και χαρα μου να σε εχω κοντα μου και απο την τηλεοραση και απο το τηλεφωνο 43 Το πεσιμο ηταν προωρο και βεβιασμενο αν και προηγηθηκε σπρωξιμο 44 Και ο Ροναλντο περναει δωδεκα παιχτες... 45 Στο παιχνιδι της εθνικης με τους Γερμανους: -Και ο Χαριστιαδης με την μπαλα... (αντι για Χαριστεας) 46 Στο παιχνιδι της εθνικης με τους Γερμανους: -Μονο ετσι μπορει η εθνικη μας να ελπιζει σε ελπιδες 47 Στο παιχνιδι της εθνικης με τους Γερμανους: -Η εθνικη ομαδα των παντσερ 48 Και βγαζει μια μπροοστημενη μπαλια... 49 Και ειναι γκολ... και αουτ 50 Η εθνικη Ελλαδας παιζει 3-5-2 με εναν επιθετικο 51 Και οι Πορτογαλοι πετυχαινουν ενα ευκολο γκολ σε ρυθμους τραμ τραμ 52 Ο Ελευθεροπουλος εκτελει το αουτ... 53 Και εδω ξαναβλεπουμε στο replay το φαουλ που ειναι πιο σκληρο αυτη τη φορα 54 Και να ο Βαντσικ... βγαινει απο την μεγαλη περιοχη μαζι με το κεφαλι του 55 Στον αγωνα της εθνικης με την Αγγλια: -Ο Νικοπολιδης απεκρουσε την κεφαλια με την παλαμη και το χερι 56 Οι παικτες του Αγιαξ εχουν στηθει στις τεσσερις γωνιες του κυκλου (στην σεντρα) 57 Στον αγωνα Παναθηναικου-Ολυμπιακου: -Ο Παναθηναικος κερδιζει ενα πλαγιο σε πλαγια θεση... Theofilopoylos: 1 Σε παιχνιδι μεταξυ Τζαμαικας και Κροατιας: -Βλεπουμε τους φιλους της εθνικης ομαδας της Τζαμαικας να δινουν ρυθμο με τα ντραμς (αναφερομενος σε δυο Τζαμαικανους που χτυπαγαν ενα τυμπανο) 2 Σε αγωνα της Γερμανιας: -Και τωρα ακουμε τον υμνο της Εθνικης Γερμανιας 3 Στον ημιτελικο του Euro 2000 μετα το τελος του αγωνα: -Οι Πορτογαλοι φιλαθλοι εσπασαν και καθισματα τα οποια βεβαια μετρουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου. Καμια πενηνταρια 4 Σχολιαζοντας το πεναλτι στο παιχνιδι Πανιωνιος-Αρης: -Δεν ειναι πεναλτι γιατι ειναι βρεγμενο το νερο 5 Ετσι πρεπει λοιπον, φιλες και φιλοι να καθονται ολοι ηρεμα στις κερκιδες, τοσο οι μικροι οσο και οι μεγαλοι, οι μεγαλυτεροι απο τους μικροτερους οι οποιοι ειναι με την σειρα τους μικροτεροι απο τους ακομα μεγαλυτερους, οι οποιοι ειναι μικροτεροι απο τους μεγαλυτερους τους 6 Στον αγωνα Αγγλια-Πορτογαλια: -Οι Αγγλοι φτανουν στην πηγη και δεν μπορουν να πιουν νερο γιατι οι Πορτογαλοι εχουν κοψει την υδροδοτηση 7 Ημιτελικος Μουντιαλ 94 στον αγωνα Βραζιλια-Σουηδια και ενω η Βραζιλια κερδιζει με 1-0 και παιζει μονοτερμα τους Σουηδους, αποβαλλεται παιχτης της Σουηδιας και λεει: -Και τωρα η Σουηδια με 10 παικτες πλεον, θα γινει ακομα πιο επικινδυνη και απειλητικη για την εστια του Ταφαρελ 8 Συνεντευξη απο την Νικη Ξανθου: -Εχουμε μαζι μας την Νικη Μπακογιαννη. Νικη εισουν πολυ καλη σημερα... 9 Απο το Ολυμπιακο νυχτα, καλο σας σταδιο 10 Στον τελικο ΟΥΕΦΑ, Αλαβεζ-Λιβερπουλ (τελικο σκορ 4-5), λεει: -Φοβερος τελικος. Ειχαμε 8 γκολ, φασεις, θεαμα... 11 Στον τελικο ΟΥΕΦΑ, Αλαβεζ-Λιβερπουλ και ενω εχει μπει το χρυσο γκολ, λεει: -Και νομιζω οτι καπου εδω κριθηκε η νικη 12 Σε αγωνα πολο γυναικων: -Το σουτ και η μπαλα στο δοκαρι. Ειμαστε ατυχες! Spyropoylos: 1 Και μια ξυραφάτη πάσα του Γκριμαντί στον Ανρί 2 Ουδεμία σχέση έχει με τον Cole της Manchester, μόνο στο χρώμα, την εθνικότητα, την εκρηκτικότητα και μοιάζουν λίγο στο πρόσωπο 3 Αν οι εικοσάχρονοι είχαν λίγο λογική στο παιχνίδι τους, δεν θα ήταν εικοσάχρονοι 4 Αυτή η πανέξυπνη κεφαλιά από αυτόν τον πανπαίκτη που λέγεται Ραούλ 5 Ο Ρομπέρτο Κάρλος κάνει μια πάσα ακριβείας... απευθείας άουτ 6 Στον αγώνα Βαλένθια-Ολυμπιακός: -Τελείωσε ο Τζόρτζεβιτς στην αγκαλιά του Κανιβάρες... 7 Στον τελικό Μπάγερν-Βαλένθια: -Ο Λίνκε αλλάζει την μπάλα με τον Σολ ενώ απέναντι ο Λιζαραζού έχει ξεμοναχιάσει τον Αγκλομά 8 Σε αγώνα Champions League: -Αν συναντηθούν Leeds και Manchester United στον ημιτελικό, θα έχουμε έναν ʼγγλο-Αγγλικό εμφύλιο 9 Στον αγωνα Σάλκε - ΠΑΟ στην αρχή του οποίου σχολιάζοντας το νέο γήπεδο της Σάλκε, λέει: -Ο ΠΑΟ θα παίξει σε αυτό το παλάτι, ένα γήπεδο που ακόμα μυρίζει καινουργίλα 10 Και ο Αντσελότι κάθεται σε ανάμενα κάρβουνα αλλά με τέτοια βροχή που να ανάψουν τα κάρβουνα Gerakaris: 1 Ο Ζινταν ζαλιζει και ζαλιζεται 2 Σε αγωνα βολει μεταξυ Ελλαδας και Βενεζουελας: -Η μπαλα τωρα ειναι για τους Βενεζουελανους Mamoytzelis: 1 Η Πορτογαλα αθλητρια 2 Παρακολουθουμε εδω, τον δρομο των ανωμαλων γυναικων Edo k kapoioi paiktes: Alefantos: 1 Μιλώντας για τους παίχτες του ΠΑΟΚ, λεει: -Ο Σπάριτς και ο Στραβούλσκι... (αντί για Σπάσιτς και Ζαμοτούλσκι) 2 Μιλώντας για την εθνική ομάδα της Ολλανδίας, λεει: -Αυτοί οι Ολλανδοί έχουν δυο παιχταράδες. Τον μπακ τον Ρέζενμπρικ και τον εξτρέμ τον Όφερατ (αντί για Ράιζιγκερ και Όβερμαρς) 3 Παιχταράς ο Ανγκλομάρ (αντί Ανγκλομά) 4 Στην εκπομπή "Καφενείο των φίλαθλων", αναλύοντας το σύστημα που πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός: -Πρέπει να βάλει τρεις πίσω, δυο κόφτες στο κέντρο, δυο από αριστερά, τον Τζόρτζεβιτς και τον Γεωργάτο, δυο από δεξιά, Γιαννακόπουλο και Μαυρογενήδη, τον Τζιοβάνι πίσω από τους δυο επιθετικούς και μπροστά τον Χούτο και τον Οφορίκουε (δώδεκα συνολικά) 5 Στην εκπομπή "Σούπερ Σάββατο": -Πελέ η Μαραντόνα; -Πελέ βέβαια, διότι ο Πελέ είχε δυο πόδια... άσε, ένα κεφάλι φοβερό, ήταν σφιχτός, ωραίος, δυνατός, με μυς, με κάτι κοιλιακούς, πήδαγε και τον έχανες. Δεν θυμάσαι τι έκανε στον Μπάνκς της Αγγλίας; Μια κεφαλιά ασύλληπτη. Την απέκρουσε βέβαια διότι ο άλλος ήταν τερματοφυλακάρα, φοβερός ο Μπάνκς, οπότε Μπάνκς, εεε... Πελέ ήθελα να πω 6 Mιλώντας για κάποιους παίκτες που του αρέσουν, λέει: -Είνα πολύ καλός παίκτης, είναι μαρκαδόρος.. Anastopoylos: 1 Αυτη την εξηγηση δεν μπορω να την εξηγησω 2 Φαγαμε γκολ απο στημενο κορνερ Anastasiadis: 1 Για την ρεβανς με την Αρσεναλ: -Στην ρεβανς θα παμε στο Αρσεναλ να παλεψουμε για την προκριση 2 Ξερετε τι θα πει θανατος; Θανατος, θα πεθανετε ολοι Bambakoylas: 1 Πρεπει να συσταθει μια πενταμελης επιτροπη απο τρια ατομα 2 Διαιτητης: -Foul Βαμβακουλας (δειχνοντας τον εαυτο του): -You foul? 3 Μεσα στο γηπεδο: -Κυριε Βαμβακουλα, τι σας θυμιζουν αυτα τα δυχτια; -Αχ... θυμαμαι οταν ημουν μικρος, πηγενα για ψαρεμα με τον πατερα μου 4 Πρεπει να γινονται τετοιες εκδηλωσεις για εμας τους παλαιμαχους, ειδικα τωρα που πλησιαζουμε τα 60 Georgatos: 1 Πηραμε ενα συμαντικο πρωταθλημα για το champions league 2 Η φετινη πορεια που καναμε φετος, ηταν επιτυχημενη Steve Giatzogloy: 1 Εγω δεν εμπλεκομμαι στα ιστορικα της καθε ομαδας 2 Ο κυριος Σαμολαδας ας μου μιλουσε στην διαρκεια του γηπεδου 3 Σημερα χασαμε απο συμπτωματικες συμπτωσεις Kokkalis: 1 Το Ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου ειναι απολυτα τιμιο 2 Αναφερομενος στον φιλαθλο του Παναθηναικου που εχει πεθανει: -Θελω να εκφρασω τα συλλυπητηρια μου στον ατυχο νεο Mpeos: 1 Της μερας τα καμωματα τα βλεπει η νυχτα και γελαει 2 Πειτε μας για τις ψευδες δηλωσεις κυριε Nikopolidis: 1 Μετα την ληξη του αγωνα με την Στουρμ: -Ειχαμε πραγματικα δυσκολο εργο απεναντι στην Στρουμ 2 Ο Ολυμπιακος εμφανιστηκε με ιδιαιτερη επιθετικοτητα και δεχθηκαμε ιδιαιτερη πιεση, ιδιαιτερα στην αμυνα
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 mia einai i ataka ANTEEE GEIIAAAA AAAANTEEE GEIIAAAA REE
random Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Γ.Γ. στα πρώτα του (Sprint FM): - Ααααααυτή ειναι η ιστορία όλη! Γ.Γ. στα τελευταία του: - Ελα Γιώργο, ειμαι Ολυμπιακος, και... - ... - Δεν νομιζεις οτι.. - ... - Τι φωναζουν παλι αυτοι οι... - ... - Πες τα κι εσυ ρε Γιωργο. Δεν καταλαβαινουν αλλιως.. - ... - Τι βλέπεις στο ... - Καληνύχτα φίλε.
vastravoud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Φοβερό, απλά φοβερό! Ίσως το πιο αστείο ποστ που έχει γραφτεί στο insomnia!
BrwmogazoS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Gia tin hlikia sou kalh kai i malakia sou Gerooooooo....tin gria sou kserw... Den anafer8hkan kai eipa na tis pros8esw...
Nitrous18 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 apo tsoukala ton pairnei enas kai tou leei: -ela taki -ela file -pou koureuese? -ston patera sou ante geia
sniper_206 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Kati ksexases apo Gewrgiou: -File skypse... -Ti Giwrgo...? -Skypse sou lew... -Eskypsa. -Skypse ki allo... -...loipon...??? -Malakia eipes!!!!!!!! Allo: File eisai san to fournari tis geitonias pou ftiaxnei tis fratzoles!!!!!!!! Kai ena akoma: -Filarako, Skoufa 247 -Ti Giwrgo? -Skoufa 247 lew... -Ti einai ekei? -skoufa 247 2os orofos. Psyxiatros...kalos einai... -Xaxaxaxa -TI GELAS RE??? SOVARA TO LEW!!!
gus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Kala tromero to topic!! Poly gelio. Merikes apo tis atakes tou georgiou einai apisteutes! Na sympliroso ki ego ena skiniko pou thymamai pou eixe ginei stin ekpompi tou. Itan mia epoxi pou o Georgiou eixe vapsei ta mallia tou kafe! Opote ton pairnei se kapoia fasi tis ekpompis mia grioula tilefono kai tou leei: -Kala kyrie Georgiou ti pragmata einai auta?Ti exete kanei sto malli sas,to exete vapsei? -Nai to exo vapsei. -Kai kala ti xroma einai auto pou dialexate? -....SKATI!!!!
dark Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 palia sto sprint fm elege gia ena filo tou O monos en Elladi pou thn alife me ladi
DeCoN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Asxeta apo a8lhtika I don't trust anything that bleeds for 7 days and doesn't die! - Mr.Garisson (Southpark) - I'm a LoSeR baby, so why don't u KiLL me? - Beck -
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.