benign Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Απο προσωπικη εμπειρια οντως εχουν καλη και ευγενικη αντιμετωπιση αλλα εχουν και παρα πολλες (και τονιζω το ''παρα'')οθονες με καμμενα πιξελ.Επειδη περνα απο το χερι μου αρκετο hardware,εχω παρει ακομη και θεωρητικα υποδεεστερες TFT απο αλλες εταιριες οπως η Neovo για παραδειγμα, για γνωστους μου η συγγενεις και ειναι μια χαρα χωρις ιχνος καμμενου πιξελ εδω και χρονια.
dinaki123 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 κανα τηλ υπαρχει της LG? πηρα μια 32 κ λογικα εχει 3 κολλημενα πιχελ 1 ασπρο εμφανη κ 2 σε χρωμα που δε μπορεις να προσδιορισεις ακριβως πηγα e-0shop κ την ειδαν κ μου πε πανω απο 5 γινετε αντικατασταση απο lg επρεπε να την παω να την αλλαξω μαλλον παρα να τους πω οτι εχει καμμενο πιχελ (δε το σκεφτηκα πριν την παω τλσπ) λετε να βρω ακρη με το σερβις τους?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 αμφιβάλω, 0 dead pixel δίνουν για μέχρι και 24"
PraetorianGR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Παίδες μόλισ μ ήρθε η οθόνη(2361). Είναι καινούρια,όχι επιδιωρθομένη
islas canarias Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Παίδες μόλισ μ ήρθε η οθόνη(2361).Είναι καινούρια,όχι επιδιωρθομένη και μενα σημερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.