Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ανάλυση ρε παιδιά...

Το απλό γιατί δεν το λέει κανείς :

1) Πριν το iPhone δεν υπήρχαν κινητά με οθόνη αφής (με αυτή τη μορφή τουλάχιστον). Τόσο απλά.

2) Πριν κάνει κίνηση η Apple (έστω με τις -τουλάχιστον-αμφιλεγόμενες πατέντες) κανένας κατασκευαστής κινητών ή H/Y δεν σκέφτηκε multitouch 3D. Τόσο απλά.

Αντί να κοιτάζουμε το επίτευγμα και την πρωτοπορία, γκρινιάζουμε μόνο για την πατέντα.

Αφού θέλετε να γκρινιάζετε μερικοί, γιατί δεν γκρινιάζετε που οι υπόλοιποι κατασκευαστές κινητών εδώ και χρόνια δεν έχουν επιδείξει κάτι πραγματικά αξιόλογο τεχνολογικά ;

Έπρεπε να έρθει η "ελιτίστικη" Apple (άσχετη από κινητή τηλεφωνία) για να ταρακουνηθούν τα νερά και να αλλάξει προσανατολισμό όλη η βιομηχανία κινητών;

Σαν το αβγό του Κολόμβου ένα πράμα: "Σιγά την καινοτομία, κι εμείς μπορούμε" - μόνο που τελικά πρώτη η Apple τολμάει συνήθως στα δύσκολα...

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πέρα από την εμπάθεια που έχουν οι απόψεις σου (και, δυστυχώς, αφαιρούν αρκετό από το κύρος τους), μπορείς να μου εξηγήσεις που στηρίζεις το διαχωρισμό ανάμεσα σε πραγματικούς εφευρέτες και καλομαθημένα (!) ;

Δηλαδή γιατί αυτοί που δουλεύουν πχ στην Apple δεν είναι αληθινοί εφευρέτες;

Ποιους έχεις στο μυαλό σου ως αληθινούς εφευρέτες, δηλαδή, εσύ; Μιλάμε πάντα για τη σημερινή εποχή και με το σύστημα που έχουμε.

Όπως είπα και στο πρώτο μου ποστ, το ζήτημα είναι πολιτικό. Καταλαβαίνω κάποιος να μου λέει ότι δε μου αρέσει το οικονομικό-πολιτικό σύστημα που υπάρχει στον κόσμο και θα ήθελα ένα άλλο. Αλλά να μου λέει "είμαι ενάντια στις πατέντες" έτσι γενικώς και χωρίς μια αντιπρόταση, δε λέει κάτι. Τη στιγμή που το σύστημα είναι καπιταλισμός, οι πατέντες δε γίνεται να καταργηθούν.

Καλομαθημένα: Ο "εφευρέτης"? του δεξί κλικ, του πάνω και κάτω βελάκι και τις κάθε ηλίθιας ιδέας που υποτίθεται ότι είναι εφεύρεση για να έχει δικαίωμα πατέντας.

Μη καλομαθημένα: Έντισον, Τέσλα κτλ. Δηλαδή, πραγματικοί εφευρέτες

Άσε που οι πραγματικοί εφευρέτες ονειρεύονταν να κάνουν έναν καλύτερο κόσμο με τις εφευρέσεις τους. Με πιο τρανό παράδειγμα τον Τέσλα που όνειρό του ήταν το δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για όλους.

Είναι ιεροσυλία λοιπόν μπροστά τους να θεωρείται εφευρέτης αυτός που ανακάλυψε το κάτω βελάκι και έχει και πατέντα. Εφευρέτης, σοβαρά τώρα; Αυτοί απλά καπηλεύονται το σύστημα έκδοσης πατεντών για να βγάλουν χρήματα. Hello!

Και να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι αναφέρομαι κυρίως στο λογισμικό!

Τώρα έγινα κατανοητός;;;;;;;;;;;

Δημοσ.
Καλομαθημένα: Ο "εφευρέτης"? του δεξί κλικ, του πάνω και κάτω βελάκι και τις κάθε ηλίθιας ιδέας που υποτίθεται ότι είναι εφεύρεση για να έχει δικαίωμα πατέντας.

Μη καλομαθημένα: Έντισον, Τέσλα κτλ. Δηλαδή, πραγματικοί εφευρέτες

Άσε που οι πραγματικοί εφευρέτες ονειρεύονταν να κάνουν έναν καλύτερο κόσμο με τις εφευρέσεις τους. Με πιο τρανό παράδειγμα τον Τέσλα που όνειρό του ήταν το δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για όλους.

Είναι ιεροσυλία λοιπόν μπροστά τους να θεωρείται εφευρέτης αυτός που ανακάλυψε το κάτω βελάκι και έχει και πατέντα.

Τώρα έγινα κατανοητός;;;;;;;;;;;

Εγώ ιεροσυλία θεωρώ να χαρακτηρίζεται κάποιος έτσι αυθαίρετα ''καλομαθημένο'',και ιδιαίτερα όταν έχει βάλει το λιθαράκι του στην εξέλιξη με όποια μορφή και αν παρουσιάζεται αυτή.

ΥΓ Δεν υπάρχει πραγματικός εφευρέτης και μη.Όταν κάποιος δημιουργεί ένα νέο προϊόν είναι εφευρέτης.

Δημοσ.

Έχουμε διαφορετική για το τι είναι εφεύρεση σήμερα.

Η wiki λέει τα παρακάτω:

Καθετί που δημιουργεί ο άνθρωπος βασιζόμενος στην παρατήρηση, στην πείρα και στις γνώσεις του. Για παράδειγμα το ρόπαλο και το βέλος στα πρωτόγονα χρόνια, η τηλεόραση και το αεροπλάνο σήμερα ήταν, ή είναι, αντίστοιχα ανθρώπινες εφευρέσεις. Ο άνθρωπος κατέληξε σε κάποια εφεύρεση για να αντιμετωπίσει κάποιο καθημερινό πρόβλημα. Μ' αυτές αφενός η ζωή του έγινε πιο άνετη και αφετέρου ο τεχνολογικός πολιτισμός έλαβε τεράστιες διαστάσεις.

Αλλά άμα ακόμα και σήμερα θεωρείται εφεύρεση το ρόπαλο και το πατεντάρεις κιόλας τότε καλά κάνω εγώ ΟΥΓΚ από την αρχή.

Δημοσ.
Έχουμε διαφορετική για το τι είναι εφεύρεση σήμερα.

Η wiki λέει τα παρακάτω:

Καθετί που δημιουργεί ο άνθρωπος βασιζόμενος στην παρατήρηση, στην πείρα και στις γνώσεις του. Για παράδειγμα το ρόπαλο και το βέλος στα πρωτόγονα χρόνια, η τηλεόραση και το αεροπλάνο σήμερα ήταν, ή είναι, αντίστοιχα ανθρώπινες εφευρέσεις. Ο άνθρωπος κατέληξε σε κάποια εφεύρεση για να αντιμετωπίσει κάποιο καθημερινό πρόβλημα. Μ' αυτές αφενός η ζωή του έγινε πιο άνετη και αφετέρου ο τεχνολογικός πολιτισμός έλαβε τεράστιες διαστάσεις.

Αλλά άμα ακόμα και σήμερα θεωρείται εφεύρεση το ρόπαλο και το πατεντάρεις κιόλας τότε καλά κάνω εγώ ΟΥΓΚ από την αρχή.

Ναι... Καταλαβαινω τι λες ΑΛΛΑ, μια Εφευρεση ουδεμια σχεση εχει με το να κανει τον καλύτερο κόσμο . Οι λογοι που δημιουργειται ειναι πολλοι, σημαντικοτεροι ειναι αυτοι του να λυσεις τα προβληματα της καθημερηνοτητας οπως αναφερει και η wiki , αλλος λογος ειναι τα χρηματα και η δοξα (κινητρα-ωθηση)... Οποτε μην της προσδιδουμε μια εννοια ανιδιοτελειας ;) Προφανως, εσυ, εγω, και ο φιλος παραπανω , δεν εχουμε διαφορετικες αποψεις μονο για το τι ειναι εφευρεση, αλλα και το κατα ποσο η τεχνολογια ειναι παραγων σημαντικος και καθοριστικος για τον μελλον μας ως κοινωνια ή το κατα ποσο αποτελει μια απλη τεχνολογικη πατεντα εφευρεση. Κατα την αποψη μου , οι τεχνολογικες εφευρεσεις ,( ακομα και αυτη του δεξιου κλικ) , ειναι αυτες που χαρακτηριζουν τη σημερινη κοινωνια, γιατι αν γνωριζουμε την πραγματικη εφαρμογη τους (στους διαφορους τομεις) , θα παρατηρησουμε οτι εχουν αποτελεσει οροσημα ως σημερα!!!!

Τελος, πιστευω ακραδαντα οτι H APPLE καθορισε και προσδιορισε το μελλον , δινοντας ωθηση σε τεχνολογιες που ηταν αγνωστες. Μπορει να μην τις ανακαλυψε αλλα τις εφαρμοσε....

Οι πατεντες, τελος, δεν ευνοουν τον υγειη ανταγωνισμο γιατι εμποδιζουν τη διαχυση της τεχνολογιας, απο την αλλη αποτελουν προστασια για τους εφευρετες και συνεπως κινητρο για την τεχνολογικη προοδο.

Δημοσ.
Manuel, καπου κανεις λαθος.

Επειδη ακριβως το συστημα ειναι καπιταλισμος, γενικες πατεντες δεν υπαρχουν ,με μονη εξαιρεση την ηλιθια νομοθεσια στην Αμερικη.

Μην νομιζετε δηλαδη οτι αυτα ισχυουν παγκοσμιως ..Μην κανετε αυτην την απλοποιηση-λαθος, για να αποδειξετε κατι που δεν ισχυει..

Τι εννοείς ότι δεν υπάρχουν γενικές πατέντες;

Το πόσο ειδική ή γενική κρίνεται μια πατέντα δεν είναι κάτι αντικειμενικό. Είναι στην κρίση του καθενός και του κάθε δικαστηρίου.

Το ότι το σύστημα είναι καπιταλισμός, σημαίνει πως πρέπει να έχουμε ιδιώτες με μεγάλα κεφάλαια, και αυτοί είναι που θα προχωρήσουν μπροστά τα πράγματα πχ τεχνολογικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα τρόπο να συμβεί αυτό, χωρίς να υπάρχουν πατέντες. Και ούτε γνωρίζω ή έχω δει να εφαρμόζεται κάτι διαφορετικό.

Τώρα, αν διαφωνείς στο γεγονός πως "ναι, αλλά μόνο στην Αμερική τα πράγματα είναι τόσο σκληρά" κτλ, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι όλα αυτά είναι φυσικά συνεπακόλουθα. Και το σύστημα που έχει η Ευρώπη, δεν ξέρεις αν θα το είχε αν δεν υπήρχε η Αμερική. Η οικονομία είναι κάτι παγκόσμιο πλέον, η Ευρώπη δεν είναι ανεξάρτητο πράγμα από την Αμερική.

By the way, δεν προσπαθώ όπως και δήποτε να αποδείξω κάτι συγκεκριμένο (που πιθανώς να μην ισχύει). Μέσα από την κουβέντα μαθαίνω κι εγώ πράγματα και βλέπω και τα λάθη μου. Μπορεί και να αλλάξω γνώμη. Δε χρειάζεται πάντα η συζήτηση να καταλήγει σε προσωπική κόντρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και κάτι τελευταίο.

Ακούγομαι εριστικός, αλλά έχεις σκεφτεί κανένας σας το γιατί;

Θα γίνω λίγο παραστατικός αλλά είναι ανάγκη τελικά:

Έχετε δει την οδύσσεια του διαστήματος;

Σε κάποια φάση στην αρχή του έργου, δείχνει έναν πίθηκο που παίρνει ένα κόκαλο βαράει κάτι κρανία και τα σπάει. Ε, αυτόν σήμερα τον θεωρείτε εφευρέτη. Κάποιον που κάνει τόσο απλές "εφευρέσεις" δηλαδή.

Όχι ρε μεγάλε, εμένα με προσβάλεις, προσβάλεις τη νοημοσύνη μου και την εξέλιξή μου από τότε μέχρι σήμερα και δεν το δέχεται η λογική μου να περνάς τέτοιου είδους πατέντες. Και αν εσένα δεν σε προσβάλει τότε σπαταλάω το σάλιο μου.

Η πατέντα, που ο λόγος ύπαρξής της ήταν να βοηθήσει την εξέλιξη και να προσφέρει γνώση αλλά στο τέλος λειτούργησε εντελώς αντίστροφα. Με αποτέλεσμα να δεσμεύει την ιδέα και όχι τον τρόπο. Αφού θα μπορέσεις τελικά να αναπαράγεις κάτι αφού σήμερα έχεις τη γνώση και το μυαλό να το κάνεις.

Ευτυχώς αυτό γίνεται μόνο στην Αμερική, δεν είναι τυχαία η έκφραση average joe αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο. Να φύγετε να πάτε αλλού... στην Αμερική δηλαδή :P

Επεξ/σία από Nomedor
Δημοσ.

Στο σύνολό τους οι πατέντες είναι αφηρημένες και πολύ γενικές, με μόνο σκοπό το κέρδος.

Η πατέντα, που ο λόγος ύπαρξής της ήταν να βοηθήσει την εξέλιξη και να προσφέρει γνώση αλλά στο τέλος λειτούργησε εντελώς αντίστροφα.

Η λέξη «πατέντα» έχει λατινική ρίζα που σημαίνει «να ανοίγεις διάπλατα». Οι πατέντες δημιουργήθηκαν για να δώσουν κίνητρα στους εφευρέτες να αποκαλύψουν τις εφευρέσεις τους.

Ρε φίλε έχεις δώσει 3 διαφορετικές επεξηγήσεις για την πατέντα οι οποίες είναι παράλληλα και αντιφατικές μεταξύ τους, έλεος μήπως και συ ταχεις μπερδέψει λίγο;;

Δεν χρειάζεται να κάνετε αναλύσεις επί αναλύσεων και να ψάχνετε τη ρίζα της λέξης για να καταλάβει ο κόσμος τη λειτουργία της πατέντας στη σημερινή αγορά, τα πράγματα τουλάχιστον εδώ είναι αρκετά ξεκάθαρα:

Οι πατέντες στην παγκόσμια αγορά είναι μέτρο κατωχύρωσης ανακαλύψεων, εφευρέσεων, ακολουθιών ενεργειών (πείτε το όπως θέλετε) των εταιριών για να τις προστατεύσουν από απόπειρες αντιγραφής ή ''νόμιμης'' κλοπής. Το μέτρο ''πατέντα'' έχει επινοηθεί για τη σημερινή αγορά εργασίας με αυτό αποκλειστικά τον ορίζοντα.

Το πού γίνεται η κατανομή των πατεντών και με ποιους τρόπους σε κάθε χώρα, ήπειρο είναι άλλο!

Το αν κάποιος-κάποιοι (φυσικά πρόσωπα ή εταιρίες) προσπαθούν να χρησιμοποιοίσουν το μέτρο αυτό για αποκομιδή κέρδους μέσω χρησιμοποίησης παραθυρακίων του νόμου είναι άλλο! Επίσης, το πότε μια πράξη κατωχύρωσης πατέντας θεωρείται πράξη κερδοσκοπίας και όχι προφύλαξης είναι καθαρά στην κρίση του καθενός δεν υπάρχει κάτι στάνταρ αλλά σηνύθως αποφασίζει η δικαιωσύνη γι αυτό (προυπόθεση μήνυση και αποφυγή εξωδικαστικής συμφωνίας).

Τέλος, λίγο να πω και γω την άποψή μου σχετικά με την υλοποίηση πατεντών και την εξέλιξη της τεχνολογίας. Βλέπωντας το σε πιο γενικό πλαίσιο είμαι της αρχής ότι εξ ορισμού η εξέλιξη της τεχνολογίας βασίζεται στην ενίσχυση του πλούτου των ανθρώπων, δηλαδή πολύ απλά μια εταιρία βγάζει ένα προϊόν (ή ένα πρότυπο, ή ένα εργαλείο software-hardware, οτιδήποτε) με το οποίο έχει σκοπό τη μεγιστοποίηση πλούτου. Το προϊόν βοηθάει στην εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά δεν δημιουργήθηκε γι αυτό το σκοπό ούτε λανσαρίστηκε στην αγορά γι αυτό το σκοπό. Αντίστοιχα η ανταγωνιστική εταιρία θα βγάλει το πιο δυνατό προϊόν το οποίο θα βοηθήσει στην εξέλιξη της τεχνολογίας στο συγκεκριμένο τομέα, θα αποτελέσει ενδεχομένως βάση για νέες βάσεις κα αρχές, αλλά δεν θα το κάνει για το καλό του κόσμου αλλά για κέρδος. Μέσω του ανταγωνισμού πέφτουν οι τιμές, τις παλαιές αντικαθιστούν τα νέα δυνατότερα προϊόντα και έτσι εξελίσσεται και η τεχνολογία!

Οι πατέντες από τη μία συμβάλλουν στην ενίσχυση της έρευνας-ανάπτυξης αποτρέποντας την χρησιμοποίηση λειτουργιών από ανταγωνιστές, από την άλλη καθυστερούν τον εμπλουτισμό των παραχθέντων υλικών με τις λειτουργίες αυτές με αποτέλεσμα (στην ιδανική μορφή) να υπάρχουν ελλείψεις μεταξύ ανταγωνιστικών προϊόντων για τον καταναλωτή.

Δεν νομίζω δηλαδή ότι διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στην τεχνολογική πρόοδο, παρά μόνο αποτελούν ένα μικρό έναυσμα ή και αντίθετα εμπόδιο σε αυτήν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει κολλητέ.

Γιατί η 2η παράθεση συνδυάζει και επεξηγεί την 1η και τη 3η.

Ξαναδιάβασε τα ποστ που έχω κάνει ολόκληρα χωρίς να κόβεις κομμάτια και θα καταλάβεις ότι λέω το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. Ότι για άλλο λόγο τις δημιούργησαν και άλλους σκοπούς εξυπηρετούν τελικά. Και αυτό εις βάρος σου.

Αλλά από ότι φαίνεται ή δεν μπορείς ή δεν θες να το καταλάβεις γιατί το βλέπουμε διαφορετικά οπότε τσάμπα ρεύμα.

Κάποτε:

Η λέξη «πατέντα» έχει λατινική ρίζα που σημαίνει «να ανοίγεις διάπλατα». Οι πατέντες δημιουργήθηκαν για να δώσουν κίνητρα στους εφευρέτες να αποκαλύψουν τις εφευρέσεις τους.

Αλλά Σήμερα:

Στο σύνολό τους οι πατέντες είναι αφηρημένες και πολύ γενικές, με μόνο σκοπό το κέρδος.

Συμπέρασμα:

Η πατέντα, που ο λόγος ύπαρξής της ήταν να βοηθήσει την εξέλιξη και να προσφέρει γνώση αλλά στο τέλος λειτούργησε εντελώς αντίστροφα. Με αποτέλεσμα να δεσμεύει την ιδέα και όχι τον τρόπο. Αφού θα μπορέσεις τελικά να αναπαράγεις κάτι αφού σήμερα έχεις τη γνώση και το μυαλό να το κάνεις.

Πόσο πιο απλά δηλαδή;

Επεξ/σία από Nomedor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τι εννοείς ότι δεν υπάρχουν γενικές πατέντες;

Το πόσο ειδική ή γενική κρίνεται μια πατέντα δεν είναι κάτι αντικειμενικό. Είναι στην κρίση του καθενός και του κάθε δικαστηρίου.

Γενικες πατεντες εννοω αυτες που βλεπουμε να κατοχυρωνονται για πλακα στην Αμερικη και να μην κατοχυρωνονται στην Ευρωπη.

Το ότι το σύστημα είναι καπιταλισμός, σημαίνει πως πρέπει να έχουμε ιδιώτες με μεγάλα κεφάλαια, και αυτοί είναι που θα προχωρήσουν μπροστά τα πράγματα πχ τεχνολογικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα τρόπο να συμβεί αυτό, χωρίς να υπάρχουν πατέντες. Και ούτε γνωρίζω ή έχω δει να εφαρμόζεται κάτι διαφορετικό.

Οπως σου ειπα, μην κοιτας στην Αμερικη. (που αποτελει μια μικρη μειονοτητα)

Μια χαρα υπαρχει τροπος χωρις ηλιθιες και γενικοτατες κατοχυρωσεις software patents.

Κοιτα στην Ευρωπη ή στον υπολοιπο κοσμο και θα δεις οτι εφαρμοζεται κατι διαφορετικο . :-)

Αυτες οι γενικοτατες software patents κρατανε την εξελιξη πισω και ειμαστε τυχεροι που ΔΕΝ εχουν επικρατησει.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
Ρε φίλε έχεις δώσει 3 διαφορετικές επεξηγήσεις για την πατέντα οι οποίες είναι παράλληλα και αντιφατικές μεταξύ τους, έλεος μήπως και συ ταχεις μπερδέψει λίγο;;

Οπως σου εξηγησαν:

Μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει κολλητέ.

Γιατί η 2η παράθεση συνδυάζει και επεξηγεί την 1η και τη 3η.

δεν ειναι διαφορετικες επεξηγησεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν θα καταλάβετε μια μια πατέντα δεν ειναι μόνο μια αναφορά 2 σειρών του στυλ "πατεντάρω τη χρήση 2 δαχτύλων στην οθόνη", θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε καλύτερα!

B)

Δημοσ.

Εγώ καταλαβαίνω ότι οι πατέντες έχουν σαν σκοπό να κατοχυρώσουν την εφεύρεση στον εφευρέτη! Αυτό είναι λογικό και νομίζω κανένας δεν διαφωνεί! Αυτό που συζητάμε τώρα είναι 2 πράγματα. Πρώτον τα κριτήριά που κάτι θεωρείτε πατέντα και Δεύτερον τα λεφτά που χρειάζονται για να την χρησιμοποιήσεις.

Προφανώς το δεξί click δεν είναι εφεύρεση αλλά ακόμα και να είναι θα πρέπει να θεωρείτε "μικρή" εφεύρεση και επομένως να χρειάζονται από λίγα έως καθόλου χρήματα για να την χρησιμοποιήσεις. Αυτή η 3d πατέντα που έβγαλε η apple να είστε σίγουροι ότι θα πάρει χίλιες φορές τα χρήματα που επένδυσε και θα ζητάει άλλα τόσα για να αφήσει κάποιον άλλον να το χρησιμοποιήσει.Εγώ λέω λοιπόν bravo στον "εφευρέτη" και Bravo στην Apple που δίνει λεφτά για έρευνα. Ας πάρουν όμως τα bravo μας και τα λεφτά από της πωλήσεις που θα το έχουν βγάλει πρώτοι και ας αφήσουν του άλλους να το χρησιμοποιήσουν σε κανα χρόνο και αυτοί!

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα άσχετα με τις πατέντες, όλοι παίζουν το ίδιο παιχνίδι! Η apple πιθανών να χρησιμοποίησε πατέντες της Nokia σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα, η Nokia επίσης χρησιμοποίησε πατέντες της apple από το iphone, η Palm βάφτισε το pre "ipod" για να συγχρονίζεται με το itunes κλπ κλπ κλπ!

Haha, δεν μου απάντησες ποτέ για τις πατέντες της Nokia που δεν είναι made in usa εταιρία! :rolleyes:

B)

Δημοσ.
Όταν θα καταλάβετε μια μια πατέντα δεν ειναι μόνο μια αναφορά 2 σειρών του στυλ "πατεντάρω τη χρήση 2 δαχτύλων στην οθόνη", θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε καλύτερα!

B)

Το 1+1=2 ξέρεις πόσες σελίδες θέλει για να περιγραφεί και να αποδειχθεί? Το ότι η apple περιγράφει σε 10 σελίδες κάτι είναι επειδή πρέπει να είναι αρκετά ακριβής (φαντάζομαι θα το απαιτούν και οι κύριοι που δέχονται τις ετήσεις ώστε να αποφεύγουμε και θεματάκια διπλοεγγραφής της ίδια "πατέντας") και όχι επειδή είναι πολύπλοκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...