Προς το περιεχόμενο

Windows XP πρόβλημα!!!

facebookcase

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!Έχω στον Laptop μου τα Windows XP!Υπάρχει όμως ένα προβλημα.Όταν ανοίγω τα ΧΡ δεν μου ανοίγουν.Εκεί που λέει ΄΄Καλώς Ήλθατε΄΄ αργει να ανοίξει και όταν ανοίξει δεν μου εμφανίζει τα προγράμματα και την γραμμή έναρξη!Μετά όμως από ώρα τα εμφανίζει και δουλεύει κανονικά!!!Μπορεί κανείς να μου πει πως να το διωρθώσω;Αν γινετε να μου απαντήσετε λίγο γρήγορα!!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::fear::fear::fear::fear:

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια συγκικριμένη διεργασία που πρέπει να βάλω;Αν ναι πως να την βαλω να ξεκινάει πάντα όταν αρχίζει ο υπολογιστής;επειδή είμαι λίγο άσχετος!

Δημοσ.

βαλε το revounistaller και πιγαινε στις διεργασίες , δες ποσες εχεις (αν ειναι πολλες καποιες που δεν χρειαζεσε τις απενεργοποιεις)

επίσης πάτα ctl alt del και πες μας αν καποια εχει πολύ μεγάλα νούμερα

Δημοσ.

πηγαινε εναρξη-εκτελεση-msconfig και πηγαινε στην καρτελα startup και δες τι ξεκιναει και οποιο σου φαινεται υποπτο ξετικαρε το .......

by the way, ποιο antivirus εχεις????

Δημοσ.
πηγαινε εναρξη-εκτελεση-msconfig και πηγαινε στην καρτελα startup και δες τι ξεκιναει και οποιο σου φαινεται υποπτο ξετικαρε το .......

by the way, ποιο antivirus εχεις????

Clam Win antivairus

Δημοσ.

Κανε μια μια τις αλλαγες αυτες:

ifgxtray ---> αχρηστο.

hkcmd ---> αχρηστο.

ifgpers ---> αχρηστο. Και τα 3 ειναι της κάρτας γραφικών και σου δίνουν γρηγορη πρόσβαση στα options, hotkeys και ευκολη αλλαγή αναλυσης. Ολα γινονται με δεξί κλικ στο desktop και properties.

RTHDCPL ---> για μενα αχρηστο. Realtek Control Panel , μπορεις να το βρεις Start--->Control Panel---> Realtek HD Sound .. Αν θελεις volume διπλα στο ρολοι , βαλε Start --> Control Panel ---> Sounds ---> Τσεκαρεις το "Place volume icon..."

ALCMTR ---> για μενα αχρηστο. Realtek Event monitor. Βγαλτο τελευταιο, αν δεις οτι κάτι δεν λειτουργει στον ηχο, το ξανατσεκάρεις στο msconfig και κάνεις restart.

ClamTray ---> αχρηστο. Το clam δεν εχει realtime protection. Μπορεις να φτιάξεις ενα εικονίδιο στο Start Menu ή στο desktop

Reader_sl---> παντελως αχρηστο.

BluetoothSuit --> δεν το ξέρω.

ctfmon ---> Αχρηστο εκτος αν χρησιμοποιεις το language bar που αλλαζει ελληνικά-->αγγλικά-->ελληνικά. Το Alt+Shift θα συνεχίσει να δουλευει, εννοειται.

GoogleToollbarNotif... --> Εννοειται Αχρηστο .

msnmsgr ---> κατα προτίμηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...