facebookcase Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας παιδιά!Έχω στον Laptop μου τα Windows XP!Υπάρχει όμως ένα προβλημα.Όταν ανοίγω τα ΧΡ δεν μου ανοίγουν.Εκεί που λέει ΄΄Καλώς Ήλθατε΄΄ αργει να ανοίξει και όταν ανοίξει δεν μου εμφανίζει τα προγράμματα και την γραμμή έναρξη!Μετά όμως από ώρα τα εμφανίζει και δουλεύει κανονικά!!!Μπορεί κανείς να μου πει πως να το διωρθώσω;Αν γινετε να μου απαντήσετε λίγο γρήγορα!!!!:cry::cry::cry::fear::fear:
facebookcase Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μόλις το είδα αυτό αμέσως έκανα scan αλλά δεν έχει ιούς!
Leon07 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 κανε εναν ελεγχο ποιες διεργασιες εχεις βαλει να ξεκιναν με την εναρξη του υπολογιστη σου.....!!!!!
facebookcase Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει κάποια συγκικριμένη διεργασία που πρέπει να βάλω;Αν ναι πως να την βαλω να ξεκινάει πάντα όταν αρχίζει ο υπολογιστής;επειδή είμαι λίγο άσχετος!
nickarmy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 βαλε το revounistaller και πιγαινε στις διεργασίες , δες ποσες εχεις (αν ειναι πολλες καποιες που δεν χρειαζεσε τις απενεργοποιεις) επίσης πάτα ctl alt del και πες μας αν καποια εχει πολύ μεγάλα νούμερα
Leon07 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 πηγαινε εναρξη-εκτελεση-msconfig και πηγαινε στην καρτελα startup και δες τι ξεκιναει και οποιο σου φαινεται υποπτο ξετικαρε το ....... by the way, ποιο antivirus εχεις????
facebookcase Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 πηγαινε εναρξη-εκτελεση-msconfig και πηγαινε στην καρτελα startup και δες τι ξεκιναει και οποιο σου φαινεται υποπτο ξετικαρε το ....... by the way, ποιο antivirus εχεις???? Clam Win antivairus
nickarmy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ειμαι λιγο δυσπιστος για βάλε κάποιο άλλο πχ avg (πρωτα βγάζεις το παλιο) περίμενε και τι γνώμη κιάλου
facebookcase Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ifgxtray hkcmd ifgpers RTHDCPL ALCMTR ClamTray Reader_sl BluetoothSuit ctfmon GoogleToollbarNotif... msnmsgr
Leon07 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 αλλαξε antivirus οπως ειπε ο nickarmy, ολες αυτες τις διεργασιες ξετικαρε τες.....
facebookcase Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 αυτές είναι οι διεργασιεσ ποθ αρχιζουν
pigeon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Κανε μια μια τις αλλαγες αυτες: ifgxtray ---> αχρηστο. hkcmd ---> αχρηστο. ifgpers ---> αχρηστο. Και τα 3 ειναι της κάρτας γραφικών και σου δίνουν γρηγορη πρόσβαση στα options, hotkeys και ευκολη αλλαγή αναλυσης. Ολα γινονται με δεξί κλικ στο desktop και properties. RTHDCPL ---> για μενα αχρηστο. Realtek Control Panel , μπορεις να το βρεις Start--->Control Panel---> Realtek HD Sound .. Αν θελεις volume διπλα στο ρολοι , βαλε Start --> Control Panel ---> Sounds ---> Τσεκαρεις το "Place volume icon..." ALCMTR ---> για μενα αχρηστο. Realtek Event monitor. Βγαλτο τελευταιο, αν δεις οτι κάτι δεν λειτουργει στον ηχο, το ξανατσεκάρεις στο msconfig και κάνεις restart. ClamTray ---> αχρηστο. Το clam δεν εχει realtime protection. Μπορεις να φτιάξεις ενα εικονίδιο στο Start Menu ή στο desktop Reader_sl---> παντελως αχρηστο. BluetoothSuit --> δεν το ξέρω. ctfmon ---> Αχρηστο εκτος αν χρησιμοποιεις το language bar που αλλαζει ελληνικά-->αγγλικά-->ελληνικά. Το Alt+Shift θα συνεχίσει να δουλευει, εννοειται. GoogleToollbarNotif... --> Εννοειται Αχρηστο . msnmsgr ---> κατα προτίμηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.