king2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 To καλύτερο ήταν να το τερμάτιζες στο hard και να είσαι καλός, και μετά easy και κακός. Δημιούργησε 2ο για να πάρεις όλες τις δυνάμεις και σαν καλός και σαν κακός. Εξάλλου, χώρο δεν έχεις? Τώρα πάει ανάποδα medium καλός και hard κακός.Στο ifamous 2 πάντως στην αρχή μου βγάζει να μου δώσει 3 πράγματα απο το save του infamous 1.Θα παίξω μόνο story missions τώρα στο hard να τελειώσει γρήγορα γιατί για να κάνω 75% trophies μου πήρε 14-15 ώρες περίπου.
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Για platinum κάπου 40-45 ώρες θα χρειαστείς. Εννοείται οτι στο hard πας μόνο για story missions.
king2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Για platinum κάπου 40-45 ώρες θα χρειαστείς. Εννοείται οτι στο hard πας μόνο για story missions. Με τίποτα τόσες ώρες.Έκανα σχεδόν τα πάντα στο medium σε 4 μέρες απο 4-5 ώρες τη μέρα.Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το hard ως evil?Καλά το τέλος του infamous είναι ένα απο τα καλύτερα σε παιχνίδια που έχω δει.3-4 μέρες αποτοξίνωση και μετά λιώσιμο στο infamous 2 για platinum που διαβάζω ότι είναι αρκετά καλύτερο απο το 1(περίεργο γιατί το 1 εκτός απο ελάχιστα bugs που είχε το παιχνίδι το βάζω άνετα 9,8).
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Για να βρείς τα shards, να πάρεις όλες τις δυνάμεις κλπ θα χρειαστείς αρκετό χρόνο.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 βασιλια,πραγματικα ξεκινα το ως κακος και δεν θα χασεις...οντως για να τα παρεις ολα θες τρομερο χρονο ασε που μετα απο καποιες ωρες ειναι πονοκεφαλος γιατι οσο βρισκεις shards τοσο πιο δυσκολο ειναι να βρεις περισσοτερες και πρεπει να κανεις βολτες να τα βρεις... ΑΝ το ξεκινησεις ως κακος εκει που εισαι με τον τζον και πατε στο blast core;;ουτε π θυμαμαι πως λεγεται πλεοναπορροφησε την εκρηξη και δεν θα χασεις... το ρευμα γινεται μαυρο και γεμιζεις σχεδον ολη την οθονη με battery cores... ο τυπος γινεται πραγματικα πολυ δυνατος..τραβας κεραυνο για 10+δευτερολεπτα την πιστα με τον ελικοπτερο ποσες φορες την παιξατε;;;πραγματικα σπασιμο νευρων...αυτη και η πιστα με τα ζεπελιν που ριχνουν το δηλητηριο... ακουγεται πολυ προστυχο το καταλαβα χεχεχεχε
king2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Για να βρείς τα shards, να πάρεις όλες τις δυνάμεις κλπ θα χρειαστείς αρκετό χρόνο. Μα τα έκανα ρε συ σου λέω με το πρώτο walkthrough που έκανα ως καλός στο medium.Έμειναν τα trophies απο το evil μόνο τίποτα άλλο.Τα έκανα όλα καθώς έπαιζα στο πρώτο walkthrough. βασιλια,πραγματικα ξεκινα το ως κακος και δεν θα χασεις...οντως για να τα παρεις ολα θες τρομερο χρονο ασε που μετα απο καποιες ωρες ειναι πονοκεφαλος γιατι οσο βρισκεις shards τοσο πιο δυσκολο ειναι να βρεις περισσοτερες και πρεπει να κανεις βολτες να τα βρεις... ΑΝ το ξεκινησεις ως κακος εκει που εισαι με τον τζον και πατε στο blast core;;ουτε π θυμαμαι πως λεγεται πλεοναπορροφησε την εκρηξη και δεν θα χασεις... το ρευμα γινεται μαυρο και γεμιζεις σχεδον ολη την οθονη με battery cores... ο τυπος γινεται πραγματικα πολυ δυνατος..τραβας κεραυνο για 10+δευτερολεπτα την πιστα με τον ελικοπτερο ποσες φορες την παιξατε;;;πραγματικα σπασιμο νευρων...αυτη και η πιστα με τα ζεπελιν που ριχνουν το δηλητηριο... ακουγεται πολυ προστυχο το καταλαβα χεχεχεχε Τώρα πάει ρε συ μία φορά το τερμάτισα.Πάω για hard και evil trophies τώρα και τέλος.Εκείνο είναι στο τέλος η σφαίρα μια αποστολή πριν το τέλος.Απλά νικάς πιο γρήγορα τον αρχηγό.Εγώ διάλεξα να την καταστρέψω ώστε να πάρω το good trophie. Το ελικόπτερο ήταν λίγο σπαστικό αλλά μετά κατάλαβα το κόλπο.Αγνοείς τους μπαζουκέριδες(δεν τους βαράς καθόλου) και προσέχεις μην σε ρίξει η μπαζούκα κάτω και χάσεις.Το ελικόπτερο δεν έχει ανάγκη. Αυτή με το ζεπελιν την πρώτη φορά με κόλλησε το ps3 στο τελευταίο zepelin στην neon και την δεύτερη φορά που δεν κόλλησε την έβγαλα άνετα.Εύκολη αποστολή γενικά αν είσαι αλάνι στο infamous.Grind στις ράγιες τέρμα ψηλά στα κτίρια και ρίχνεις και τα αεροπλάνα εννοείται που χώνουν βόμβες.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ειναι το μονο παιχνιδι που εχω φτασει 80% στα trophies :-D αυτο ειναι το κακο ρε γμτ σαν παιχνιδι εχει μερικα bugs που κολλανε την κονσολα κιολας..μου ειχε τυχει να τραβηξει ρευμα ενω εριχνα κεραυνο και κολλησε το παιχνιδι τελειως..τωρα πως εγινε αυτο δε καταλαβα..τιποτα δεν πατησα... πραγματικο λιωσιμο το 1... το 2 το ξεκινησες η οχι; αν οχι πραγματικα θα δεις και γ@μω τις ιστοριες..εβλεπα το τελος του 1 και το συνδιασα με την ιστορια που ειδα στο 2 και ανατριχιασα...απιστευτοι ρε!
king2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ειναι το μονο παιχνιδι που εχω φτασει 80% στα trophies :-D αυτο ειναι το κακο ρε γμτ σαν παιχνιδι εχει μερικα bugs που κολλανε την κονσολα κιολας..μου ειχε τυχει να τραβηξει ρευμα ενω εριχνα κεραυνο και κολλησε το παιχνιδι τελειως..τωρα πως εγινε αυτο δε καταλαβα..τιποτα δεν πατησα... πραγματικο λιωσιμο το 1... το 2 το ξεκινησες η οχι; αν οχι πραγματικα θα δεις και γ@μω τις ιστοριες..εβλεπα το τελος του 1 και το συνδιασα με την ιστορια που ειδα στο 2 και ανατριχιασα...απιστευτοι ρε! Βρε 100% πρέπει το αξίζει μαζί με καμιά 15αριά ακόμα games του ps3.Μια φορά μου κόλλησε στο τέταρτο ζέπελιν και να φανταστείς το τρέχω απο εξωτερικό και γενικά πάει σφαίρα loading 4-5 δεύτερα κάνει.Το 2 μόνο πήγα μέχρι εκεί που λέει new game ή συνέχεια απο το infamous 1 και είδα τι δυνάμεις μου έδινε για να συνεχίσω.Και επειδή 4 μέρες κάηκα λιγάκι με το 1 λιγάκι αποτοξίνωση 4-5 μερούλες και μετά λιώσιμο μέχρι να γίνει platinum και το 2.Καλά εκεί στην suncker punch βραβείο χρειάζονται δεν είναι μόνο το gameplay του infamous αλλά και το σενάριο τα σπάει.Στο 2 έπετε να γίνει ο ΧΑΜΟΣ. Άκου εκεί ο kessler να είναι ο cole απο το μέλλον.Δεν το περίμενα με τίποτα όμως.Παιχνιδάρα με τέλειο σενάριο...
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ξερω οτι ισως σε κρατησω σε αγωνια αλλα το 2 εχει 2 διαφορετικες ιστοριες στο τελος.. στο 1 σου λεει ως καλος οτι οκ καθαρισα το κακο και ετοιμαζομαι για το beast και ως κακος οτι δεν φοβαμαι τπτ κλπ στο 2 εχει διαφοτερικο τελος...ειδικα θα τρελαθεις προς το τελος μολις μαθεις τι παιζει με το beast... οταν το εμαθα ελιωσα πραγματικα...δεν το πιστευα..
king2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 ξερω οτι ισως σε κρατησω σε αγωνια αλλα το 2 εχει 2 διαφορετικες ιστοριες στο τελος.. στο 1 σου λεει ως καλος οτι οκ καθαρισα το κακο και ετοιμαζομαι για το beast και ως κακος οτι δεν φοβαμαι τπτ κλπ στο 2 εχει διαφοτερικο τελος...ειδικα θα τρελαθεις προς το τελος μολις μαθεις τι παιζει με το beast... οταν το εμαθα ελιωσα πραγματικα...δεν το πιστευα.. Οπως το είπες τώρα για την ιστορία όταν είσαι κακός στο ένα εντάξει είναι το λογικό εφόσον βούτηξε τη σφαίρα έγινε κάτι σαν kessler αφού είχε υπερδυνάμεις.Ως καλός είναι πιο ωραία η ιστορία.Σε καμία βδομάδα θα σου πω εντυπώσεις(ως καλός πρώτα στο hard) και μετά θα παίξω και ως evil να δω το story.Πιστεύω θα είναι τριλογία όμως σίγουρα.Κατα το 2013 το infamous 3 θα είναι ότι πρέπει.
grouspen Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ΘΑ βγάλουν infamous 3 όμως? κάτι λίγο άκυρο τώρα. Δεν θα ήταν μαμάτη μια ταινία για το infamous? έτοιμη ιστορία από ένα καλό studio θα έβγαινε πολύ καλή. cole :Lucas Black ή Garrett Hedlund zeke : αν και πιστεύω όρι είναι ίδιος με τον zeke λόγο της διαφοράς ηλικίας δεν θα κόλλαγε καθόλου Link. δεν μπορώ να σκεφτώ για zeke. trish : olivia wilde. ταιριάζει και με τον garrett-cole που τους είχα δει στο tron ή Zoe Saldana kessler jeff bridges ή Liam Neeson το βασικό cast. είναι και άλλοι για να μπουν (john, moya ktl)αλλά βαριέμαι τώρα άλλο.... Soundtrack http://www.youtube.com/watch?v=_6ts6BgpSBQ
king2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ΘΑ βγάλουν infamous 3 όμως? κάτι λίγο άκυρο τώρα. Δεν θα ήταν μαμάτη μια ταινία για το infamous? έτοιμη ιστορία από ένα καλό studio θα έβγαινε πολύ καλή. cole :Lucas Black ή Garrett Hedlund zeke : αν και πιστεύω όρι είναι ίδιος με τον zeke λόγο της διαφοράς ηλικίας δεν θα κόλλαγε καθόλου Link. δεν μπορώ να σκεφτώ για zeke. trish : olivia wilde. ταιριάζει και με τον garrett-cole που τους είχα δει στο tron ή Zoe Saldana kessler jeff bridges ή Liam Neeson το βασικό cast. είναι και άλλοι για να μπουν (john, moya ktl)αλλά βαριέμαι τώρα άλλο.... Soundtrack http://www.youtube.com/watch?v=_6ts6BgpSBQ Μακάρι να βγει ταινία που να βασίζεται στο infamous.Θα είναι κάτι πρωτότυπο σαν σενάριο και αυτοί οι ηθοποιοί ταιριάζουν απόλυτα στους χαρακτήρες του infamous. Αλάνια πριν λίγο χτύπησα το platinum στο infamous.Ο αρχηγός στο τέλος μου πήρε 25 λεπτά να τον περάσω(παλουκάκι).Βουρ για το 2 τώρα.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 αρπαξα ενα bug στο 2 το μεσημερακι ολο δικο μου...χανω σε πιστα και μαυριζει η οθονη(αυτο π κανει και σε ξαναβγαζει απ την αρχη) ΑΜ ΔΕ!!!!εμεινε στη μαυρη οθονη....χαχαχα το κεσλερ τον ειχα φαει ψιλοευκολα με headshots απο precision mode!
king2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 αρπαξα ενα bug στο 2 το μεσημερακι ολο δικο μου...χανω σε πιστα και μαυριζει η οθονη(αυτο π κανει και σε ξαναβγαζει απ την αρχη) ΑΜ ΔΕ!!!!εμεινε στη μαυρη οθονη....χαχαχα το κεσλερ τον ειχα φαει ψιλοευκολα με headshots απο precision mode! Γενικά σπάνια κολάει το ps3(μέχρι τώρα μια στο uncharted 2 και μια στο infamous).Άρχησα και το 2 τώρα και μου άρεσε που έχω αρκετές δυνάμεις απο το 1 όπως static thruster βομβες ξεκίνησα και ως κακός απο το 1 και πετάει ο παίχτης.Σίγουρα τον έφαγες στο hard?Γιατί στο medium είναι όντως εύκολος.
king2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 αρπαξα ενα bug στο 2 το μεσημερακι ολο δικο μου...χανω σε πιστα και μαυριζει η οθονη(αυτο π κανει και σε ξαναβγαζει απ την αρχη) ΑΜ ΔΕ!!!!εμεινε στη μαυρη οθονη....χαχαχα το κεσλερ τον ειχα φαει ψιλοευκολα με headshots απο precision mode! Τελος και το 2 φίλε μου.Αρκετά καλύτερο απο το 1.Ως κακός το τερμάτισα και είναι πολύ καλύτερο αφού ο cole γίνετε το beast.Ως καλός πεθαινει οπότε ξενερώνεις λιγάκι.Για να βγει 3 θα πρέπει να βγάλουν 2 games(βασικά 1 γιατί στο άλλο infamous χωρίς cole?).Και αν βγει θα είμαστε το beast?Ίσως γίνει κατι σαν το gow που στο πρώτο γίνεσε θεός και στο δεύτερο χάνεις όλες σου τις δυνάμεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.