Προς το περιεχόμενο

Infamous

aris kotsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Έχω ενα πρόβλημα με το infamous στο ps3.Λοιπον ειμαι στην 6 αποστολη στην Mysterious signals.Βρησκω αυτο που μεταδιδει την συχνοτητα αλλα μετα τη πρεπει να κανω???Να βρω ενα ιδιο???Ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα.Ευχαριστω.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη εχω φαει σκαλωμα και θελω να το τελιωσω 100%, μπορειτε να με βοηθησετε σε καποια πραματα? ΚΑτ'αρχας blast Shards, βλεπω παιρνεις και απο side-quests, Οχι απλα τα τοποθετημενα, οποτε να υποθεσω για να τα παρεις ολα πρεπει να συνδυασεις και τις εκβασεις των αποστολλων? Επειδη ειμαι στο μετα-αποκαλυπτικο τερματισμο, και προσπαθω να ολοκληρωσω την συλλογη, και ενω φαινομενικα δεν βρισκω αλλα ειμαι ακομα στα 325/350. Θυμαμαι ενα sidequest, που βοηθαγες καποιον να παει στο locker, και σε ανταμοιβε με 1 shard ενω ειχε 5. Και σου λεγε κιολας οτι αυτος ο τυπος εχει περισσοτερα, αν τον χτυπησω θα του τα παρω ολα, αλλα επειδη το παιζα σαν καλος δεν τον πειραξα και πηρα μονο το ενα. Επισης εκανα ολα τα good side missions, και τα evil Μου τα κλειδωνε οποτε φανταζομαι θα χασα και μερικα απο κει... Μα καλα πως γινεται να τα παρεις και τα 350?

Εχει ασχοληθει κανεις? Δεν θελω να κοιταξω οδηγους και να σποιλεριαστω. Ετσι απλα να γινει λιγη συζητηση με οσους φαν καταπιαστηκαν με το παιχνιδι.

Επισης εχω και λιγες ακομα αποριες αλλα για αρχη ας σταθουμε σε αυτο που ναι και το ποιο σημαντικο.

Δημοσ.

φιλε μου εχω 335\350

τα blast shards τα βρισκεις στον χαρτη!!πατας το L3 και στα δειχνει με μπλε κουκκιδες..

Υπαρχουν σε κουλα σημεια,στις ακρες σε κτηρια,στις κορυφες αγαλματων-κτηριων.Γενικοτερα ενας χαμος..

Το εχω τερματησει και hero Και infamous

Τωρα ο,τι θες δεν υπαρχει προβλημα,κ εγω ειχα φαει σκαλωμα το καλοκαιρι

Ψαξε ακομη και στα πιο κουλα σημεια,υπαρχουν και στην γκρεμισμενη γεφυρα και στον υπογειο δρομο!!!

Δημοσ.

Ναι το χω παρει και αυτο στην γκρεμισμενη γεφυρα. Καταλαθος ομως. Με ειχε πεταξει μια ρουκετα εκει, και αντι να πεσω στο νερο, βρεθηκα σε ενα περβαζακι κατω απο την γεφυρα και το πηρε το ματι μου! Το ξερω πως με L3, τα βλεπεις, αλιμονο. Αν δεν το ξερα αυτο, αντε το πολυ 200 να χα μαζεψει με τυφλο ψαξιμο! Παντως αντε το πολυ 10 να μην εχω βρει. Αυτο που ρωταω ομως ειναι αυτο που φοβαμαι. Αν 350 ειναι αυτα που ειναι στο χαρτη χωρις να μετρανε και αυτα των αποστολων. Γιατι αν μετρανε και αυτα απο τις αποστολες, τοτε δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να τα παρεις ολα, ετσι απρογραμματιστα.Γιατι οπως ανεφερα εχασα 4 σε μια αποστολη επειδη επελεξα να μην επιτεθω στον περαστικο να του παρω τα υπολοιπα. Οποτε αυτα τα 4 αφαιρουνται απο τα 350, ή ειναι extra που μετρανε μονο στις αποστολες?

Επισης στα stunt ειμαι 17/21. Εχω κολλησει σε αυτο που πρεπει να επιστρεψεις χειροβομβιδα εχθρου και να σκασει πανω του. Εχω καθαρισει και ολα τα district, και δεν εχει πολλους εχθρους. Μια φορα κοντεψα να το καταφερω. Ειχα αφησει εναν εχθρο να με κυνηγαει και κραταγα αποσταση, και μετα απο καθε 3-4 πυροβολισμους πεταγε και μια χειροβομβιδα, και ολο την επεστρεφα αλλα εσκαγε λιγο πιο διπλα και δεν του κανε μεγαλυ ζημια. Μεχρι που στο τελος τον λιθοβολησαν οι περαστικοι και δεν προλαβα να τα καταφερω... :(

Tωρα το ξεκινησα και σε HARD για να το τελιωσω και εγω και σαν ΙnFAMOUS. Το trophy ομως λεει για να παρεις το HARD ending δεν πρεπει να αλλαξεις την δυσκολια του παιχνιδιου. Το θεμα ειναι ομως πως δεν μπορεις να την ρυθμισεις, πριν αρχισεις κια με ξεκινησε με μετρια δυσκολια και επειτα την αλλαξα σε δυσκολη. Οποτε δεν θα μου το δωσει?

Δημοσ.

πραγματικα δεν εχω ιδεα...

ως ηρωας εχω λιγοτερα 325 νομιζω,ως κακος δεν εχω χασει κανενα ουτε απο αποστολες ουτε τιποτα.Παντως δεν νομιζω να μην μπορεις να τα παρεις ολα ακομη κ αν τα εχασες σε αποστολες,ολοκληρο trophy χανεις.

για την δυσκολια ναι πρεπει να το ξεκινησεις στο infamous Λογικα και να μην το αλλαξεις καθολου,πραγματικα ομως μετα το medium ειναι αρκετα δυσκολακι.

stunts 14/21!

Δημοσ.

Μαλλον θα αναγκαστω να δω κανα guide για να παρω απαντηση, γιατι εχω γυρισει καθε γωνια του χαρτη και εχω απογοητευτει. Παντως τωρα που το αλλαξα σε Hard και εκανα new game, με ξεκινησε σε Hard, πριν που ημουν medium, οταν εκανα new game, με ξεκινησε medium. Για να μαι σιγουρος παντως θα κανω new game, αν και ηδη εχω περασει 3 αποστολες στο Hard. (Απλως το αλλαξα με το που ξεκιναει εκει στο ελικοπτερο, αλλα και παλι δεν ξερω αν θα μου το μετρησει σαν Hard).

Stunts ειναι ζορικα. 14 ποιο ειναι? Αυτο που πρεπει να χτυπησεις εχθρο ενω εισαι στον αερα και να κανω και κυμα με το που πεσεις? Και αυτο με ειχε ζορισει...

Δημοσ.

παντως εγω συνεχιζω και βρισκω κ αλλα συνεχεια,αλλα μ πολυ κοπο πλεον,η λυση ειναι να πηγαινεις στενο στενο απ την μια ακρη της πολης στην αλλη...

ναι το 14 αυτο ειναι..

η πλακα ειναι οτι για κανενα δεν εχω προσπαθησει να τα περασω,απλα πανω στη μαχη γινονταν τα stunts και δεν το επαιρνα χαμπαρι!!!

Απο το καλοκαιρι εχω να ασχοληθω..Πλακα πλακα μου εδωσες αφορμη να το συνεχισω.

Αν βρεις κατι πες μου κ εμενα να ξερω!!!

Δημοσ.

Ε ναι τα πρωτα ευκολα ειναι. Και εγω μεχρι το 14 δεν τα κοιταζα καν, μονα τους γινονταν. Αλλα πλεον μειναν τα δυσκολα.

Ειναι μεγαλο παιχνιδι παντως και το χα παρεξηγησει. Νομιζα οτι ηταν μουφα λιγο που το χα δει παλιοτερα, αλλα τελικα ειναι παιχνιδαρα. Αξιζει για 100% ολοκληρωση.

Οκ, αν βρω κατι θα ενημερωσω. Παω να ψαξω για κανα ακομα shard, και αμα δεν βρω θα κοιταξω σε guide να δω αν εχουν χαθει σε αποστολες... Ξαναμιλαμε. :)

Δημοσ.

http://wikicheats.gametrailers.com/InFAMOUS_-_PS3/Blast_Shards

φυσικα και αξιζει,αν και εχει λιγα bugs σε κατι σημεια,αλλου δεν πιανει τον τοιχο,σε αλλους περναει απο μεσα,μπλεκεται σε κολονες...

ειχα δανεισει σ ενα φιλο το gta4 και μου ειχε δωσει Infamous.Ε αφου το τερματισα,πηγα και αγορασα το παιχνιδι..

Εχει αξια,δραση απλα αν τα τελειωσεις ολα δεν εχεις κατι να κανεις,σε αντιθεση με αλλα (gta4 πχ)

Δημοσ.

Δεν ειδα ακομα το λινκ, αλλα τωρα θα πιασω να το δω, γιατι το ζορισα πολυ και ειμαι ακομα στα 345/350. Πολυ φοβαμαι οτι τα 4 απο τα 5 που εξακολουθουν να μου λειπουν θα ειναι αυτα που εχασα στην αποστολη ρε γμτ. Κατσε να δω το λινκ ομως και βλεπουμε...

EDIT: Α ωραια, ευτυχως, το λινκ με εσωσε.

There are 350 blast shards you can find in the city. There are also some missions that give out blast shards. These mission blast shards are not included in the 350 number, nor do they count for the Junior Geologist/Mineral Club/Rockhound trophies.

Οποτε απλα θα κατσω υπομονετικα να τα βρω, δεν ειναι αναγκη να κοιταξω το χαρτη για να μου πει που ειναι.

Δημοσ.

και σκεφτόμουν να το ξεκινήσω και μια "κακός" και να πάω για τα trophy αλλά επειδή είχαν βγει νέα παιχνίδια την περίοδο εκείνη που το είχα τερματίσει το σταμάτησα .... θα το ξαναπιάσω και εγώ ( μόλις τελειώσει η εξεταστική) ...

και περιμένουμε το 2 να βγει το καλοκαίρι... ελπίζω η sucker punch να κάνει ένα ντου και να βγάλει κανένα demo κτλ σε λίγο καιρό

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι παιχνιδάρα ρε παιδιά.Τα σπασε το Infamous.Ερωτήσεις σε αυτούς που έχουν το platinum.

Το τερμάτισα στο medium με (καλός).Τώρα για να δώσει το trophie για το hard πρέπει να το ξεκινήσω στο hard και να κάνω save στο ίδιο save που το τερμάτισα?Δεν θα μου το διαγράψει?

Therock το τελευταίο shard είναι όταν πας να πολεμήσεις στιν αρχή τη sasa στο δρόμο προς εκεί.Αν δεν το πήρες όταν έπρεπε δεν ξέρω αν μπορείς να το πάρεις.Στα stunts είμαι στο 18/21 αλλά είναι λίγο δυσκολάκια τα τελευταία.Άντε και είμαι στο 75% στα trophies και αξίζει το game για platinum 100%.

Δημοσ.

To καλύτερο ήταν να το τερμάτιζες στο hard και να είσαι καλός, και μετά easy και κακός.

Δημιούργησε 2ο για να πάρεις όλες τις δυνάμεις και σαν καλός και σαν κακός. Εξάλλου, χώρο δεν έχεις? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...