stavros34 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια εχω εναν υπολογιστη ο οποιος εχω βαλει ενα δισκο wd καινουργιο επανω για να κανω κανονικα την εγκατασταση των windows. οταν κανει ελεγχο ο υπολογιστης στο boot τον δισκο τον βλεπει... αλλα αμεσως μετα με βγαζει ενα raid utility της motherboard και μου εμφανιζει το μην οτι δεν υπαρχει δισκος raid.το οποιο το ξερω αφου δεν θελω raid συστοιχια... μπηκα στο bios για καμια επιλογη αν υπαρχει για απενεργοποιηση του ελεχγου raid και δεν υπαρχει... κανενας τροπος να ξεκινισω τον υπολογιστη χωρις raid ή κανενα εργαλειο που να ενεργει στο dos για να κανει remove to check raid? η μητρικη ειναι MS 7113 της msi.
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ...λογικά κάπου στα on board devices κοίτα και θα το βρεις
stavros34 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 ...λογικά κάπου στα on board devices κοίτα και θα το βρεις δεν υπαρχει φιλος... αν υπηρχε εκει θα το εβλεπα... δεν υπαρχει κανενα εργαλειο raid removal? ή κανενας αλλος τροπος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.