fragkios12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 παιδια θελω να με βοηθησετε με ενα μεγαλο προβλημα που εχω. Λοιπον πριν απο 3 μερες αγορασα ενα laptop με windows7 και εχθες μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα, οταν παω να ανοιξω μια εφαρμογη ή τον internet explorer ή το firefox, μου ανοιγει ενα windows media center και δεν μπορω να κανω τιποτα οθτε στο intrnet να μπω ουτε τιποτα. Αυτο πιστευω πως ξεκινησε οταν δεν ανοιγε ενα αρχειο και πατησα ανοιγμα με... και εβαλα καταλαθος το windows media center H μονη λυση που σκεφθηκα ειναι το format αλλα δεν εχω το cd των windows 7 Οποιος μπορει ας βοηθησει
sdim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να αλλάξεις το προεπιλεγμένο πρόγραμμα με το οποίο σου ανοίγουν οι εφαρμογές. Γιατί δεν πας Start-->Default Programs-->Set Your Default Programs, και από εκεί να κάνεις κλικ πάνω στα προγράμματα που έχει στη λίστα αριστερά προκειμένου να επιλέξεις τι είδους αρχείο θα ανοίγει το καθένα...(-->Choose defaults for this program). Υ.Γ.: Φρόντισε να φτιάξεις τα recovery dvd's (σίγουρα θα σου δίνει τη δυνατότητα με κάποια ειδική εφαρμογή ο υπολογιστής σου). Ετσι μόνο έχεις τα dvd που περιέχουν την ακριβή εικόνα του λειτουργικού σου,και σε περίπτωση που χρειαστεί μπορείς να το εγκαταστήσεις,αφού δεν δίνουν πια Windows dvd με αγορά laptop.
fragkios12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 δεν αλλαξε τιποτα παλι το ιδιο γινεται παντως ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 παιδια θελω να με βοηθησετε με ενα μεγαλο προβλημα που εχω.Λοιπον πριν απο 3 μερες αγορασα ενα laptop με windows7 και εχθες μου παρουσιαστηκε ενα προβλημα, οταν παω να ανοιξω μια εφαρμογη ή τον internet explorer ή το firefox, μου ανοιγει ενα windows media center και δεν μπορω να κανω τιποτα οθτε στο intrnet να μπω ουτε τιποτα. Αυτο πιστευω πως ξεκινησε οταν δεν ανοιγε ενα αρχειο και πατησα ανοιγμα με... και εβαλα καταλαθος το windows media center H μονη λυση που σκεφθηκα ειναι το format αλλα δεν εχω το cd των windows 7 Οποιος μπορει ας βοηθησει Αν δεν τα καταφερεις αλοιως αφου πηρες φορητο εχεις νομιμα windows οποτε αν δεν σου εδωσαν dvd μπορει ο φορητος να κανει εγκατασταση τους απο κρυφο partition που εχει φτιαξει ο κατασκευαστης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 που θα το βρω αυτο? Κατα την διαρκει του boot επελεγξε να μπουταρεις απο οπυ θελεις εσυ (συνηθως με καποιο πληκτρο απο τα F γινεται αυτο) και διαλεξε να μπουταρεις απο το psrtition αυτο. Τουλαχιστον σε δυο vaio που ειχαν οι κορες μου ετσι γινοταν.
theo86 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 fragkios12 μαζι με λαπτοπ υπαρχουν και κατι βιβλιαρακια που λεγονται manuals/εγχειριδια. Εκει θα βρεις τα παντα οπως, πως να επαναφαρεις το λαπτοπ σε εργοστασιακες ρυθμισεις, να φτιαξεις δισκακια με windows κτλ κτλ κτλ
Liakos_LILIS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μην τρελενεσαι αμα δεν βρισκεις ακρη απλο κανε επαναφορα συστηματος 2 μερες πισω και ολα οκ! δοκιμασε το να δεις θα με θυμηθεις
fragkios12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 πως θα κανω ομως επαναφορα συστηματος
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 πως θα κανω ομως επαναφορα συστηματος Στα προγραμματα στα βοηθηματα ή στα εργαλεια συστηματος στην εναρξη καπου το εχει....
balakan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Θα κανεις format για αυτο το λογο ? Αν καταλαβα εχεις βαλει προεπιλεγμενο προγραμμα αναγνωστη ιστοσελιδων το windows media center . Αν ειναι αυτο το προβλημα . Ανοιξε απο το μενου εναρξης τον IE .Πηγαινε εργαλεια -> επιλογες -> προγραμματα -> και προεπιλογη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.