Προς το περιεχόμενο

Μπαταρια laptop

annakihlia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα.Συγγνωμη που σας εχω ζαλισει με τις αποριες μου,αλλα σας εμπιστευομαι παρα πολυ και οι απαντησεις σας ειναι πολυ σημαντικες για μενα.Τελικα πηρα φορητο υπολογιστη,που ομως εχει μικρη αυτονομια μπαταριας, 2 ωρες.Θα ηθελα να σας κανω 2 ερωτησεις.Πρωτον, την ωρα που θα τον φορτιζω θα μπορω ταυτοχρονα να τον εχω ανοιχτο και να τον λειτουργω,η πρεπει να ειναι κλειστος οταν φορτιζει η μπαταρια του?και δευτερον, εχω ακουσει,πως γινεται,οταν ειμαι σπιτι να βγαζω τη μπαταρια και να τον λειτουργω με ρευμα.Ισχυει?Και στις 2 περιπτωσεις με ενδιαφερει να μην παθει τιποτα ο υπολογιστης.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.
Παιδια καλημερα.Συγγνωμη που σας εχω ζαλισει με τις αποριες μου,αλλα σας εμπιστευομαι παρα πολυ και οι απαντησεις σας ειναι πολυ σημαντικες για μενα.Τελικα πηρα φορητο υπολογιστη,που ομως εχει μικρη αυτονομια μπαταριας, 2 ωρες.Θα ηθελα να σας κανω 2 ερωτησεις.Πρωτον, την ωρα που θα τον φορτιζω θα μπορω ταυτοχρονα να τον εχω ανοιχτο και να τον λειτουργω,η πρεπει να ειναι κλειστος οταν φορτιζει η μπαταρια του?και δευτερον, εχω ακουσει,πως γινεται,οταν ειμαι σπιτι να βγαζω τη μπαταρια και να τον λειτουργω με ρευμα.Ισχυει?Και στις 2 περιπτωσεις με ενδιαφερει να μην παθει τιποτα ο υπολογιστης.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
μην σε πιανει αγχος,ειμαι της γνωμης οτι χειροτερα θα ειναι για το μηχανημα σου αν βγαζεις και βαζεις συνεχως την μπαταρια(θα παρει τζογους καποια στιγμη το μηχανημα και δεν ειναι οτι καλυτερο) δουλευε το κανονικα με το ρευμα,ε και σε 1,5-2 χρονια θα παρεις μια μπαταρια(αν δεν εχεις αλλαξει λαπτοπ) :-)
Δημοσ.

Πρωτον, κανενα προβλημα. οπως θες.

Δευτερον, καλυτερα να εχεις την μπαταρια πανω γιατι λειτουργει και σαν UPS και προστατευει το laptop απο την Δ.Ε.Η.

γενικα οι μπαταριες σημερα ειναι "εξυπνες" ξερουν μεχρι ποσο να φορτιστουν.

απλα καλο θα ειναι η μπαταρια να "αδειαζει" που και που.

Δημοσ.
τι εννοεις να το δουλευω με το ρευμα?να το εχω να φορτιζει με τη μπαταρια μεσα και ταυτοχρονα να το δουλευω?
ακριβως :-)
Δημοσ.

αχ ωραια σας ευχαριστω παιδια!!μα μονο με 2 ωρες δε γινοταν δουλεια!!οκ,θα το αφηνω και να ξεφορτιζει καποτε!!!και να σας πω,περιπου σε ποσες ωρες θα ειναι φορτισμενο τωρα?

Δημοσ.
αχ ωραια σας ευχαριστω παιδια!!μα μονο με 2 ωρες δε γινοταν δουλεια!!οκ,θα το αφηνω και να ξεφορτιζει καποτε!!!και να σας πω,περιπου σε ποσες ωρες θα ειναι φορτισμενο τωρα?
οντως ειναι λιγο οι 2 ωρες,καποια στιγμη δες για μεγαλυτερη μπαταρια αν εχεις αναγκες για μεγαλυτερους χρονους,αν ειναι κλειστο και το φορτιζεις θελει περιπου 1,5 ωρα να φορτισει η μπαταρια σου,αν το δουλευεις την ωρα που φορτιζει μπορει να παει και στο διπλασιο(μιλαμε αν η μπαταρια ειναι σχεδον αδεια)
Δημοσ.

Αγόρασα ενα netbook fujitsu m2010 πρίν μια βδομάδα και εχω παρατηρήσει πως η μπαταρια κουνιεται,οχι πολυ αλλα κουνιεται.Ειναι φυσιολογικό? Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν ειναι οτι καλυτερο απο αποψη συναρμογης και ποιοτητας κατασκευης (ουτε στα acer δεν κουνιεται) αλλα ναι ειναι φυσιολογικο το εχω δει σε αρκετα λαπτοπ στο παρελθον.

Δημοσ.

ειναι το μονο προβληματακι που μου εχει παρουσιασει.κατα τα αλλα εχω μεινει πολυ ικανοποιημένος.ευχαριστώ για την απαντηση!

Δημοσ.
Πρωτον, κανενα προβλημα. οπως θες.

Δευτερον, καλυτερα να εχεις την μπαταρια πανω γιατι λειτουργει και σαν UPS και προστατευει το laptop απο την Δ.Ε.Η.

Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Μήπως ο μετασχηματιστής κάνει όλη την δουλειά; Έχω παρατηρήσει ότι όταν βγάζω τον φορητό από την μπρίζα ο μετασχηματιστής έχει για αρκετά δευτερόλεπτα ακόμα ενέργεια. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ γνωρίζει αν ο αριθμός των φορτίσεων των μπαταριών αφορά πλήρεις φορτίσεις ή αντίθετα περιλαμβάνει κάθε φόρτιση είτε αυτή είναι κατά 15% είτε 99% (δηλαδή μετράνε όλες σαν μία φόρτιση και μειώνουν την διάρκεια ζωής της μπαταρίας όλες το ίδιο και όχι αναλογικά).

Δημοσ.

για εξτρα ωρες λειτουργιας υπαρχουν λυσεις... η πιο απλη ειναι μια 2η μπαταρια... αλλα μην εγκλωβιζεστε, ψαχτε το...

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να σταματήσουμε την αυτόματη επαναφόρτιση ή αν υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμίσουμε εμείς το πότε αυτή να γίνεται π.χ σε μένα γίνεται αυτόματα μόλις πάει στο 95%, θα μπορούσα να το ρυθμίσω π.χ στο 85%.

Δημοσ.

πολυ ωραια σκεψη να ρυθμιζαμε το ποτε και αν θα φορτιζει η μπαταρια!

σαν να ελεγχαμε μεσω software το φορτιστη... λιγο δυσκολο το κοβω, αλλα θα το ψαξω μηπως βρω κατι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...