Προς το περιεχόμενο

Επιλογή ανάμεσα σε 3 netbook και ερωτήσεις.

yiankap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ίδιο ερώτημα το έκανα post και στο topic των προσφορών, αλλά εδώ πιστεύω ότι είναι καταλληλότερο.

Καθώς με λένε Γιάννη και ένα δωράκι το δικαιούμαι την Πέμπτη και επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με netbooks είπα να πάρω από αυτά που έχει προσφορά τo Μultirama.

Mερικές ερωτήσεις :

1. Από την προσφορά των Multirama στα 199 € που έχει 3 μηχανήματα ASUS, Compaq, FS ποιο είναι το καλύτερο (ειδικά η οθόνη του)

http://www.multirama.gr/products/category?catid=010200

2. Ο ρόλος του μηχανήματος θα είναι κατεβαστήρι στην διάρκεια της νύχτας μόνο, surfing και ταινίες (όχι HD) με σύνδεση στο 23αρι monitor μου, ακόμα και στην 37αρα TV. To 2 τελευταία θα έχουν αποτέλεσμα ή θα είναι μούφα?

Δημοσ.

απο τα 3 θα επαιρνα το ασους λογω ποιοτητας, εγγυησης, κοινοτητας που τα υποστηριζει και ομορφιας.

στις δυνατοτητες ειναι ολα ιδια πανω κατω, πιστευω αυτα που θες θα τα κανεις.

παντως αν περιμενεις λιγο καιρο θα ερθουν νεα λαπτοπς με ΙΟΝ...αλλα δεν θα χουν και 200,αλλα αρκετα πιο πανω.

να ξερεις πως μπρεις να τυπωσεις 1-2 προσφορες απο μουλτιραμα και να πας και σε κανενα πλαισιο να τις δειξεις και να τους ρωτησεις αν κανουν καμια καλυτερη προσφορα, πχ το ιδιο μαζι με στικακι 4 γιγα και καμια θηκη, η κανενα ποντικι,η καλυτερη τιμη.

εχουν τετοια πωλητικη προσφορων αλλα λιγοι το ξερουν.

εχω παρει ετσι απο εκει και λαπτοπ και τηλεοραση.

ο,τι μπορεις να κερδισεις,κερδισε το

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...