Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφική με καλό video

kaci

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω μια φωτογραφική που όμως να βγάζει αξιοπρεπές video. Βέβαια εννοείται πως δεν θα είναι ποιήτητα βιντεοκάμερας αλλά τουλαχιστον να είναι αξιοπρεπές. Δεν έχω ιδέα ποιά χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξω. Καμιά ιδέα για κάποιο μοντέλο; Επισης δεν εχω ιδέα από τιμές, αλλά θα μπορούσα να δώσω μέχρι 400-500.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το θέμα του βίντεο 4 από τις καλύτερες κάμερες είναι

αυτές εδώ.

Επίσης από τα πιό σημαντικά που πρέπει να προσέξεις, είναι η κάμερα που θα αγοράσεις:

1. Να κάνει ζουμ κατά την διάρκεια βίντο λήψης!!

2. Να καταγράφει τον ήχο κατά τη διάρκεια του ζουμ και όχι να χάνεται ο ήχος

3. Να μην ακούγεται ο μηχανικός θόρυβος, που παράγει η μηχανή κατά τη διάρκεια του ζουμ- κατά τη καταγραφή βίντεο!

Επίσης κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό, που θα πρέπει να προσέξεις,

είναι σε τί φορμάτ γίνεται η λήψη βίντεο!

Για παράδειγμα, οι κάμερες αυτές της Panasonic, που σε παραπέμπω στο λίνκ, εάν και έχουν από τα καλύτερα χαρακτηριστικά, δυστυχώς καταγράφουν βίντεο σε AVCHD, ένα σχετικά σπάνιο φορμάτ, που δύσκολα θα μπορούσες να το αναπαράγεις σε οποιονδήποτε Player.

Θα πρέπει να αρχίσεις τις μετατροπές (Convert) από AVCHD σε *.avi για να μπορείς να βλέπεις τα βίντεό σου παντού, σε κινητά τηλέφωνα κλπ.

Καλο συγκριτικο αλλα δε βλεπω τα συγκεκριμενα μοντελα στο skroutz, εκτος αν κανω καποιο λαθος:o

Ναι φίλε μου, κάνεις λάθος. Στο συγκριτικό αυτό (μάλλον επειδή είναι αμερικάνικο το σάιτ) τα μοντέλα έχουν την αμερικάνικη ονομασία τους (έτσι όπως πωλούνται στις ΗΠΑ).

Εάν δεις μερικές σειρές πιό κάτω σε όλες αναφέρεται KAI η Ευρωπαική τους ονομασία:

Δες στη σειρά --> Also known as (8η σειρά από πάνω προς τα κάτω)

Ακριβώς κάτω απ'την τιμή (Prise)

Ναι φίλε μου, κάνεις λάθος. Στο συγκριτικό αυτό (μάλλον επειδή είναι αμερικάνικο το σάιτ) τα μοντέλα έχουν την αμερικάνικη ονομασία τους (έτσι όπως πωλούνται στις ΗΠΑ).

Εάν δεις μερικές σειρές πιό κάτω σε όλες αναφέρεται KAI η Ευρωπαική τους ονομασία:

Δες στη σειρά --> Also known as (8η σειρά από πάνω προς τα κάτω)

Ακριβώς κάτω απ'την τιμή (Prise)

Οντως ηταν πιο κατω, εν πασει περιπτωσει χαλαρα για Panasonic Lumix DMC-TZ7.Προσωπικη αποψη:-)

George69 thanx πάρα πολύ για τις προτάσεις, είναι όντως φοβερές οι Lumix.

Και εγώ κλίνω προς την ZS3/TZ7 πρήκα μερικά video πολύ καλά απο αυτή.

πχ

Ναι, είναι πράγματι πολύ καλές κάμερες, αλλά με χαλάει πάρα πολύ το θέμα του φορμάτ του βίντεο- AVCHD (επιπλέον δεν έχουν και θύρα HDMI, αλλά αυτό μπορώ να το καταπιώ!).

Μόνο και μόνο για το φορμάτ, εγώ θα στρεφόμουν σε κάποια από τις λύσεις της Samsung: WB550 ή WB1000 (φακός Schneider Kreuznach, καλό ζούμ, θύρα HDMI, ειδικά η WB1000 έχει και την καλύτερη οθόνη που υπάρχει σήμερα στην αγορά- AMOLED 3", φορμάτ του βίντεο Mpeg4, που μπορείς να το δεις σε οποιονδήποτε player, κλπ.

Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου γνωμη....;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...