TEOKOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Επειδή γίνεται μεγάλος ντόρος για ssd δίσκους και τις φοβερές τους επιδόσεις (με φοβερές τιμές ( ) θα ήταν καλό να ποστάρουμε ότι έχει ο καθένας raid-ssd-black -spinpoint κ.λ.π να δούμε αν αξίζει να δώσει κανείς τόσα λεφτά για μια πρώιμη τεχνολογία όπως οι ssd. Ξεκινάω εγώ. 2χ640 Wd akks με 120 gb σε raid 0
pcos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου αυτο δεν λεει τιποτα για την εμπειρια της καθημερινης χρησης του pc. δηλαδη το access time, latency, iops ειναι που μετρανε και οχι τοσο το max read write
liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Χμ, κι εγώ θυμάμαι καλά νούμερα με τους AAKS σε raid0 στο hdtach, (ίσως έχω κρατήσει και screenshot), αλλά όντως σε "real life" καταστάσεις οι διαφορές ήταν αμελητέες.
kazantzidis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Να και απο εμενα 2 screenshot. Ο ενας ειναι ssd και ο αλλος velociraptor
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 +1 στα παιδιά ...τα sequential είναι η μισή ( και άμα... ) αλήθεια!
liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το βρήκα θαμμένο. 640AAKS raid o (απείραχτοι). Πλασματικό όσο δε πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.