Tenshi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πλακα κανεις ετσι... Feast upon thee... Link Έπεσε dremel βέβαια,δέν αλλάζει το γεγονός οτι χωράει...
Nikosgiann Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 enermax 425 82+ και απο μενα οτι καλυτερο εχω παρει.. + απιστευτα αθορυβο
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πλακα κανεις ετσι... Οχι, δε θα με χαλαγε αλλα θα την αξιοποιουσα αλλιως και οχι σε HTPC... Δεν ειχα ποτε και δεν εχω ασχοληθει ποτε με ΗTPC αλλα απο οσο ξερω αυτα παιζουν και με χαληλοτερου επιπεδου καρτες... Με πολυ χαμηλοτερου κι ολας , ετσι δεν ειναι.. Σωστά τα λές αλλά απο τη στιγμή που έχω μια 5850 στο main rig δεν μπορώ να καταλάβω πως αλλιώς θα την αξιοποιούσα... Κοίτα στην ουσία πρόκειται για ένα Htpc case με περισσότερες δυνατότητες... Άλλωστε με το ίδιο σκεπτικό δεν θα χρειαζόταν να γίνει o.c ο cpu του αλλά έλα που με τρώει...
alexis333 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ως κατοχος του Enermax 525W να πω κι εγω : " Enermax Rules " ... :-D:-D Και να προσθεσω οπως ειπε κι ο Nikosgiann πιο πανω + απιστευτα αθορυβο... Οσο για την 5970 , ο ανθρωπος πρεπει να ειναι θεοτρελος.. Σωστά τα λές αλλά απο τη στιγμή που έχω μια 5850 στο main rig δεν μπορώ να καταλάβω πως αλλιώς θα την αξιοποιούσα...Κοίτα στην ουσία πρόκειται για ένα Htpc case με περισσότερες δυνατότητες... Άλλωστε με το ίδιο σκεπτικό δεν θα χρειαζόταν να γίνει o.c ο cpu του αλλά έλα που με τρώει... Εγω θα αγοραζα μια απλη καρτα και αυτη θα την πουλαγα ή θα την κραταγα για καποια αλλη χρηση... Αλλα επειδη εσυ κανεις και αλλες χρησεις με το HTPC σου δικαιολογησαι... Με λιγα λογια σε τρωει οπως λες κι εσυ..
XronisR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Enermax 625w εχω εδω και ενα χρόνο περίπου και είναι κομπλέ!
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αυτό έλειπε, να μην ήταν στην περίπτωσή σου.. Εδώ λέμε ότι και με 425άρι δε θα είχες πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.