lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν παιδιά άνοιξα το thread για να δώσω τα εύσημα στο psu του τίτλου. Πραγματικά τα αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω. Αν θυμάστε (όσοι είδατε το σχετικό thread), είχα βρεί μέσω ενός φίλου σε καλή τιμή μια 4850 την οποία προσπάθησα να βάλω στο htpc της υπογραφής μου, αλλά ελέω chieftec 350W έφαγα πόρτα και αναγκάστηκα να αγοράσω τροφοδοτικό που να την σηκώνει. Πήγα λοιπόν στο Enermax του τίτλου και όλα μια χαρά. Σήμερα το απογευμα ένας άλλος φίλος μου έφερε μια HD4890 μιας και ήθελε να τη δώσει και εννοείται πως δεν θα άφηνα την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έπρεπε να δώ όμως αν τη σηκώνει το psu. Ε λοιπόν την έβαλα πάνω πρίν λιγο και όλα είναι κομπλέ. Κανένα πρόβλημα. Πραγματικά φοβερό psu τα άξιζε τα λεφτά του με το παραπάνω.
elise Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 enermax 525W εδω, απλα τα καλυτερα..... το ιδιο και φιλος μου με 625W.... κριμα που εξαφανιστηκαν ολα απο το πλαισιο...
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Aκριβώς. Ευτυχώς πρόλαβα και το πήρα πριν 2 βδομάδες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:25 ---------- Tου λόγου το αληθές. (btw όποιος ενδιαφέρεται για ΗD4850 ας στειλει pm) Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα αλλά τελικά τη σηκώνει μια χαρά και αυτη. Θα τρέξω και ένα 3dmark 06 κάποια στιγμή να δώ πως τα πάει το athloni με την 4890 πλέον...
liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Και πού είναι το περίεργο; Προφανώς και σηκώνει τις παραπάνω κάρτες. Είδηση θα ήταν αν δεν τις σήκωνε.
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δεν νομίζω οτι 400άρι psu έστω και 82+ και 4890 είναι αβασάνιστα η πρώτη επιλογή. Απο τα λόγια στην πράξη υπάρχει διαφορά. Και μάλιστα με O/C cpu έστω και λιγόφαγο όπως ο 245 και υπόλοιπο normal hardware. Δεν μιλάμε ούτε για 5770 ούτε δε για 5850. Είναι προφανές πλέον οτι το enermax τη σηκώνει άνετα αλλά αν σκεφτόσουν για psu έχοντας μια τέτοια κάρτα δεν νομίζω να έπαιρνες 400άρι στο χαλαρό.... Αυτός είναι λοιπόν και ο λόγος που άνοιξα το thread, ουτώς ώστε αν κάποιος έχει 400άρι ποιοτικό psu σαν και αυτό και ένα normal hardware και επιθυμεί να βάλει μια τόσο ενεργοβόρα κάρτα, να μην προβληματιστεί με αγορά μεγαλύτερου psu διότι δεν θα έχει πρόβλημα.
liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Είναι προφανές πλέον οτι το enermax τη σηκώνει άνετα αλλά αν σκεφτόσουν για psu έχοντας μια τέτοια κάρτα δεν νομίζω να έπαιρνες 400άρι στο χαλαρό.... Αν απευθύνεσαι σε εμένα, θα έπαιρνα ένα καλό 400άρι για τέτοιο setup στο χαλαρό..
alexis333 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Κατι offtopic ... Τη 4890 τι τη θες στο HTPC ???
Tenshi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Κατι offtopic ...Τη 4890 τι τη θες στο HTPC ??? Παίζει και HTPC με 5970...
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Κατι offtopic ...Τη 4890 τι τη θες στο HTPC ??? Αν υπήρχε τρόπος να πάρεις απο φίλο σου τη 4890 σχεδόν καινούργια στα μισά λεφτά θα σε χάλαγε?
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ έχω ένα 525 και είναι άριστο! Σκάνε και τα καινούργια 87+...
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εμένα πάντως caution μου κάνει φοβερή εντύπωση πως εξαφανίστηκαν εν μία νυκτί όλα τα enermax απο το πλαίσιο. Το πήρα σαν σήμερα και την επομένη που πήγα για να στήσουμε ένα μηχανημα του ξαδερφού μου δεν υπήρχε ούτε δείγμα στις αποθήκες. Και μιλάω φυσικά για την εβδομάδα πρίν τα Χριστούγεννα.... Πραγματι πολύ καλά τα νέα 87+ κάποια στιγμή θα τιμήσω ένα απο δάυτα για το main rig όταν θα έρθουν.
kostasR1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 παιδιά να σας αναφέρω ότι με 425 PRO82+ το είχα σε σύστημα με i7 [email protected] και 2x9800GTX+ σε SLi χωρίς να κάνει το παραμικρό!
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εγώ 2 φορές πήγα πλαίσιο αυτές τις μέρες και γινόταν λαϊκό προσκύνημα - λογικό μου ακούγεται lionheart75... Πλέον ο κόσμος θα Mallάρει στο Πλαίσιο
lionheart75 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 @ Κώστα χε,χε εσύ έπρεπε να ανοίξεις το thread. @ caution πράγματι χαμός γινότανε απλά λίγοι ξέρουν ποιά είναι τα καλά psu οι περισσότεροι πέρνουν ότι τους δώσουν ( βλέπε LC.... ) p.s άσχετο, εκτός των enermax εξαφανίστηκαν και όλοι οι wd black. Ηθελα να πάρω άλλον ένα 500άρη για raid.....
alexis333 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Παίζει και HTPC με 5970... Πλακα κανεις ετσι... Αν υπήρχε τρόπος να πάρεις απο φίλο σου τη 4890 σχεδόν καινούργια στα μισά λεφτά θα σε χάλαγε? Οχι, δε θα με χαλαγε αλλα θα την αξιοποιουσα αλλιως και οχι σε HTPC... Δεν ειχα ποτε και δεν εχω ασχοληθει ποτε με ΗTPC αλλα απο οσο ξερω αυτα παιζουν και με χαληλοτερου επιπεδου καρτες... Με πολυ χαμηλοτερου κι ολας , ετσι δεν ειναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.