G_e_o32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Παιδες θελω να βαλω στο pc μου νεα καρτα γραφικων και βλεπω οτι ολες οι καινουργιες καρτες εχουν συνδεση pci-express 2.0,ενω εμενα η μητρικη μου μαλλον δεχεται καρτες με συνδεση απλα pci-express..Αν παρω δηλαδη καρτα με συνδεση 2.0 θα εχω προβλημα??? (Η μητρικη μου ειναι η msi ms 7260) :fear::fear::fear:
sozz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Παιδες θελω να βαλω στο pc μου νεα καρτα γραφικων και βλεπω οτι ολες οι καινουργιες καρτες εχουν συνδεση pci-express 2.0,ενω εμενα η μητρικη μου μαλλον δεχεται καρτες με συνδεση απλα pci-express..Αν παρω δηλαδη καρτα με συνδεση 2.0 θα εχω προβλημα??? (Η μητρικη μου ειναι η msi ms 7260) :fear::fear::fear: και εγω την v1 εχω και δεν εχω προβλημα
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Οχι δεν χρειαζεσαι PCI express 2.0 για να βαλεις την καρτα,μπαινει και σε 1.0.Και οι διαφορες μεταξυ των 2 ειναι τιποτα.
lemonithas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 όντως η διαφορά που θα έβλεπες εάν είχες μητρική με υποδοχή pci-express 2.0 θα ήταν αμελητέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.