kfoynt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους!! Μόλις πριν λίγο πήρα ένα mail που έλεγε τα εξής: Dear ΤΑΔΕ, To reset your Apple ID password, simply click the link below. That will take you to a web page where you can create a new password. Please note that the link will expire three hours after this email was sent. __________________________________________________________________________ Questions? There are lots of answers on our FAQ page > If you weren't trying to reset your password, don't worry — your account is still secure and no one has been given access to it. Most likely, someone just mistyped their email address while trying to reset their own password. Thanks, Apple Customer Support To mail μου φάνηκε κάπως ύποπτο... και περισσότερο το μέρος που το έχω σε bold!!! Ανησυχώ λιγάκι ειναι αλήθεια... ειναι υπερβολικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους!! Μόλις πριν λίγο πήρα ένα mail που έλεγε τα εξής: Dear ΤΑΔΕ, To reset your Apple ID password, simply click the link below. That will take you to a web page where you can create a new password. Please note that the link will expire three hours after this email was sent. __________________________________________________________________________ Questions? There are lots of answers on our FAQ page > If you weren't trying to reset your password, don't worry — your account is still secure and no one has been given access to it. Most likely, someone just mistyped their email address while trying to reset their own password. Thanks, Apple Customer Support To mail μου φάνηκε κάπως ύποπτο... και περισσότερο το μέρος που το έχω σε bold!!! Ανησυχώ λιγάκι ειναι αλήθεια... ειναι υπερβολικό? Λες να μπήκε αλλος sto account σου?Το τσεκαρες να δεις αν έιναι ολα ενταξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ο αποστολέας ποιος είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfoynt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ναι, έκανα login και φαίνονται όλα μια χαρά... Ο αποστολέας ειναι η apple: [email protected] Μάλλον δεν ειναι κάτι, τι να πω δηλαδή... Θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον στο mail την κλασσική επιλογή: "Αν δεν ζήτησες εσύ το reset", εκτός και να ειναι τόσο ασφαλές που οκ... Τι να πω ξανά... Ααα... να προσθέσω ότι το email που έχω δηλωμένο τον λογαριασμό στην apple... ειναι κάπως κουλό να το έκανε mistyped κάποιος! Είναι mail πανεπιστημίου! Δεν είναι κάποιο τυχαίο hotmail.com που άνετα μπορει να κάνει κάποιος λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Κάποιος προφανώς ξεκίνησε την reset διαδικασία του email account σου (είτε κατά λάθος, είτε εσκεμμένα), και γι' αυτό σου ήρθε το email. Αν δεν το συνεχίσεις, τότε το mail account σου παραμένει όπως ήταν, οπότε no worries. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το ιδιο μου συνεβει και εμενα πριν απο λιγο καιρο.. Και το κακο ειναι οτι μου αλλαξε τον κωδικο στον λογαριασμο μου και δεν μπορουσα να συνδεθω.. Ευτυχως δεν ειχα καταχωρημενη πιστωτικη καρτα.. Πλεον εχω αλλαξει κωδικους σε mail και itunes.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.