Προς το περιεχόμενο

Acer Laptop

giannislari7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια πριν 3 μερες εκλεισε το λαπτοπ που εχω ,τελειως.

Οταν πήγα να το ξαναανοίξω διαπιστωσα πως η οθόνη δεν αναβε , ο υπολογιστης ακουγεται οτι δουλευει αλλα πολυ σιγα...

Το πρωι το πηγα σε εναν τεχνικο και μου είπε θα πρέπει να το ανοιξει πρώτα και μετα να μου πει, αν και δεν τον είδα πολύ αισιόδοξο. Γνωριζει κανεις τίποτα ?

Εγγυηση εχει ληξει.

Δημοσ.

Φίλε Γιάννη δεν θα ήθελα να σε στεναχωρήσω αλλά και το ίδιο έπαθαν 2 laptop acer της δουλειάς μου και η αιτία ήταν η μητρική τους. Το κόστος επισκευής δεν σύμφερε και τα αντικαταστήσαμε με άλλης εταιρίας βεβαίως.

Η αποψή μου για την εν λόγο εταιρία δεν είναι και η καλύτερη. Μπορεί να είναι ελαφρώς φθηνότερη από τις άλλες εταιρίες του χώρου αλλά αυτό έχει επιπτώσεις στην ποιότητα. Πράγμα που εσύ τώρα δυστυχώς βιώνεις από πρώτο χέρι.:fear:

Για καλό και για κακό δεν αρχίζεις από τώρα να ψάχνεις για το νέο σου laptop.:-)

Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα και εγώ το καλοκαίρι, η οθόνη έχανε το φωτισμό της, ακουγα τον υπολογιστή που δούλευε αλλα η οθόνη σβηστή. Μάλλον έτσι μου φαινόταν γιατί όταν έριχνα φως πάνω της απο την λάμπα του γραφείου φαινόταν ότι δουλευει κανονικά απλά δεν είχε φωτισμό. Δωσε μας ένα update φίλε μου όταν έχεις νέα, γιατί τώρα έληξε και έμενα η εγγύηση, να έχω το νου μου σε περίπτωση που γίνει κάτι :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...