nikolas680 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα ρε παιδια... Εβαλα karta neotion free air stin 42lg6000 μου και δεν βλεπω ψηφιακα θελει αναβαθμιση.μπορει καποιοσ να βοηθησει??? ευχαριστω πολυ!!!
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 νικόλα μηπως αντι να γεμιζεις ολα τα ελληνικα φορα με ποστ να κατσεις και να διαβάσεις τις απλουστατες οδηγίες που δίνονται εδω ή στο site της lg;
400philip Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 UPDATE Σε 32LG3000 λειτούργησε αμέσως μετα την αναβάθμιση στην εκδοση 3.54 Καθυστέρηση 3 δευτερολεπτα. Προβλήματα με το Prisma+ (οτι είναι κρατικό είναι και προβληματικό) Επιασε επίσης ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΡΤ3,ΒΟΥΛΗ οχι καλά όμως με διακοπές. Επίσης έπιασε ραδιοφωνικούς σταθμούς ERA1,COSMOS και ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Δεν είναι σε καμία περίπτωση μαιμού η προβληματική και αγοράστηκε απο το γνωστό κιτρινομαυρο "μαγαζί".
alexcool Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Παιδια εγω εχω αυτη εδω γινεται;μου γραφει επισης ενας φιλος για στικακι σε φατ πως γινεται αυτο τι πρεπει να κανω; LGLF25000-ZA Product Code LGLF25000-ZA BEUDIJG Manufactured October 2009 Ευχαριστω πολυ.
yannis27gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι έχω καθυστέρηση στα κανάλια με mpeg4 κι όχι στα κρατικά με mpeg2 τα οποία παίζουν τζάμι. Ευτυχώς που δεν έχει καθυστέρηση η γυναίκα μου βέβαια γιατί δεν αντέχω κι άλλο παιδί
boredmind Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι έχω καθυστέρηση στα κανάλια με mpeg4 κι όχι στα κρατικά με mpeg2 τα οποία παίζουν τζάμι. Ευτυχώς που δεν έχει καθυστέρηση η γυναίκα μου βέβαια γιατί δεν αντέχω κι άλλο παιδί Αν και σε εμένα τα κρατικά παίζουν σούπερ, και η δική γυναίκα δεν έχει καθυστέρηση.
kirmis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά εγώ το σκέφτομαι για αγορά της... NEOTION CAM MODULE PLUS+ FREE TO AIR NP4 MPEG4 FTA / CI - PCMCIA MODULE MPEG4 DIGEA Απο που μου προτείνετε για αγορά? ???? Καλή χρονιά!!!!!!!!!!!!!
laios23 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 καλημερα, θα μπορουσε καποιος να μου πει πιο ειναι το τελευταιο f/w για την LG3000 και απο που το κατεβαζω????επισης πια καρτα ci modula να αγορασω για να βλεπω απροβληματιστα τα καναλια???
miky7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Παιδιά καλησπέρα, έχω την τηλεόραση 32LG3000 αλλά δεν μπορώ να κάνω με τίποτα την αναβάθμιση. Φαντάζομαι έχει μια θύρα usb από πίσω γιατί δυστυχώς είναι σε βάση τοίχου και δεν έχω οπτική επαφή να δω καλά. Βάζω το usb stick φορμαρισμένο σε FAT32 με το bin αρχείο της αναβάθμισης αλλά δεν γίνεται τίποτα, κανένα μήνυμα. Δοκίμασα με 3 διαφορετικές κάρτες, με κλειστή την τηλεόραση και να την ανοίξω αλλά και ενώ είναι ανοιχτή. Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα για αναβάθμιση και είμαι σίγουρα σε παλιότερη έκδοση, 3.17 και κάτι. Τι άλλο να κάνω;
kouins Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα, τι εγινε τελικα φιλε miky7 ? εγω εβαλα 3 φορες το usb και το διαβασε την τριτη φορα . Εκανα αναβαθμηση σε 3,51 . η καρτα δεν εχει να κανει με την αναβαθμηση , οταν βαλεις την καρτα θα πιασεις τα καναλια χωρισ αναβαθμηση αρχικα .
gioorgos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 pou mporo na to vro afto to firmware .pou mporo na to vro afto to firmware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα