Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 πάντως δεν βλέπω να προλάβαινες μοντέλο Uxxx, ανακοινώθηκαν 21 & 23αρι και υποθέτω ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουμε και το 30αρι
StavrosD Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Την αγόρασα ήδη. Η προθεσμία είναι μέχρι τον Αύγουστο, αλλά καλύτερα που την αγόρασα τώρα παρά το καλοκαίρι και να χάσω τα μπάνια μου για να την απολαύσω ;-) Όσο για την U, την περιμένω ένα χρόνο+ , ακόμα να κυκλοφορήσει. Τώρα με την οικονομική κρίση δεν νομίζω η Dell να κάνει τέτοια ανοίγματα. Μια νέα σειρά σε πολλές ίντσες είναι δύσκολο να κάνει απόσβεση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 ναι το ξέρω ότι την πήρες για αυτό είπα "προλάβαινες" δεν έχει 1 χρόνο από τότε που κυκλοφόρησε η U2410 ρε
StavrosD Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Περίμενα γενικά τον διάδοχο της 3008. Είχα βρει εναλλακτικά πολλές άλλες επιλογές στις 30", μερικές έως και 30% πιο οικονομικές αλλά δεν είχαν displayport. Το displayport το ήθελα επειδή ξέρω ότι επιτρέπει απευθείας επικοινωνία της VGA με το panel παρακάμπτοντας τον scaler και άλλα ολοκληρωμένα της οθόνης. Το γιατί είναι προφανές, ελάχιστο lag.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 εννοούσα η σειρά Uxxx δεν έχει ούτε ένα χρόνο από τότε που είδαμε το πρώτο μοντέλο, πλέον έχουν γίνει 4 και μένει άλλο ένα
konstantinos77 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Kαλοριζικο φιλε το μονιτορ .Πραγματικα εγω δεν εχει τυχει να δω απο κοντα game σε τετοια αναλυση και θα ημουν περιεργος να δω πως φαινεται .Αν και νομιζω οτι να δωσεις τωρα τοσα λεφτα για να αγορασεις ενα μονιτορ για να παιζεις παιχνιδια ειναι too much λιγο ...Να την ειχες και για επαγγελματικη χρηση να λεγα οκ.
caution Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μετά από μια μέρα χρήσης δεν την έχω συνηθίσει, που θα πάει όμως... Το επόμενο σοκ θα είναι η "προσαρμογή προς τα κάτω" - όταν, αναπόφευκτα, θα κάτσεις να δουλέψεις σε κάποιο ταπεινό 19άρι - Δεν μπορείς να καταλάβεις το ΠΟΣΟ θα γκρινιάζεις τότε Με γειές & ζηλεύω
StavrosD Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Στο πανεπιστήμιο εργάζομαι σε 2χ20, η προηγούμενη ήταν 24" ενώ στο σπίτι του αδερφού μου πέφτω στις 20" (τόσο που έχουν πέσει οι 24" απορώ αν παίρνει κανένας 20" πλέον). Όταν (σπανίως) θα χρησιμοποιώ το tablet με τις 12.1" θα αισθάνομαι σαν να κοιτάω το ρολόι ή το κινητό μου. Να δω τώρα με την οικονομική κρίση πως θα την αποσβέσω.
StavrosD Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Στο πανεπιστήμιο εργάζομαι σε 2χ20, η προηγούμενη ήταν 24" ενώ στο σπίτι του αδερφού μου πέφτω στις 20" (τόσο που έχουν πέσει οι 24" απορώ αν παίρνει κανένας 20" πλέον). Όταν (σπανίως) θα χρησιμοποιώ το tablet με τις 12.1" θα αισθάνομαι σαν να κοιτάω το ρολόι ή το κινητό μου. Να δω τώρα με την οικονομική κρίση πως θα την αποσβέσω.
Dosas Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Εγώ θα έπαιρνα 3, 24άρες για eyefinity αν το κάλυπτε αυτό η επιδότηση.
Dosas Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Εγώ θα έπαιρνα 3, 24άρες για eyefinity αν το κάλυπτε αυτό η επιδότηση.
StavrosD Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δεν το κάλυπτε η επιδότηση. Από την στιγμή που είμαι ένας δεν επιτρέπεται να πάρω κάτι διπλό. Μοναδική εξαίρεση είναι αν θέλω σταθερό και φορητό. Δύο φορητούς ή 2 σταθερούς υπολογιστές δεν επιτρέπονται. Για δουλειά δεν συγκρίνεται η 30". Δουλεύω και σε 2 οθόνες 20" (1920χ1080). Παρατήρησα ότι στο πλάτος σπανίως εκμεταλλεύομαι όλη την οθόνη. Το ύψος είναι που κάνει την διαφορά (1600pixels).
StavrosD Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δεν το κάλυπτε η επιδότηση. Από την στιγμή που είμαι ένας δεν επιτρέπεται να πάρω κάτι διπλό. Μοναδική εξαίρεση είναι αν θέλω σταθερό και φορητό. Δύο φορητούς ή 2 σταθερούς υπολογιστές δεν επιτρέπονται. Για δουλειά δεν συγκρίνεται η 30". Δουλεύω και σε 2 οθόνες 20" (1920χ1080). Παρατήρησα ότι στο πλάτος σπανίως εκμεταλλεύομαι όλη την οθόνη. Το ύψος είναι που κάνει την διαφορά (1600pixels).
skiabox Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 StavrosD : Τι επιδοτηση ειναι αυτη που επιτρεπει αγορα 30ιντσου monitor? (για αυτο πτωχευσε η χωρα?)LOL Σημειωση : Σε καποια απο τις πιο μεγαλες και γνωστες εταιριες πληροφορικης στην Αθηνα δουλευουνε μεσα οι προγραμματιστες σε 17αρια τετραγωνα monitors (ουτε καν wide).
skiabox Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 StavrosD : Τι επιδοτηση ειναι αυτη που επιτρεπει αγορα 30ιντσου monitor? (για αυτο πτωχευσε η χωρα?)LOL Σημειωση : Σε καποια απο τις πιο μεγαλες και γνωστες εταιριες πληροφορικης στην Αθηνα δουλευουνε μεσα οι προγραμματιστες σε 17αρια τετραγωνα monitors (ουτε καν wide).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.