Nik.K Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ε τοτε καθαρα ενα H-IPS panel ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη, εκτος αν θελεις να περιμενεις μεχρι να βγουν νεα μοντελα μηπως και ειναι καλυτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Stavro θα δώσεις 1400 euro + επιδότηση ή 1400 euro να κάνει η οθόνη και από αυτά θα πληρώσεις κάποιο μέρος? Γιατι εγω του λεω για την NEC και συνεχιζεις και μιλας για νεες τεχνολογιες κτλ κτλ κτλ μια φορά μίλησα για τα 10bit panels, η αντίρρησή μου ήταν στο να πάρει Dell/Samsung 2+ ετών...
StavrosD Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Στην πρόταση για επιδότηση είχα βάλει προσφορά μιας οθόνης με κόστος 1377€+ΦΠΑ Είναι το συνολικό ποσό αυτό (επιδότηση + από την τσέπη μου). Όσο παραπάνω κοστίσει από τα 1377+ΦΠΑ θα το πληρώσω αποκλειστικά από την τσέπη μου. Πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα μοντέλα; Πρέπει να την έχω στο γραφείο μου το αργότερο μέχρι τον Ιούλιο.
Nik.K Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Συνηθως τα νεα μοντελα βγαινουν μετα το καλοκαιρι, εκτος αν εισαι τυχερος και γινει κατι τον Μαιο, αν και πολυ χλωμο.
StavrosD Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Έχω 2 επιλογές: Είτε ψωνίζω εντός 4 μηνών, είτε χάνω την επιδότηση. Προφανώς προτιμάω το πρώτο. Συνεπώς με τα τωρινά δεδομένα, τι προτείνετε; Εκτός από τις παραπάνω επιλογές σκεφτόμουνα και την οθόνη της Apple, αλλά απ'ότι ξέρω δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο.
haHa Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εκτός από τις παραπάνω επιλογές σκεφτόμουνα και την οθόνη της Apple, αλλά απ'ότι ξέρω δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο. Δεν λεει να δωσεις 1600€ για οθονη με ελαχιστες εισοδους και ελαχιστρα εξτρα, με παλιοτερο πανελ και το κυριοτερο: με ΜΟΝΟ 1 χρονο εγγυηση.. Κανε λιγο υπομονη, διαφορετικα χτυπα τη nec. Το ενδεχομενο να συννενοηθεις με το μαγαζι και να καταφερεις να παρεις 2-3 οθονες , αλλα να φαινεται σαν μια για να εισαι οκ με την επιδοτηση το εχεις σκεφτει? Γιατι πιστευω πως πχ 2 ή 3 dell 24" θα ηταν οτι επρεπε αντι για μια 30" αν σε ενδιαφερει το pixel estate.
Haldol Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Το ενδεχόμενο να πάρει μία με την επιδότηση και να την πουλήσει στο καπάκι παίζει; Και να κρατήσει τα λεφτά από την πώληση για τα νέα μοντέλα;
Dosas Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Το ενδεχόμενο να πάρει μία με την επιδότηση και να την πουλήσει στο καπάκι παίζει; Και να κρατήσει τα λεφτά από την πώληση για τα νέα μοντέλα; αθάνατε έλληνα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Έχω 2 επιλογές: Είτε ψωνίζω εντός 4 μηνών, είτε χάνω την επιδότηση. Προφανώς προτιμάω το πρώτο. Συνεπώς με τα τωρινά δεδομένα, τι προτείνετε; να περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή
StavrosD Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Στην επιδότηση υπάρχει ο περιορισμός ότι για 5 χρόνια υποχρεούμαι να κρατήσω το γραφείο και τον εξοπλισμό διαφορετικά επιστρέφω την επιδότηση πίσω. Βέβαια έχω το δικαίωμα αναβάθμισης (να την πουλήσω και να πάρω άλλη) αλλά είναι διαδικασία, πρέπει να κόψω και τιμολόγιο για την πώληση, και πρέπει και η νέα οθόνη να είναι καλύτερων προδιαγραφών. Δεν αξίζει την διαδικασία. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί όσο περισσότερο αργώ τόσο αργότερα θα πάρω τα χρήματά μου πίσω, και αν χάσω την προθεσμία πάει το πουλάκι, πέταξε. Θέλω μέχρι αρχές Ιουνίου να την παραγγείλω για να προλάβω τα διαδικαστικά. Μην ξεχνάτε ότι οι οθόνες 30" σπανίως είναι ετοιμοπαράδοτες και ίσως χρειαστούν μερικές εβδομάδες μέχρι την παράδοση. Update: Τελικά η προθεσμία για τις αγορές είναι έως 30/6. Πρέπει να βιαστώ λιγάκι. Κάποια άλλη πρόταση;
StavrosD Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Τελικά πήρα την Dell. SOS! MAYDAY MAYDAY! HUSTON, PROBLEM! Η οθόνη είναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α! Είναι απόλαυση να έχω αμέτρητα παράθυρα ανοιχτά και να έχω ακόμα χώρο και για άλλα. Είναι 4 οθόνες φορητού (15") μαζί, και σε μέγεθος και σε ανάλυση! Το WinSplit revolution είναι απαραίτητο utility, όποιος έχει μεγάλη οθόνη ας το εγκαταστήσει και θα με θυμηθεί. Μετά από μια μέρα χρήσης δεν την έχω συνηθίσει, που θα πάει όμως...
egw_eimai_re Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ποση αναλυση εχει; Ενδιαφερομαι και εγω για μια αλλα σκεφτομαι για full hd 32 τηλεωραση που θα την εχω και σαν monitor...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Ποση αναλυση εχει; 2560x1600 όπως όλα τα 30αρια monitors
egw_eimai_re Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Παραπανω απο full hd δηλαδη.. Μαλλον παω για monitor τοτε.. Σε ευχαριστω φιλε.
StavrosD Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Όπως προανάφερα, το monitor 30" ισοδυναμεί με 4 οθόνες φορητών, τοποθετημένες σε 2 στήλες και 2 γραμμές Η ανάλυση των περισσότερων φορητών είναι 1280χ800 1280+1280=2560pixels 800+800=1600pixels
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.