Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ναι αλλά δεν αξίζει να πάρει τώρα Samsung/Dell, τα μοντέλα τους είναι παλιά, υπάρχουν ολοκαίνουριες Nec/Eizo που τα σπάνε αλλά ξεσκίζουν την τσέπη, για αυτό ρώτησα για όριο στην τιμή...
Nik.K Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Παλια ξεπαλια δεν νομιζω πως εχουν λιγο καιρο ζωης ακομα η θα αλλαξει τοσο η τεχνολογια ( περα απο τα 3d που εχουμε καιρο μπροστα μας μεχρι να βγουν καλα για PC και να ωριμασει σαν τεχνολογια. ) οποτε αν τα παρει μια χαρα θα του κρατησουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 αν έκαναν 300 euro να πάει στα κομμάτια, αλλά να δώσει τόσα λεφτά και σε λίγους μήνες να βγουν νέα μοντέλα είναι η ξενέρα η ίδια... επίσης τα νέα NEC/Eizo που ανέφερα είναι true 10bit panels, όπως και να το κάνουμε είναι "νέα" τεχνολογία...
Nik.K Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Και αν δεις διαφορα στο ματι εμενα να με φτυσεις Εγω θα του ελεγα να παρει οποια θελει και μπορει, νεες και "επαναστατικες" τεχνολογιες αργουν ακομα.
StavrosD Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Τιμή μέχρι 1400+ΦΠΑ. Ίσως και παραπάνω αν όντως αξίζει την διαφορά.
Nik.K Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Σε αυτα τα λεφτα κοιτα μηπως μπορεις να χτυπησεις την ιδια που εχω εγω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Και αν δεις διαφορα στο ματι εμενα να με φτυσεις Εγω θα του ελεγα να παρει οποια θελει και μπορει, νεες και "επαναστατικες" τεχνολογιες αργουν ακομα. αυτός που τις χρειάζεται θα δει και αυτό είναι που μετράει, αλλά από το να πάρει οθόνη 2 ετών που λογικά θα αντικατασταθεί φέτος είναι απλά αυτοκτονία...
Nik.K Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εδω απο S-PVA σε H-IPS δεν βλεπεις ευκολα διαφορα και θα δεις στο μοντελο αντικαταστασης ? Συν πως μιλαμε για αρκετα περισσοτερα χρηματα, απλα δεν βγαζει νοημα, οχι για εναν Gamer.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 ο StavrosD δεν έχει διευκρινήσει ότι την θέλει για gaming όπως ο master99 δεν είναι το θέμα να δεις διαφορά είναι τελείως ψυχολογικό, να δώσει τόσα λεφτά για μοντέλο 2 ετών και μετά από λίγο καιρό να βγει το καινούριο...ξενέρα από που και ως που αρκετά περισσότερα χρήματα το νέο μοντέλο που θα αντικαταστήσει πχ το Dell 3008WFP? έχει ανακοινώσει κανείς τιμή?
Nik.K Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εγω του μιλαω για οθονη με H-IPS και εσυ του μιλας για S-IPS, υπαρχουν καποιες διαφορες αναμεσα σε αυτα τα 2 με το πρωτο να βγαινει καλυτερο. Περα απο αυτο οχι δεν εχει ανακοινωθει τιμη οπως δεν εχει ανακοινωθει ουτε διαθεσιμοτητα ουτε χαρακτηριστικα για το μοντελο αντικαταστασης ( οχι επισημα εστω, δεν μιλαω για φημες ) που σημαινει πως μπορει να βγει σε 2 μηνες η σε 10, αν οχι περισσοτερο, και χωρις να σημαινει πως θα ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο ( Δεν ειναι πρωτη φορα που συμβαινει κατι τετοιο ). Τωρα αν λεμε στους ανθρωπους τι να κανουν με βαση το ΑΝ ειναι καλυτερο και ΑΝ βγει σε 2 μηνες και ΑΝ ειναι πιο φτηνο τοτε οκ δεν μπορω να προτεινω κατι με αυτες τις προυποθεσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 μιλάω συγκεκριμένα για τα υπάρχοντα μοντέλα Dell/Samsung στις 30 ίντσες, κανένα από τα 2 δεν είναι H-IPS από την στιγμή που θα δώσει 1400 euro πρέπει να λάβουμε τα πάντα υπόψην μας, δεν είναι 200-300 euro για να πούμε κλάιν θα πάρουμε άλλη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Γιαυτο του λεω την NEC που ειναι H-IPS http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3281810&postcount=16 άρα για ποιο λόγο postάρουμε ενώ έχω αναφέρει ότι μιλάω συγκεκριμένα για τις Dell & Samsung?
Nik.K Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Γιατι εγω του λεω για την NEC και συνεχιζεις και μιλας για νεες τεχνολογιες κτλ κτλ κτλ
StavrosD Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η απόδοση σε παιχνίδια και σε βίντεο. Την θέλω για δουλειά, και πιο συγκεκριμένα για: - Κώδικα (Visual Studio) - Επεξεργασία κειμένου - Σχέδια σε CAD - Web design Απ' ότι καταλαβαίνετε οι βασικές απαιτήσεις είναι η οθόνη να είναι ευανάγνωστη, ξεκούραστη και να έχει ικανοποιητικά χρώματα για web design. Την είχα πατήσει πρόσφατα και ενώ σε μια οικονομική οθόνη που δούλευα εμφανιζόταν ένα site ομοιόμορφο, όταν πήγα σε μια παλιότερη αλλά καλύτερη οθόνη (Dell 2005FPW) είδα διχρωμίες που πριν δεν φαινόντουσαν επειδή ήταν κοντινοί οι τόνοι των χρωμάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.