Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης προτασεις και ιδεες!

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ σας,ευτυχισμενο το νεο ετος και η νεα δεκαετια.στο θεμα μας. Σκεφτομαι να διαθεσω ενα ποσο γυρω στα 300 ευρω,για αγορα οθονης 22 ή 24 ιντσων..η καρτα γραφικων μου ειναι η 4670 HD.. Πιο πολυ τη θελω για παιχνιδια [οχι απαιτητικα] και για ταινιες..εχετε να προτεινετε κατι?εκτος και αν η καρτα γραφικων μοου ειναι παλιά,οποτε πρεπει να σκεφτω λυση καρτα γραφικων πακετο με οθονη?:confused:

edit: να πω εδω πως θελω η οθονη μου να "κρατησει" 3-4 χρονάκια δλδ να μην ειναι το καλοκαρι <<ξεπερασμενη>> αν με καταλαβαινετε!μιλαμε παντα για το επιπεδο των 300 γιουρο

• Super Moderators
Δημοσ.

σε ποιότητα χρωμάτων και γωνίες θέασης η Dell που αναφέρθηκε είναι χαλαρά ανώτερη από την Samsung λόγω του IPS Panel

αν θες μεγαλύτερη ανάλυση και περισσότερες ίντσες αναγκαστικά πήγαινε στην Samsung (TN Panel), δεν είναι και άσχημη

Δημοσ.
σε ποιότητα χρωμάτων και γωνίες θέασης η Dell που αναφέρθηκε είναι χαλαρά ανώτερη από την Samsung λόγω του IPS Panel

αν θες μεγαλύτερη ανάλυση και περισσότερες ίντσες αναγκαστικά πήγαινε στην Samsung (TN Panel), δεν είναι και άσχημη

τα ελληνικα μαγαζια δε την εχουνε?γαμώτο ειδα οτι δεν την εχουν....για πειτε καμια αλλη προτασουλα!

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-23-W2361V-PF.htm ?

ποιο πολυ αυτη??

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2362D-PC-LCD-TV-Monitor-M2362D-PC.htm

επισης θα χρειαστω καινουρια καρτα γραφικων ...??? ati 4670 HD εχω!

• Super Moderators
Δημοσ.

nope και η τιμή της στην Dell Hellas πάει πακέτο με lexotanil

μην ανησυχείς για το συγκεκριμένο site πάντως, έχουμε πάρει αρκετοί οθόνες από εκεί και η εγγύηση των Dell είναι πανευρωπαϊκή άρα αν πάθει κάτι απευθύνεσαι στην Dell Hellas με το serial number της οθόνης

Δημοσ.
τωρα εμεις σου δειχνουμε την σεληνη και εσυ κοιτας το δαχτυλο μας....

κ αν δε γινεται να αγορασω on line ? δε πρεπει να κοιταξω κατι εναλλακτικο???

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αν δεν είδα λάθος ο φίλος θέλει την οθόνη για games στο μεγαλύτερο ποσοστό. Αν πας για τέτοια οθόνη ο μονόδρομος είναι τα 2ms όπως και δήποτε. Και αν δεν κάνω πάλι λάθος αυτή η Dell έχει 6 απ ότι είδα στα spec της.

• Super Moderators
Δημοσ.

και για ταινίες όχι μόνο για games...

τα 6ms της Dell κάνουν μια χαρά για non professional/hardcore gamer

Δημοσ.

παιδια,θα χρειαστω και καινουρια καρτα γραφικων??? ati radeon HD 4670 και 512 ΜΒ εχω..παω για άλλη??

και επισης αγορα μεσω νετ αποκλειεται..οχι επειδη φοβαμαι ή ειμαι ασχετος απο οναλαιν αγορες ή οτιδηποτε τετοιο.απλα δε θελω στη παρουσα φάση

• Super Moderators
Δημοσ.

για τα 1920χ1080 κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστείς για να παίζεις games σε τέτοια ανάλυση...

Δημοσ.
για τα 1920χ1080 κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστείς για να παίζεις games σε τέτοια ανάλυση...

για προτεινετε καμια ...γυρω στα 150 ευρω ομως..:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...