bells Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα εχω κατεβασει κατι αρχεια bin και εχω δοκιμασει να τα ανοιξω με ultraiso poweriso mαgiciso αλλα τιποτα καποιος αλλος τροπος?
bells Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 DAEMON Tools!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπα ουτε το deamon εκανε τιποτα τα bin τα κατεβαζω απο κινεζικα site και μεσα το rar χει μονο το bin αρχειο οχι cue καποιος αλλος τροπος? ευχαριστω
kotsaris03 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 μπα ουτε το deamon εκανε τιποτα τα bin τα κατεβαζω απο κινεζικα site και μεσα το rar χει μονο το bin αρχειο οχι cue καποιος αλλος τροπος? ευχαριστω http://howtoopenbinfile.blogspot.com/
Land_Of_Banania Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αν θυμάμαι καλά αν το κάνεις rename σε .iso ανοίγει κανονικά με winrar. Δεν παίρνω όρκο, έχει καιρό που έχω σταματήσει να ασχολούμαι μ αυτά
crocoo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Στο PowerIso πήγες επιλογές > διαμόρφωση να τσεκάρεις τα .bin? Αν όχι κάντο. ;)
micos000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Είσαι σίγουρος ότι το bin είναι αρχείο εικονικού δίσκου; Μήπως είναι απλά ένα bin αρχείο όπως π.χ. το game rom κάποιου emulator (nitendo ds, sega ms, gameboy κτλ);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.