Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία σε καθηγητή μέσω Internet

Ethnikos14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή το ΣΔΟΕ εχει μάλλον σοβαρότερες δουλειες απο το να κυνηγάει εναν καθηγητάκο για φοροφιαφυγή 50-100 ευρώ, δε νομιζω η καταγγελία σου να τύχει ιδιαίτερης μεταχείρησης. Και αν ασχοληθεί κανένας, πάω στοιχημα οτι το ολο θεμα θα "χαθει", επι τη εμφανίση μιας νταμιτζάνας καλού καλαματιανού ελαιολάδου, πεσκέσι απο το θείο του προφέρορα :o

για το .7.:

Παρε πρωτα τηλ, και επιβεβαίωσε (χωρις να πεις τιποτα για το θεμα και ποιος εισαι) οτι πραγματι διδασκει εκει. Μπορει να σου πουλαγε παραμυθι.

αν δεν ειχε σχέση με τη σχολή ή εχει μεν, αλλα δεν εχει τη δυνατοτητα να φτιάξει ενα πραγματικό πτυχίο, θα επαιρνε τα 3χιλ, και θα σου εφερνε ενα ψευτικο.

Αν θελεις να το συνεχίσεις, προσπάθησε να μιλήσεις με καποιον απο την ιδιοκτησία της σχολής. αν απλα στειλεις mail ή επιστολή, ξεχασέ το. θα το θάψουν.

αν η γραμματέας δεν σου δινει τον ίδιο (πειτε μου τι θελετε και θα σας καλέσει, κλπ), πες οτι εισαι δημοσιογράφος.

και αν συνεχίσουν το σκρηνάρισμα, πες οτι εχεις στα χερια σου θέμα που θα κανει ζημια και μονο με την ιδιοκτησία θελεις να μιλησεις.

Αν καταφέρεις να δωσεις το θεμα στον σωστό ανθρωπο, θα τον σουτάρουν.

Φυσικά, δεν λες οτι τους έχεις ήδη δυσφημήσει στο ιντερνετ, γιατι σε βλεπω να μπλέκεις.

Μαλιστα θα ηταν χρήσιμο -τώρα- να κανεις επεξεργασία του αρχικού μηνύματος.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ και μόλις έκανα την επεξεργασία ;)

Λέω να το κάνω έτσι αν και πρώτα πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον καθηγητή για να μάθω και το επίθετο του. Αλλά πως θα γίνει? Θα του πω «πως λέγεστε?» θα μου πει Κώστας και θα του πω θέλω και το επίθετο σας? Αν τον πάρω κανονικά και πάλι δεν στέκει να ρωτήσω ξαφνικά το επίθετο του. Για να δούμε!

Δημοσ.
κανονισε ενα ιδιαιτερο ακομα, βαλε κρυφη καμερα, πες του οτι σε ενδιαφερει η προταση για τα 3 χιλιαρικα και μολις τα ξερασει ολα, πακετακι το βιντεο σε αρμοδιο φορεα και επωνυμη καταγγελια. υποθεση στοιχειοθετειται κατοπιν φυσικων και απτων αποδειξεων, διοτι οπως λεν και στο χωριο μου....με κλανιες τα αυγα δεν βαφονται.

Φίλε μου, επειδή το έχω ρωτήσει αυτό σε φιλαράκι μου αστυνομικό, δεν μπορείς να καταθέσεις ως στοιχείο για καταγγελεία βίντεο ή/και ήχο που έχεις βγάλει από κάποιον χωρίς αυτός να το γνωρίζει. Προσωπικά δεδομένα κ.λ.π.

Πάντως, προσωπικά, θα τον περίμενα μια μέρα κάτω απ το σπίτι του κρατώντας ένα ξύλο και φορωντας κουκούλα. Για να ξεμπερδεύεις και ευκολότερα βρε αδερφε.

Δημοσ.
Φίλε μου, επειδή το έχω ρωτήσει αυτό σε φιλαράκι μου αστυνομικό, δεν μπορείς να καταθέσεις ως στοιχείο για καταγγελεία βίντεο ή/και ήχο που έχεις βγάλει από κάποιον χωρίς αυτός να το γνωρίζει. Προσωπικά δεδομένα κ.λ.π.

Πάντως, προσωπικά, θα τον περίμενα μια μέρα κάτω απ το σπίτι του κρατώντας ένα ξύλο και φορωντας κουκούλα. Για να ξεμπερδεύεις και ευκολότερα βρε αδερφε.

gangsta's paradise...respect

Δημοσ.

Μία φορά που χρειάστηκε να κάνω 2 ώρες ιδιαίτερο πήγα σε φοιτητικό φροντιστήριο, σε καθηγητή που ήξερα ότι έχει αναλάβει με επιτυχία αρκετούς συμφοιτητές μου για το ίδιο μάθημα με τον ίδιο καθηγητή στο ΤΕΙ και πλήρωσα 35 ευρώ το 60 λεπτο * 2 ώρες = 70 ευρώ και με απόδειξη. Ήμασταν 2 άτομα , δηλαδή πήρε για μία ώρα 70 ευρώ. Έκανε μάθημα όμως, όχι βλακείες. Πριν κάνω το μάθημα είχαμε μιλήσει την προηγούμενη μέρα προσωπικά, με είχε ρωτήσει που κυμαίνονται οι απορίες μου, τι διάβασμα έχω κάνει, ποιόν καθηγητή έχω, μου βρηκε full πακέτο σημειώσεων , του έφαγα σχεδόν μία ώρα για τα εισαγωγικά για την οποία αρνήθηκε να πληρωθεί.

Για 3 ώρες δηλαδή ( βάζω μέσα και την ώρα αυτήν που μπορεί να μην έκανε παράδοση αλλά δεν παύει να είναι 1 ώρα εργασίας για αυτόν) πήρε 70 ευρώ, 23,33 περίπου δηλαδή την ώρα. Σημειώνω ότι το μάθημα κανονίστηκε μία μέρα πριν δώσω, γιατί τότε μου προέκυψαν οι απορίες. Αν ήξερα πιο πριν ότι θα χρειαστώ το μάθημα θα παζάρευα αναλόγως και τη τιμή.

Είχα και πρόταση από συμφοιτητή που παρακολουθούσε το μάθημα να του δώσω 20 ευρώ να μου κάνει μάθημα κάτι μέρες πριν την εξέταση, χωρίς παροχή σημειώσεων μαζί με πολλά άλλα άτομα , χωρίς απόδειξη βέβαια , ε. Αυτό το χάλι που όλοι ανεξαρτήτως πτυχίων και πείρας μπορούν να διδάξουν οποιοδήποτε μάθημα " μαύρα" πάντα δεν το καταλαβαίνω. Πόσοι συμφοιτητές και συμφοιτήτριες παραδίδουν σε συμφοιτητές μαθήματα λογιστικής ας πούμε σε συμφοιτητές, μαθηματικών κ.λ.π. ( εδώ γελάμε πραγματικά, αλίμονο σε αυτούς που διδάσκανε τι μαθαίνανε) .

Σίγουρα δεν θα έψαχνα καθηγητή μέσω Χρυσής Ευκαιρίας και αποδείξεις και όλα να έκοβε, λέμε τώρα, σιγά μην είχα εμπιστοσύνη σε ένα άγνωστο άτομο χωρίς καμία σύσταση και σιγά μην το πλήρωνα και τόσο ... Το παράδειγμα το αναφέρω για να ακούγονται οι τιμές που παίρνουνε οι καθηγητές που διδάσκουν για μαθήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Αν δεν ήταν και τελευταία στιγμής ανάγκη θα την παζάρευα την τιμή, το λέω και πάλι, είναι πολλά τα λεφτά.

Ο τύπος είναι απατεώνας αλλά δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες πώς βρίσκουν τόσο πρόθυμους πελάτες χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν.

Μία φορά με είχε πλησιάσει μία συμφοιτήτρια εν μέσω εξεταστικής που κάποιος της είχε σφυρίξει για ένα μάθημα οικονομικής φύσεως της σχολής ότι είχα πάρει καλό βαθμό, αυτό υποθέτω, δεν την ήξερα και με παρακάλαγε να την αναλάβω και μου έλεγε " αρκεί να το περάσω και θα σε πληρώσω καλά". Από που και εως που μία φοιτήτρια να διδάξει μία άλλη ενώ ανήκε στην εκπαιδευτική βαθμίδα χωρίς να έχει καμία πείρα διδασκαλίας και να την διδάξει κιόλας μάθημα που πρέπει να διδάσκει Οικονομολόγος ( ενώ από το ΤΕΙ δεν βγαίνω οικονομολόγος) . Αρνήθηκα ( δεν τέθηκε πραγματικό δίλημμα γιατί δεν είχα χρόνο λόγω δουλειά και διαβάσματος), της είπα να βρει κανονικό καθηγητή ή αν δεν βρει κανέναν να πάει να πιάσει κάποιο συμφοιτητή νεότερης φουρνιάς που να το είχε παρακολουθήσει στο ίδιο εξάμηνο και όχι παλιότερα.

Ό,τι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα. Λέω να βρω φοιτητές να τους διδάξω προγραμματισμό, κανένας πελάτης παρακαλώ;

Πάντως όσο μπορείς κυνήγησε το , ποιός ξέρει πόσους φοιτητές και μαθητές κορόιδα μπορεί να πιάσει.

---------- Προσθήκη στις 01:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:25 ----------

Παραγγείλατε και από εκείνο το γλυκό που είναι έτσι...έχει από κάτω σοκολάτα...η μάλλον από πάνω...ή μάλλον έχει από κάτω κρέμα...ή μάλλον από πάνω έτσι και από κάτω έτσι? :-D

Κατευθείαν εκεί πήγε το μυαλό μου, δε θα με χάλαγε να τσάκιζα ένα τέτοιο τώρα...Διανυκτερεύοντα ζαχαροπλαστεία delivery τι καλά που θα ήτανε να υπήρχανε :-D

Δημοσ.

black_widow όπως τα λες είναι.

Για καλή μου τύχη βρήκαν έναν άλλον καθηγητή πολύ καλό, σοβαρός, έρχεται και στο σπίτι, στα ίδια λεφτά και χωρίς απόδειξη.

Μάλιστα στο πρώτο μάθημα νόμιζα ότι θα κάναμε 2 ώρες και μόλις περνάει η 1.30 ώρα μου λέει τελειώσαμε, λέω από μέσα μου πως πάει η μισή ώρα και αυτός λαμόγιο, του δίνω 60€ και μου λέει πλάκα μου κάνεις, αφού μια ώρα κάναμε!!! Δηλαδή ο τύπος είναι το άλλο άκρο από τον 1ο.

Δημοσ.

ρε αδερφέ... για να μην πληρώνεις κιόλας δε βρίσκεις καμία συμφοιτήτρια καλή (έστω στα μαθήματά...) να σε βοηθήσει. Πουλήσου λίγο γιατι όταν θα βγείς στην αγορά εργασίας θα ψάχνεσαι... :P

υ.γ. και μέτρια να είναι σε εμφάνιση βολέψου...

υ.γ.2: όχι πολλά πολλά ανταλλάγματα μέχρι να περάσεις το μάθημα

Δημοσ.

Με πήγες χρόνια πίσω...όταν μου έκανε αγγλικά μια μικρότερή μου, στα πρώτα μαθήματα όλα οκ μετά μόνο αγγλικά δεν κάναμε.....:devil:

Δημοσ.

Μάλιστα στο πρώτο μάθημα νόμιζα ότι θα κάναμε 2 ώρες και μόλις περνάει η 1.30 ώρα μου λέει τελειώσαμε, λέω από μέσα μου πως πάει η μισή ώρα και αυτός λαμόγιο, του δίνω 60€ και μου λέει πλάκα μου κάνεις, αφού μια ώρα κάναμε!!!

Ειδικά τίποτα ταξιτζήδες είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν party μαζί σου χαχαχα.

Το πρόβλημα έχω την εντύπωση πως ξεκινάει από εσένα και οι άλλοι το εκμεταλλεύονται.

γιατί κάναμε σε καφετέρια το μάθημα και του πλήρωνα εγώ τον καφέ,

Γιατί ;;;; Στο απαιτούσε ;

γιατί με έστησε να έρθει στο μάθημα 45 λεπτά και 30 λεπτά αντίστοιχα,

γιατί κατά την διάρκεια του μαθήματος μου λέγε για κόλους και μουνιά και το χειρότερο

Πρέπει να δείχνεις έστω και με τρόπο, πως από την στιγμή που πληρώνεις, ΕΣΥ κάνεις κουμάντο. Ήτε πληρώνεις καθηγητή ήτε πουτ@ν@ και δεν ξέρω γω τι άλλο.

Δημοσ.
ρε αδερφέ... για να μην πληρώνεις κιόλας δε βρίσκεις καμία συμφοιτήτρια καλή (έστω στα μαθήματά...) να σε βοηθήσει. Πουλήσου λίγο γιατι όταν θα βγείς στην αγορά εργασίας θα ψάχνεσαι... :P

Μετά από μισό μπουκάλι ουίσκι όλες ίδιες είναι:-)

Δημοσ.

johnkal όχι με τους ταξιτζήδες μια χαρά άντε να μου φάνε κανα 10λεπτο-20λεπτο.

Δεν το απαιτούσε να του πληρώσω τον καφέ απλά σηκωνόταν και κατευθυνόταν προς το μηχανάκι του και κάποιος έπρεπε να πληρώσει τους καφέδες.

Δημοσ.

Για καλή μου τύχη βρήκαν έναν άλλον καθηγητή πολύ καλό, σοβαρός, έρχεται και στο σπίτι, στα ίδια λεφτά και χωρίς απόδειξη.

Μάλιστα στο πρώτο μάθημα νόμιζα ότι θα κάναμε 2 ώρες και μόλις περνάει η 1.30 ώρα μου λέει τελειώσαμε, λέω από μέσα μου πως πάει η μισή ώρα και αυτός λαμόγιο, του δίνω 60€ και μου λέει πλάκα μου κάνεις, αφού μια ώρα κάναμε!!! Δηλαδή ο τύπος είναι το άλλο άκρο από τον 1ο.

Δε παύει να είναι υποχρεωμένος να κόβει αποδείξεις όμως. Μη ξεχνάς το χαμό που γίνεται πλέον με τις αποδείξεις. Μα και εσύ πας να δώσεις αμοιβή 60 ευρώ για 1,5 ώρα και χωρίς απόδειξη;

Πόσοι τέτοιοι υπάρχουν που ακόμα και λίγο πριν την εξέταση του μαθήματος σε καλοπιάνουν, φλερτάρουν για να αντιγράφουν, πάντα υπάρχει και μια θέση ελεύθερη δίπλα τους ρε παιδί μου μη ψάχνεις στις αίθουσες να βρεις θέση. Πάντα στο τέλος παίρνουν αυτά που δεν έχω, καταλάβατε... Ας ψάχνουν κοροιδάρες αλλού. Και όχι δεν είναι φυσιολογικό να σε φλερτάρουν ενώ έχεις τα μαύρα σου τα χάλια, έχεις προσπαθεί να σουλουπωθείς, να κρύψεις τους μαύρους κύκλους με βάψιμο αλλά εκεί αυτοί να φαίνονται ό,τι και να κάνεις, να φοράς απλό τζινάκι και ένα απλό μπλουζάκι, σεμνά θα έλεγα και να είναι καλοκαίρι και οι περισσότερες να έχουν σκάσει μύτη με ξώβυζα και σορτσάκια έτοιμες για την παραλία και να έρχεται ο άλλος να σε φλερτάρει δήθεν αθώα εσένα την ντυμένη γιατί εκτίμησε το γεγονός ότι είσαι ντυμένη και με μαύρους κύκλους και όχι επειδή βλέπει ότι δεν έχεις έρθει 100 ώρες πριν την εξέταση να ετοιμάσεις σκονάκια, να κάνεις πρόβα που δε φαίνονται τα σκονάκια, δεν είσαι σε επικοινωνία με κάποιο "συνεργείο", δεν έχεις team γύρω σου που να έχετε συνεννοηθεί να κάτσετε όλοι κοντά για κάλυψη και ανταλλαγή σκονακιών, ότι κρατάς π.χ. σημειώσεις και ρίχνεις πρόχειρες ματιές πριν την εξέταση ( προσπαθώ να το αποφεύγω βέβαια αυτό)...Τέλος δε συνεχίζω το offtopic.

---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:37 ----------

johnkal όχι με τους ταξιτζήδες μια χαρά άντε να μου φάνε κανα 10λεπτο-20λεπτο.

Δεν το απαιτούσε να του πληρώσω τον καφέ απλά σηκωνόταν και κατευθυνόταν προς το μηχανάκι του και κάποιος έπρεπε να πληρώσει τους καφέδες.

Τι γυφτιά...:devil:

Δημοσ.

Πια απόδειξη ρε παιδιά?Δηλαδή εσείς στα ιδιαίτερα παίρνεται αποδειξη?Και πως την περνάτε στην εφορία?Αφού η δουλειά του καθηγητή που κάνει ιδιαίτερα μαυρη είναι έτσι και αλλιως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...