Ethnikos14 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Πρόσφατα έψαχνα καθηγητή για να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα πάνω στους γραμμικούς μετασχηματισμούς για προσωπικούς λόγους. Ψάχνοντας στην ΧΕ βρήκα κάποιον καθηγητή και κάναμε μόλις 2 μαθήματα των 2 ωρών το καθένα. Με τσάντισε αφάνταστα γιατί όποτε με ήθελε κάτι έκανε αναπάντητες στο κινητό για να τον πάρω εγώ τηλέφωνο, γιατί κάναμε σε καφετέρια το μάθημα και του πλήρωνα εγώ τον καφέ, γιατί με έστησε να έρθει στο μάθημα 45 λεπτά και 30 λεπτά αντίστοιχα, γιατί κατά την διάρκεια του μαθήματος μου λέγε για κόλους και μουνιά και το χειρότερο γιατί ενώ έπαιρνε 30€ την ώρα μου πήρε 60€ για μια ώρα μαθήματος με την δικαιολογία πως η ακαδημαϊκή ώρα είναι 30 λεπτά της ώρας. Και θέλω να τον καταγγείλω πρώτον γιατί δεν έκοβε αποδείξεις και δεύτερον για την πρόταση που μου έκανε να του δώσω 3000€ και να μου φέρει σε μια εβδομάδα πτυχίο Master από το **** University που έχει παράρτημα στην Ελλάδα στο οποίο είναι και ο ίδιος καθηγητής. Ψάχνοντας βρήκα αυτό εδώ αλλά είναι αρκετό ή πρέπει να απευθυνθώ αλλού???
anpetsalis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 μετα απο αυτο μαλλον δεν θα σου κανει αναπαντητεσ..αλλα θα σου χτυπαει τα κουδουνια στο σπιτι για να σε βρει!!!! παντος καλα κανεις αμα ειναι τοσο μουν****πανο... και εγω σπουδαζω... και υπαρχουν τοσοι ασχετοι αναμεσα μας... απλα να ειναι καλα τα λευτα του μπαμπα!!
Ethnikos14 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ευτυχώς όταν σπούδαζα δεν μου έτυχαν τέτοιοι άνθρωποι και μου έτυχε τώρα!!!!!! Δεν με νοιάζει για τις αποδείξεις, άμα ήταν σωστός δεν θα το σκεφτόμουνα να τον καταγγείλω.
kage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 εσυ γιατι τα δεχτηκες και δεν του τα πες? τι αποδειξη να σου κοβε εδω κανατε μαθημα σε καφετεριες λες και εισασταν σε παλια ελληνικη ταινια... παντως αν ηταν δηλωμενο το μαστερ στειλε μου τηλ αλλα επειδη δεν γινονται αυτα απλα εψαχνε κοροιδα...
Busdarovas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 εδω κανατε μαθημα σε καφετεριες λες και εισασταν σε παλια ελληνικη ταινια... Παραγγείλατε και από εκείνο το γλυκό που είναι έτσι...έχει από κάτω σοκολάτα...η μάλλον από πάνω...ή μάλλον έχει από κάτω κρέμα...ή μάλλον από πάνω έτσι και από κάτω έτσι?
tsadler Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 κανονισε ενα ιδιαιτερο ακομα, βαλε κρυφη καμερα, πες του οτι σε ενδιαφερει η προταση για τα 3 χιλιαρικα και μολις τα ξερασει ολα, πακετακι το βιντεο σε αρμοδιο φορεα και επωνυμη καταγγελια. υποθεση στοιχειοθετειται κατοπιν φυσικων και απτων αποδειξεων, διοτι οπως λεν και στο χωριο μου....με κλανιες τα αυγα δεν βαφονται.
johnny21a Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μπορει ομως να τον τραβηξει βιντεο κρυφα ? δε θεωρειται υποκλοπη ? αρα αν παει σε δικαστηριο δε θα το δεχτουν ? ας μας φωτισει καποιος δικηγορος...
Ethnikos14 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δεν τρελαίνομαι να ξαναδώσω άλλα 60€ και να ξαναδώ τα μούτρα του για να τον ηχογραφήσω. Η παραπάνω ηλεκτρονική φόρμα του ΣΔΟΕ δεν είναι αρκετή? Δεν υπάρχει κάποια υπηρεσία που να πάει κάποιος σαν ενδιαφερόμενος και να τον τσακώσουν?
ale3is Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 γιατι δεν κανεις το πολυ απλο, να στειλεις ενα μειλ στο Ζουγκλα, να τα κανονισουν ολα αυτοι?
nick#18 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ischool.gr Μπες και κανε και εκει μια ενημερωση...
Ethnikos14 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το ischool.gr είναι για μαθητές!!! Όχι δεν ζήτησα απόδειξη δεν έχω τέτοιο πρόβλημα απλά θα τον καταγγείλω με αφορμή αυτό και για το **** university.
Blondeamon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αν εσύ είσαι άσχετος σου φταίει ο απατεώνας...ε ρε τι ακούμε! Σας βρίσκουν και τα κάνουν.
mylo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Αν εσύ είσαι άσχετος σου φταίει ο απατεώνας...ε ρε τι ακούμε! Σας βρίσκουν και τα κάνουν. Το οτι του ζητησε 3 χιλιαρικα για ουρανοκατεβατο master τον κανει ασχετο? αυτος ειναι αλητης και απατεωνας μαζι.
Blondeamon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Και οτι έδινε λεφτα με τα καρα για τα 30λεπτα σε καφετερια χωρις αποδειξεις τον κανει και θυμα ε? Καλα εκανε και του το προτεινε ο αλλος, τον ειδε ετσι θυμα και σου λεει θα φαμε καλα εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.