Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία σε καθηγητή μέσω Internet

Ethnikos14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα έψαχνα καθηγητή για να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα πάνω στους γραμμικούς μετασχηματισμούς για προσωπικούς λόγους.

Ψάχνοντας στην ΧΕ βρήκα κάποιον καθηγητή και κάναμε μόλις 2 μαθήματα των 2 ωρών το καθένα.

Με τσάντισε αφάνταστα γιατί όποτε με ήθελε κάτι έκανε αναπάντητες στο κινητό για να τον πάρω εγώ τηλέφωνο,

γιατί κάναμε σε καφετέρια το μάθημα και του πλήρωνα εγώ τον καφέ,

γιατί με έστησε να έρθει στο μάθημα 45 λεπτά και 30 λεπτά αντίστοιχα,

γιατί κατά την διάρκεια του μαθήματος μου λέγε για κόλους και μουνιά και το χειρότερο

γιατί ενώ έπαιρνε 30€ την ώρα μου πήρε 60€ για μια ώρα μαθήματος με την δικαιολογία πως η ακαδημαϊκή ώρα είναι 30 λεπτά της ώρας.

Και θέλω να τον καταγγείλω πρώτον γιατί δεν έκοβε αποδείξεις και δεύτερον για την πρόταση που μου έκανε να του δώσω 3000€ και να μου φέρει σε μια εβδομάδα πτυχίο Master από το **** University που έχει παράρτημα στην Ελλάδα στο οποίο είναι και ο ίδιος καθηγητής.

Ψάχνοντας βρήκα αυτό εδώ αλλά είναι αρκετό ή πρέπει να απευθυνθώ αλλού???

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μετα απο αυτο μαλλον δεν θα σου κανει αναπαντητεσ..αλλα θα σου χτυπαει τα κουδουνια στο σπιτι για να σε βρει!!!!

παντος καλα κανεις αμα ειναι τοσο μουν****πανο... και εγω σπουδαζω... και υπαρχουν τοσοι ασχετοι αναμεσα μας... απλα να ειναι καλα τα λευτα του μπαμπα!!

Δημοσ.

Ευτυχώς όταν σπούδαζα δεν μου έτυχαν τέτοιοι άνθρωποι και μου έτυχε τώρα!!!!!!

Δεν με νοιάζει για τις αποδείξεις, άμα ήταν σωστός δεν θα το σκεφτόμουνα να τον καταγγείλω.

Δημοσ.

εσυ γιατι τα δεχτηκες και δεν του τα πες?

τι αποδειξη να σου κοβε εδω κανατε μαθημα σε καφετεριες λες και εισασταν σε παλια ελληνικη ταινια...

παντως αν ηταν δηλωμενο το μαστερ στειλε μου τηλ:P αλλα επειδη δεν γινονται αυτα απλα εψαχνε κοροιδα...

Δημοσ.
εδω κανατε μαθημα σε καφετεριες λες και εισασταν σε παλια ελληνικη ταινια...

Παραγγείλατε και από εκείνο το γλυκό που είναι έτσι...έχει από κάτω σοκολάτα...η μάλλον από πάνω...ή μάλλον έχει από κάτω κρέμα...ή μάλλον από πάνω έτσι και από κάτω έτσι? :-D

Δημοσ.

κανονισε ενα ιδιαιτερο ακομα, βαλε κρυφη καμερα, πες του οτι σε ενδιαφερει η προταση για τα 3 χιλιαρικα και μολις τα ξερασει ολα, πακετακι το βιντεο σε αρμοδιο φορεα και επωνυμη καταγγελια. υποθεση στοιχειοθετειται κατοπιν φυσικων και απτων αποδειξεων, διοτι οπως λεν και στο χωριο μου....με κλανιες τα αυγα δεν βαφονται.

Δημοσ.

Μπορει ομως να τον τραβηξει βιντεο κρυφα ? δε θεωρειται υποκλοπη ? αρα αν παει σε δικαστηριο δε θα το δεχτουν ? ας μας φωτισει καποιος δικηγορος...

Δημοσ.

Δεν τρελαίνομαι να ξαναδώσω άλλα 60€ και να ξαναδώ τα μούτρα του για να τον ηχογραφήσω.

Η παραπάνω ηλεκτρονική φόρμα του ΣΔΟΕ δεν είναι αρκετή?

Δεν υπάρχει κάποια υπηρεσία που να πάει κάποιος σαν ενδιαφερόμενος και να τον τσακώσουν?

Δημοσ.

Το ischool.gr είναι για μαθητές!!!

Όχι δεν ζήτησα απόδειξη δεν έχω τέτοιο πρόβλημα απλά θα τον καταγγείλω με αφορμή αυτό και για το **** university.

Δημοσ.
Αν εσύ είσαι άσχετος σου φταίει ο απατεώνας...ε ρε τι ακούμε!

Σας βρίσκουν και τα κάνουν.

Το οτι του ζητησε 3 χιλιαρικα για ουρανοκατεβατο master τον κανει ασχετο?

αυτος ειναι αλητης και απατεωνας μαζι.

Δημοσ.

Και οτι έδινε λεφτα με τα καρα για τα 30λεπτα σε καφετερια χωρις αποδειξεις τον κανει και θυμα ε? Καλα εκανε και του το προτεινε ο αλλος, τον ειδε ετσι θυμα και σου λεει θα φαμε καλα εδω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...