napotaxia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 καλη χρονια χρονια πολλα.Εχω ενα θεμα που δεν μπορω να το λυσω..εχω παρει το Asus Eee PC 1101HA και δεν ξερω να κανω format.Θελω να κανω format γιατι το ειχα δωσει στην αδελφη μου και του αλαξε τα φωτα.Δεν ξερω να μπω στο bios και δεν ξερω τι να κανω.Αν υπαρχει κατι πειτε το μου γιατι εχω φαει φρικη.ευχαριστω.
napotaxia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 και φανταζομε μετα θα το βαζεις σε εκσοτερικο cd ωστε να κανεις formaτ...σωστα??
parsifal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Στο Insomnia Wiki υπάρχουν οδηγοί για το πώς μπορείς να εκκινήσεις και να εγκαταστήσεις διάφορες εκδόσεις Windows από USB stick. Ρίξε τους μια ματιά. Αν σε ενδιαφέρει να περάσεις και/μόνο Linux στο νετμπουκάκι, εκεί τα πράγματα είναι πιο απλά. Πολλές διανομές δίνουν .img images για εγγραφή στο stick κατευθείαν, υπάρχει όμως και το πολύ καλό utility unetbootin που κάνει το ίδιο και για διανομές που δε δίνουν απευθείας .img images.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.