nvrachatis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια αγορασα πριν κανα μηνα μια 9800gt gigabyte κ εβαλα να παιξω το pro.. εκτος του οτι δν έχει speaker το pro που δν ειναι κ το κυριο προβλημα κολάει απίστευτα... το συστημα είναι αυτο που έχω στην υπογραφη μου... το μόνο που παρατήρησα ήταν οτι όταν έβγαλα τον ένα σκληρό κόλαγε στη μια ώρα αντι αμεσως...κ χτες που έβαλα σε κανονική θέση τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή κολάει αμέσως κ με τον ένα σκληρο... τι μπορεί να φταίει??? το λειτουργικό μου είναι windows 7 ενδέχετε να είναι το τροφοδοτικό???
Alchemist` Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια αγορασα πριν κανα μηνα μια 9800gt gigabyte κ εβαλα να παιξω το pro.. εκτος του οτι δν έχει speaker το pro που δν ειναι κ το κυριο προβλημα κολάει απίστευτα... το συστημα είναι αυτο που έχω στην υπογραφη μου... το μόνο που παρατήρησα ήταν οτι όταν έβγαλα τον ένα σκληρό κόλαγε στη μια ώρα αντι αμεσως...κ χτες που έβαλα σε κανονική θέση τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή κολάει αμέσως κ με τον ένα σκληρο... τι μπορεί να φταίει??? το λειτουργικό μου είναι windows 7 ενδέχετε να είναι το τροφοδοτικό??? Περίεργα πράγματα... Δεν νομίζω να είναι θέμα κάρτας γραφικών πάντως... Το κάνει αυτό και σε άλλα παιχνίδια? Και όταν λες κολάει, τι εννοείς ακριβώς? Πέφτει το framerate ή παγώνει τελείως το σύστημα? Θέμα software φαντάζομαι δεν είναι από την στιγμή που έχεις win7 (έχεις κάνει φορμάτ δλδ σχετικά πρόσφατα)... Επίσης τώρα που το βλέπω τι Pentium D είναι αυτός στα 3.4Ghz? Του έχεις κάνει OC? Τις θερμοκρασίες του τις έχεις τσεκάρει? (αν όχι δες τες με το core temp http://www.alcpu.com/CoreTemp/ ) Και τέλος τι εννοείς με το "έβαλα τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή στην κανονική του θέση"? Μία είναι η θέση της ψύκτρας... Και αφού την έβγαλες τσέκαρες την θερμοαγώγιμη πάστα?
liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το σύστημά σου είναι υπέρ ικανό να παίξει το pro απροβλημάτιστα. Στα του ήχου, δες αν έχεις κάποιο "ψευδο-surround" ενεργοποιημένο. Στα των γραφικών τσέκαρε drivers-θερμοκρασίες, αν και μυρίζει PEBKAC η κατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.