Προς το περιεχόμενο

amd stock χρειάζομαι έξτρα cooler;

xtonyx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ ωραια ολα αυτα κανενας ομως δεν απαντησε στην αρχικη μου ερωτηση αν εχω amd stock και τον κρατησω στοκ δεν κλοκαρω θα εχω προβληματα με την στοκ ψυχτρα?σε στρεσ καταστασεις κλπ

Δημοσ.
πολυ ωραια ολα αυτα κανενας ομως δεν απαντησε στην αρχικη μου ερωτηση αν εχω amd stock και τον κρατησω στοκ δεν κλοκαρω θα εχω προβληματα με την στοκ ψυχτρα?σε στρεσ καταστασεις κλπ

Kανενα προβλημα.

το pc που παρηγγειλες στα games θα σπερνει.

Δημοσ.

5770x2 ισες οι καλυτερες απο 5870 ελαχιστα..τροφοδοτικο εχει αξιοπιστο. amd στα 3.4 kουτακι αφου ειναι budjet και ποιοτικο με καλουτσικο airflow δεν μας πειραζει.μητρικη καλουτσικη απο τις καλυτερες τις asrock τουλαχιστον και εχω ακουσει καλα λογια οθονη εβαλα πολυ καλη +τα windows 64bit και 4 γιγα ραμ..στα 1140?ευρω..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:48 ----------

και απο οσο βλεπω σε benchmarks και ι single 5770 τα παιζει ολα αν οχι στα φουλ ι φουλ εκτος AA με 30-40 frames crysis...για βαλτε τα αλλα..

Δημοσ.

Κρατα τη stock...

Μια χαρα ειναι αφου δε κανεις oc...

Δημοσ.
Crizzt φιλε fail η συνθεση σου . +1 στον grimpr

Ειπα... μια στα γρηγορα :lol: +1 στον grimpr και απο μενα (με αλλο τροφοδοτικο και κουτι)

Δημοσ.
Γιατι τι εχουν?

100 Ευρω για κουτι ειναι υπερβολη για μενα. Με τα μισα παιρνεις μια χαρα κουτι. Τροφοδοτικο Corsair > Coolermaster.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...