xtonyx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 παιδια θελω να μου πειτε αν θα χρεαστω καμια ψυχτρα για τον amd phenom 965 στοκ.δεν σκοπευω να κανω O.C θα τον αφησω στοκ.θα υπαρχει κανενα προβλημα με θερμοκρασιες?η στοκ ψυκτρα για στοκ καταστασεις ειναι καλη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:11 ---------- ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ απο eshop.παιδια ξερω οτι οι ετοιμοι βαζουνε καποια πραγματα του κιλου αλλα δεν αντεχα αλλα χωρις pc...οτι και να κανω με το pc το κανω.ο υπολογιστης που παραγγειλα ειναι αυτος..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912189 με μονες αλλαγες στην οθονη εβαλα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168731 +20 ευρω πως τον βλεπετε? για budjet pc και επιδοσεις σε games..και γενικες επιδοσεις.. ΥΓ ακυρωσα τλκ την παραγγελια απο you..μολις πριν λιγο παραγγειλα αυτον.
alexis333 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ακυρωσε την παραγγελια αν θες μια καλη συνθεση απο εμας εδω στο φορουμ ωστε να αξιοποιησεις σωστα καθε ευρω που θα δωσεις....
ColdFusion Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 με 1120 ευρω σιγουρα θα επερνες κατι ποιο ποιοτικο
alexis333 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 με 1120 ευρω σιγουρα θα επερνες κατι ποιο ποιοτικο Αυτο ακριβως... Δε θα ξοδευα τοσα λεφτα για ετοιμο υπολογιστη με τπτ... Δε δεχομαι να μου διαλεγουν αλλοι ( που δεν εχουν ιδεα ) ο,τι γουσταρουν αφου μπορω να φτιαξω μια δικια μου συνθεση με ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στα λεφτα που θελω να ξοδεψω.... αυτην πως την βλεπεις φιλε μου? Ποια ??? Τον ετοιμο λες.. Η αποψη μου ειναι να τον ακυρωσεις.. Εδω θα σου φτιαξουμε μια συνθεση που θα γλυτωσεις και λεφτα και μπορει να παρεις και καλυτερα κομματια
xtonyx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 οκ για καντε μου μια συνθεση απο eshop..στα 1300 maximum με οθονη..αν μπορειτε παρακαλω..εγς παντως την βλεπω καλουτσικια ρε σεις..καλη οθονη εβαλα.amd επεξεργαστη μνημες για τα λεφτα τους και τις επιδοσεις μια χαρουλα οπως και τις 5770 CF..τωρα μου λετε αποψεις γρηγορα αν γινετε γιατι το εχω κουρασει πολυ το θεμα
Crizzt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 οκ για καντε μου μια συνθεση απο eshop..στα 1300 maximum με οθονη..αν μπορειτε παρακαλω..εγς παντως την βλεπω καλουτσικια ρε σεις..καλη οθονη εβαλα.amd επεξεργαστη μνημες για τα λεφτα τους και τις επιδοσεις μια χαρουλα οπως και τις 5770 CF..τωρα μου λετε αποψεις γρηγορα αν γινετε γιατι το εχω κουρασει πολυ το θεμα Στα γρηγορα σου φτιαχνω ενα για να δεις τι παιρνεις με αυτα τα λεφτα. Στα 1300 βαζεις ακομα οτι σου χρειαζεται (8 αντι 4 GB μνημη, δευτερη καρτα γραφικων, κλπ)
onty Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Crizzt φιλε fail η συνθεση σου . +1 στον grimpr
alexis333 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ SSD , (που στο eshop δε θα σου βαλουν SSD ακομα και pc με 2000 ευρω να παρεις.. ) επισης καλη καρτα γραφικων, i5 , καλυτερο κουτι και καλυτερη οθονη...
grimpr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μείνε μακριά από E-shop σε ακριβά μηχανήματα και setups, προτίμησε καλύτερα το Plaisio. Κατά τα άλλα, στο budget που θες, πας κατευθείαν σε Intel δίχως δεύτερη κουβέντα. Και η δικιά μου πρόταση από το Plaisio αλλά και του Alexis333 είναι όχι μόνο Super αλλά και υπερβολική για τις ανάγκες σου.
paylidis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 +1 σε όλες τις επιλογές. Βάλε και εναν ssd πάντως μέσα για το λειτουργικό σου και για τα "βασικα" αρχεία για να δεις πραγματικα ταχυτητα. Τώρα απο e-shop η πλαίσιο τι να σου πω... εγω είμαι e-shop Fan επειδη μου κάνουν και την προσαρμογή στο ΦΠΑ (13%) που σχεδον κανενας άλλος απαραδεκτος δεν κάνει... (αν εξαιρέσω και το ονομα και πραγμα perfectshop) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:28 ---------- επισης στο e-shop είναι και λιγο ηλιθιοι τους εχω ξεγελάσει πολλές φορες με προιόντα που εγω χαλασα και μου τα δώσανε καινουργια... Για τον τρόπο μονο με pm γιατι δε βλέπω να μου ισχυει η εγγύηση απο αυριο αν πω περισσότερα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:31 ---------- και για να συμπληρωσω το συλλογισμό μου, σε περνανε κιολας για ηλιθιο στο πλαίσιο και σε κανουν σα τα μουτρα τους... (τελευταίο γελοίο παραδειγμα: αγορασαμε εναν εκτυπωτη δικτυακό της Hp απο εκεί αξίας 690€ και συμφωνα με την ΗΡ και όλα τα υπολοιπα σαιτ το κουτι κλπ περιειχε δωρεαν usb το οποίο οι καφροι εβγαλαν και μας το πούλησαν extra προς 1 ευρω και κατι ψιλα, ενω δεν το είχαμε καν παραγγείλει...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.