Προς το περιεχόμενο

Netbooks από 199!

kingofgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά μας δουλεύουν τώρα ή όχι ?

Χθες έπαιζε πάλι η διαφήμιση "από 199 €", πήρα στα Multirama σήμερα (στο 800 κάτι) και μου είπαν ότι εξαντλήθηκαν τα φτηνά laptop και ότι δεν θα ξαναφέρουν.

Πριν από λίγο στο ALTER πάλι η ίδια διαφήμιση "από 199 €". Αυτό πως λέγεται? Πσραπλανητική διαφήμιση ή όχι? Μπορεί να γίνει κάτι?

εγώ λέω να πάμε να τους δείρουμε. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς φίλε, προσφορά ήταν και εξαντληθηκε απο ότι βλέπω και διαβάζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Nαι ρε φίλε, όταν όμως έχουν εξαντληθεί και δεν πρόκειται να ξαναφέρεις (όχι εσύ εννοείται), κόψε να διαφημίζεις στην τηλεόραση μέρες μετά το γ...νο το σημείο που λέει από 199 €, γιατί αυτό κατά τη γνώμη μου είναι ψευδή και παραπλανητική διαφήμιση. Και όταν λέω τι μπορούμε να κάνουμε εννοώ ότι αν μπορούμε να απευθυνθούμε σε τίποτα ενώσεις καταναλωτών.

Εδώ σε άλλο topic, για παιχνίδια των 2 €, έστειλαν mail από ενώσεις μέχρι και υπουργείο (γενική γραμματεία καταναλωτή)

Nαι ρε φίλε, όταν όμως έχουν εξαντληθεί και δεν πρόκειται να ξαναφέρεις (όχι εσύ εννοείται), κόψε να διαφημίζεις στην τηλεόραση μέρες μετά το γ...νο το σημείο που λέει από 199 €, γιατί αυτό κατά τη γνώμη μου είναι ψευδή και παραπλανητική διαφήμιση. Και όταν λέω τι μπορούμε να κάνουμε εννοώ ότι αν μπορούμε να απευθυνθούμε σε τίποτα ενώσεις καταναλωτών.

Εδώ σε άλλο topic, για παιχνίδια των 2 €, έστειλαν mail από ενώσεις μέχρι και υπουργείο (γενική γραμματεία καταναλωτή)

Το πιο πιθανό είναι οτι είχαν προπληρώσει τα κανάλια για συγκεκριμένο αριθμό διαφημίσεων και δεν μπορούν να το σταματήσουν..

Αλλά σίγουρα υπάρχει παραπλάνηση..Μπορείς να πάρεις στο ΙΝΚΑ να ρωτήσεις..

Καλα ενταξει, μηπως εισαι λιιιιιιιιγο υπερβολικος...λεω μηπως;

Χμμμ, ας πούμε ότι εγώ είμαι υπερβολικός.

Γιατί νομίζεις ότι το eshop σε ΟΛΑ τα Acer έγραφε κάτω απο την περιγραφή με εντονα γράμματα, ότι σε περίπτωση βλάβης υπεύθυνη είναι η αντιπροσωπεία?

(πριν την προσωρινή προσφορά με τα 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης)

Δηλ. μην ζητατε τα ρεστα απο εμας.

Μάλλον βαρέθηκαν τα προβλήματα που είχαν με τους πελάτες και το 'γραφαν εξ'αρχής...

Δεν γίνεται φίλε μου να πουλάς ένα notebook και να κάνεις τον σταυρό σου να βγει οκ.

Είδα και απόειδα με τα acer (2 στα 10 σε μένα είχαν προβλήματα από μπαταρία έως μητρική) και τα σταμάτησα.

Επειτα, είπα, ρώτα και κάναν άλλον επαγγελματία να σου πει τι έχει δει.

Ρε παιδιά μας δουλεύουν τώρα ή όχι ?

Χθες έπαιζε πάλι η διαφήμιση "από 199 €", πήρα στα Multirama σήμερα (στο 800 κάτι) και μου είπαν ότι εξαντλήθηκαν τα φτηνά laptop και ότι δεν θα ξαναφέρουν.

Πριν από λίγο στο ALTER πάλι η ίδια διαφήμιση "από 199 €". Αυτό πως λέγεται? Πσραπλανητική διαφήμιση ή όχι? Μπορεί να γίνει κάτι?

Multirama και Γερμανος έχουν ίδια στελέχη marketing...

Δες στο αντίστοιχο θέμα για τα παιχνιδια του Γερμανου και τις διαφημίσεις στην TV που κρατησαν 5-6 μέρες αφού είχαν εξανληθεί (εκεί ακόμη χειρότερα, καμιά παραγγελία μεσω ιντερνετ δεν εκτελέστηκε)

Οπότε θα την ξαναδείς την διαφήμιση!

Δεν ξέρω για τα laptop αλλά απο τους εκτυπωτές της Hp,δεν είμαι ευχαριστημένος..Έχω πάρει 3 και οι 2 χαλάσανε χωρίς να κάνουνε πολλές εκτυπώσεις..Και για το service που λες μου ζητούσαν λεφτά για να τον πάρω πίσω χαλασμένο επειδή του ρίξαν μια ματιά..

Οντως έχεις δίκιο, επιβεβαιώνω τα λεγόμενα.

Αλλά οι εκτυπωτές είναι μια άλλη ιστορία.

Εκεί να σου πω δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές, ότι και να πάρεις με το σερβις θα έχεις θέμα, γιατί όλες οι εταιρείες δίνουν τα μηχανήματα "τζάμπα" και τα παίρνουν από τα μελάνια και τα ανταλλακτικά...

(Θα βρεις πλέον πολλά μοντέλα που ένα σετ καινουργια μελάνια είναι πιο ακριβά απο τα μηχανηματα, κατι αδιανόητο πριν πχ 10 χρόνια)

Γενικά, σε πολλές περιπτώσεις, δεν συμφέρει να φτιάξεις σε σχέση με αγορά νέου, όπως σε πολλά άλλα καταναλωτικά προιόντα.

Τουλάχιστον η HP σου δίνει την δυνατότητα για τα care packs (επεκτάσεις εγγυήσεων σε διάφορες μορφές πχ onsite service μέχρι και αντικατάσταση αναλόγως του πακέτου), κάτι που οι άλλες δεν προσφέρουν, τουλάχιστον όχι εμφανώς και οργανωμένα.

(επίσης η Lexmark έχει καλή υποστήριξη, παντα μεσω των πακέτων επεκτασης εγγύησης)

Δυστυχως στα μαγαζιά δεν τα ξέρουν ή δεν τα λενε αυτά...

(επιπλέον στους εκτυπωτές HP βρίσκεις τις περισσότερες λύσεις για οικονομικά ή συμβατά μελάνια :-))

εγώ λέω να πάμε να τους δείρουμε. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς φίλε, προσφορά ήταν και εξαντληθηκε απο ότι βλέπω και διαβάζω.

ο φίλος λεει, ότι αφού εξαντλήθηκαν γιατί δείχνουν ακόμη την διαφήμιση μετά απο 2-3 μέρες?

Πως θα σας φαινόταν να διαφήμιζαν πχ αυτοκίνητο των 10000 € με 5000 και αφού πουλούσαν 2-3 τεμ μετά να έλεγαν σε όλους ότι εξαντλήθηκε?!

Οπως αναφέρθηκε, δείτε και το άλλο θέμα Γερμανός παιχνίδια και θα καταλάβετε τι γινεται με το marketing της αλυσίδας...

Είναι απαράδεκτοι και μας εμπαίζουν.

Πως θα σας φαινόταν να διαφήμιζαν πχ αυτοκίνητο των 10000 € με 5000 και αφού πουλούσαν 2-3 τεμ μετά να έλεγαν σε όλους ότι εξαντλήθηκε?!

To έκαναν ανεξαιρέτως όλες οι αντιπροσωπείες στην ελλάδα (τότε με το μειωμένο τέλος ταξινόμησης)...

Επειδή έψαχνα τότε και τις γύρισα όλες... "Ναι, το μοντέλο που λέει στη διαφήμιση εξαντλήθηκε, αλλά έχουμε το..."

ο φίλος λεει, ότι αφού εξαντλήθηκαν γιατί δείχνουν ακόμη την διαφήμιση μετά απο 2-3 μέρες?

Οπως αναφέρθηκε, δείτε και το άλλο θέμα Γερμανός παιχνίδια και θα καταλάβετε τι γινεται με το marketing της αλυσίδας...

Είναι απαράδεκτοι και μας εμπαίζουν.

giati νομιζεις οτι δεν το χουν κανει?εκει να δεις τι ξεφτiλες ειναι...κατ αρχην δεν πουλανε ποτε το μοντ που αναγραφουν τιμη στη διαφημιση,...... ,ανοιξες μεγαλο θεμα και ειμαι off-topic...

τωρα το eshop.gr έχει τον φουτζιτσου Μ2010 που έδινε το μουλτιραμα 200Ε στα 300Ε και το έχει για τρελή προσφορά(crazysunday λεει)...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για σκρουτζαρε το να δεις τι θα δεις. To multirama το δίνει στα 450 τώρα. Απλά έδωσε σε προσφορά κάποια κομμάτια στα 200 ευρά ενώ συγχρόνως το έδινε και στα 450. Κίνηση πολύ υποπτη κατά την γνώμη μου.

Για σκρουτζαρε το να δεις τι θα δεις. To multirama το δίνει στα 450 τώρα. Απλά έδωσε σε προσφορά κάποια κομμάτια στα 200 ευρά ενώ συγχρόνως το έδινε και στα 450. Κίνηση πολύ υποπτη κατά την γνώμη μου.

ε και? τι σημαινει αυτο??

Αν σκρουτζρες 8α ειδες επισης οτι και το ισοπ το πηγε 379ε...

Δεν έχει νόημα αυτό που λες φίλε μ:devil::devil::devil:

ειμαι ενας απ'τους τυχερους-ατυχους που πηρε ενα fujitsu m2010 με 199e απο τα multirama.Ειναι πολυ καλο εχω να πω και δεν εχει βγαλει καμια ζημια. Εχει μια αξιοπρεπέστατη εγκιειση 3 ετων αποτε αυτο αναιρει κατι που γραφτηκε παραπανω ως υποπτη κινηση του multirama αυτη η προσγορα.Πιστευω πως απλα το multrama ξεχασε να βγαλει την προηγουμενη τιμη του netbook γιατι οταν υπηρχε η προσφορα το site του multrama ειχε και τις δυο τημες του fujitsu m2010

ειμαι ενας απ'τους τυχερους-ατυχους που πηρε ενα fujitsu m2010 με 199e απο τα multirama.Ειναι πολυ καλο εχω να πω και δεν εχει βγαλει καμια ζημια. Εχει μια αξιοπρεπέστατη εγκιειση 3 ετων αποτε αυτο αναιρει κατι που γραφτηκε παραπανω ως υποπτη κινηση του multirama αυτη η προσγορα.Πιστευω πως απλα το multrama ξεχασε να βγαλει την προηγουμενη τιμη του netbook γιατι οταν υπηρχε η προσφορα το site του multrama ειχε και τις δυο τημες του fujitsu m2010

γιατι άτυχος φίλε μ?:confused:

Σήμερα 19:35 στο κανάλι ALTER ξαναπροβλήθηκε η εν λόγω διαφήμιση.

Τσαντισμένος πήρα το 1520, όπου πληροφορήθηκα (δεν έκανα καταγγελία) ότι έχω κάθε δικαίωμα να κάνω καταγγελία για παραπλανητική διαφήμιση και ότι θα εξεταστεί και θα μου απαντήσουν, ακόμα και ίσως τελικώς να προμηθευτώ το προϊον στην τιμή που διαφημίζεται.

Δεν προέβηκα ακόμα σε κάποια ενέργεια, πήρα πρώτα στο τοπικό μαγαζί Multirama όπου μια ευγενέστατη υπάλληλος (δεν είπα φυσικά για 1520) μου είπε ότι έχει εξαντληθεί το απόθεμα από την Παρασκευή αλλά μπορεί να ξαναφέρουν δεύτερη παρτίδα από την άλλη εβδομάδα, να πάρω τηλέφωνο.

Για την ιστορία του θέματος, την Παρασκευή που μας πέρασε εκτός από το τοπικό κατάστημα, πήρα και σε κατάστημα γειτονικού νομού όπου έλαβα την απάντηση ότι μπορεί να ερχόντουσαν κάποια κομμάτια το Σάββατο και να έπαιρνα τηλέφωνο, όταν πήρα μού είπαν ότι δεν ήρθε τελικώς τίποτα.

Τι να κάνω, να βασιστώ στις πληροφορίες της κοπέλας για πιθανή νέα παραλαβή ή να προχωρήσω στην καταγγελία για ψευδή/παραπλανητική διαφήμιση?

Βασικά σκέφτομαι να στείλω το παρακάτω κείμενο :

Κατά την εβδομάδα 4/1 - 9/1/2010, σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς προβαλλόταν διαφήμιση της αλυσίδας καταστημάτων Multirama, όπου χρησιμοποιώντας γνωστό τηλεοπτικό αστέρα και κάποιον ηθοποιό που υποδυόταν τον γνωστό εξερευνητή de Gama, διαφήμιζαν την γκάμα των laptop που διατίθενται στα καταστήματά τους, λέγοντας ότι αυτή ξεκινάει από 199 €.

Θεωρώντας την καλή ως προσφορά, την Παρασκευή 8/1 πήγα στο τοπικό κατάστημα Multirama Λάρισας, όπου μου είπαν ότι σε αυτή την τιμή υπήρχαν μόνο 2 laptop (netbook για την ακρίβεια) σε αυτή την τιμή. Μέχρι να πάω να κάνω ανάληψη χρημάτων και να γυρίσω τα netbook πωλήθηκαν. Στην ερώτησή μου εαν θα ξαναφέρουν μου είπαν όχι και ότι έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα από παντού.

Κατόπιν την ίδια ημέρα επικοινώνησα με τα καταστήματα των γειτονικών νομών Τρικάλων, Καρδίτσης, Βόλου όπου έλαβα την ίδια απάντηση καθώς και με τα καταστήματα Ρόδου και Ελευσίνας (όπου διαμένουν συγγενικά μου πρόσωπα και θα μπορούσαν να προβούν σε αγορά), όπου έλαβα πάλι την απάντηση περί μη ύπαρξης των προϊόντων και ειδικά από το τελευταίο κατάστημα έλαβα ξανά την απάντηση ότι έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα από όλο το δίκτυο.

Θεώρησα το θέμα λήξαν ότι έχασα μια καλή προσφορά και δεν ασχολήθηκα.

Την επόμενη όμως εβδομάδα και συγκεκριμένα από Δευτέρα 11/1/2010, ξαναπαρατήρησα ότι προβαλλόταν καθημερινά το ίδιο διαφημιστικό σποτ, με ακριβώς τα ίδια λόγια "από 199 €", ενώ δεν υπήρχε καμία υποσημείωση "έως εξάντλησης αποθεμάτων". Επικοινώνησα τότε με τα κεντρικό τηλέφωνο εξυπηρέτησης των Multirama, 801-11-15000 δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβή ημερομηνία, όπου έλαβα και πάλι την απάντηση ότι εξαντλήθηκαν τα αποθέματα και ότι μάλλον δεν θα ξαναφέρουν.

Χρησιμοποιώ την έκφραση : "το ποτήρι ξεχείλισε" όταν σήμερα 13/1/2010 και ώρα 19:35 στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, ξαναείδα την συγκεκριμένη διαφήμιση και επικοινωνόντας με το κατάστημα Λάρισας, όταν ρώτησα για τα laptop των 199€, έλαβα πολλάκις την απάντηση ότι έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα από την προηγούμενη εβδομάδα σε διάστημα 2 ημερών.

Μόλις όμως τους είπα ότι είδα την ίδια διαφήμιση σήμερα και για τιμές από 199 € και αφού έχουν εξαντληθεί από την Παρασκευή γιατί παίζεται ακόμα η διαφήμιση, έλαβα την απάντηση ότι ίσως έρθει μια παρτίδα από την άλλη εβδομάδα, να ξαναεπικοινωνήσω μαζί τους.

Επειδή θεωρώ ότι παραπλανούμαι ως καταναλωτής από τις διαφημιστικές πρακτικές της συγκεκριμένης αλυσίδας και επειδή δεν θέλω να περάσει πάλι κάποιο χρονικό διάστημα αναμονής και να λάβω την απάντηση τελικώς δεν ήρθε η νέα παρτίδα και άλλες δικαιολογίες, θέλω να προβώ σε καταγγελία για την εν λόγω παραπλανητική διαφήμιση και απαιτώ την προμήθεια στην διαφημιζόμενη τιμή των διαφημιζόμενων προϊοντων.

Επισημαίνω ότι δεν έχω κανένα παράπονο από τα τοπικά καταστήματα της αλυσίδας, καθώς η εξυπηρέτηση (τηλεφωνική επί το πλείστον) ήταν εξαιρετική από τους υπαλλήλους. Το παράπονό μου ως καταναλωτής αφορά αποκλειστικά και μόνο τις διαφημιστικές πρακτικές της εν λόγω εταιρείας.

αν προσεξατε εγραψα τυχερος-ατυχος γιατι διαβασα πολλες και διαφορετικες αποψεις για την εν λογο προσφορα.Προσωπικα το fujitsu απλα πεταει και να επισημανω πως κατα τυχη πετηχα αυτη την προσφορα εγω εψαχνα ενα ipod touch 8gb οπου δεν εβρισκα πουθενα και τελικα επεσα πανω στο κελεπουρι!!:-)

αν προσεξατε εγραψα τυχερος-ατυχος γιατι διαβασα πολλες και διαφορετικες αποψεις για την εν λογο προσφορα.Προσωπικα το fujitsu απλα πεταει και να επισημανω πως κατα τυχη πετηχα αυτη την προσφορα εγω εψαχνα ενα ipod touch 8gb οπου δεν εβρισκα πουθενα και τελικα επεσα πανω στο κελεπουρι!!:-)

ontως τα σπαει το πηρα κ εγω

αν κ ημουν λιγο ατυχος ηθελα το κοκκινο

αλλα δεν υπηρχε κ αναγκαστικα ασπρο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...