ipal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αφου σκανε και 250 σε Public κλπ και τα τσακιζουν οσα ειναι στα 200, ξερουν αυτοι... 150 χλωμο. ΑΝ τους μεινει κατι ισως το Πασχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seric Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Σε καμιά 15αριά μέρες αρχίζουν οι εκπτώσεις. Προσωπικά το θεωρώ δεδομένο. Για να μην σου πω θα έχουμε και προσφορές στα €150... αλήθεια τόσο νωρίς ξεκινάνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αφου τρεχει ηδη καλυτερη προσφορα, γιατί ψάχνετε διαθεσιμα κομματια σε multirama, U κλπ? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=354028 (ισχύει για 8 & 9 Ιανουαρίου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seric Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 αφου τρεχει ηδη καλυτερη προσφορα, γιατί ψάχνετε διαθεσιμα κομματια σε multirama, U κλπ? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=354028 (ισχύει για 8 & 9 Ιανουαρίου) μπα δε μαρεσουν τα HP... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 μπα δε μαρεσουν τα HP... Εσύ χάνεις! Το συγκεκριμενο εχει επιπλέον 3 ετη εγγυηση και ας μην ξεχνάμε ότι η ΗΡ είναι πρωτη σε πωλησεις Η/Υ παγκοσμίως με μεγαλη διαφορα και ειδικά στην business market έχει ξεφύγει. Για ρώτα μερικούς ΙΤ managers να σου πουν μια ακομη γνωμη και ισως μετα αλλαξοπιστησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 http://multirama.gr/products/category?catid=010200 Asus, FJ, Xpress Book Win7 getthemnow! :lol: getthemnow ? σαν να λεμε getitnow?? θυμηθηκα τωρα το συμφορουμιτη που ειπε οτι οταν παρηγγειλε το hp mini απο getitnow τον πηρε τηλεφωνο καταστημα των multirama για την παραλαβη.... τσιρακια, ε τσιρακια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά πως γίνεται ενώ να έχουν εξαφανιστεί τα netbooks των 199 € από τα Multirama και σήμερα το πρωϊ να είδα αυτό το διαφημιστικό με τον de Gama και να λέει notebooks από 199 €? Κοροϊδία ή ετοιμαζουν 2ο γύρο να διώξουν και τα υπόλοιπα που δεν έφυγαν την πρώτη φορά (Lenovo, dell ΚΤΛ?) ή ετοιμάζουν νέα παραγγελία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Οντως εχει εδω και δυο τρεις μερες που η προσφορα εχει εξαφανιστει απο το site αλλα συνεχιζουν να παιζουν το διαφημιστικο ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Σε καμιά 15αριά μέρες αρχίζουν οι εκπτώσεις. Προσωπικά το θεωρώ δεδομένο. Για να μην σου πω θα έχουμε και προσφορές στα €150... και εγω ετσι πιστευω αν τους μεινουν κομματια (λογικα εχουν στοκαρει πολυ πραγμα με την τρελη ζητηση και τα μαθητικα) θα τα παρουμε στα 150€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Εσύ χάνεις!Το συγκεκριμενο εχει επιπλέον 3 ετη εγγυηση και ας μην ξεχνάμε ότι η ΗΡ είναι πρωτη σε πωλησεις Η/Υ παγκοσμίως με μεγαλη διαφορα και ειδικά στην business market έχει ξεφύγει. Για ρώτα μερικούς ΙΤ managers να σου πουν μια ακομη γνωμη και ισως μετα αλλαξοπιστησεις Πάντως δεν τα πάνε και πολύ καλά τα HP http://www.electronista.com/articles/09/11/17/reliability.study.has.apple.4th.place/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Πάντως δεν τα πάνε και πολύ καλά τα HPhttp://www.electronista.com/articles/09/11/17/reliability.study.has.apple.4th.place/ Ενδιαφέρον άρθρο... Παρόλα αυτά, οι εμπειρίες των επαγγελματιών είναι σημαντικότερες από στατιστικές αναφορές που κάλλιστα μπορεί να είναι στημένες ή βάσει εμπορικών συμφωνιών. Τυγχάνει να είμαι επαγγελματίας στον χώρο της πληροφορικής στην Ελλάδα περίπου 15 χρόνια και να συναλλάσομαι με πάρα πολλούς επαγγελματίες, οπότε έχουν ακούσει όλες τις αποψεις τα αυτιά μου και έχω δει ακόμη και τα αρνητικά στο σερβις της HP. Ομως τουλάχιστον έχει οργανωμένο σερβις σε αντίθεση με πολλά άλλα brands (πχ Asus, Acer). Προσωπικά έχω πουλήσει εκατοντάδες HP και τα πουλαω χωρίς ενδοιασμούς ενώ Acer και να μου ζητούσαν θα τους έλεγα να τα πάρουν από αλλού... Toshiba κορυφαία επίσης επιλογή. Sony, μακρυά λόγω απαράδεκτου σερβις (παρά την εξαιρετική ποιότητα). Fujitsu-Siemens & Lenovo, μια σκάλα ποιότητας παρακάτω από τα προηγούμενα, αλλά αξιοπρεπέστατη επιλογή. Apple, δεν εχω ιδέα. Για οτιδήποτε άλλο στην Ελλάδα, ρισκάρετε τα λεφτά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Προσωπικά έχω πουλήσει εκατοντάδες HP και τα πουλαω χωρίς ενδοιασμούς ενώ Acer και να μου ζητούσαν θα τους έλεγα να τα πάρουν από αλλού... Καλα ενταξει, μηπως εισαι λιιιιιιιιγο υπερβολικος...λεω μηπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tacuma Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Παιδια εγω δεν μπορω να καταλαβω. Περσι τετοια εποχη ακριβώς, είχα παρει notebook το acer aspire one 280ευρώ απο πλαισιο. Με το που βγαίνει αυτη η επιδοτηση απο καλοκαιρι και μετα, ξαφνικα αυτα τα notebook(πιο καινουρια μοντελα βεβαια) αποκτουν μια τιμή της ταξης των 400+ευρώ. Απαράδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά μας δουλεύουν τώρα ή όχι ? Χθες έπαιζε πάλι η διαφήμιση "από 199 €", πήρα στα Multirama σήμερα (στο 800 κάτι) και μου είπαν ότι εξαντλήθηκαν τα φτηνά laptop και ότι δεν θα ξαναφέρουν. Πριν από λίγο στο ALTER πάλι η ίδια διαφήμιση "από 199 €". Αυτό πως λέγεται? Πσραπλανητική διαφήμιση ή όχι? Μπορεί να γίνει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Τυγχάνει να είμαι επαγγελματίας στον χώρο της πληροφορικής στην Ελλάδα περίπου 15 χρόνια και να συναλλάσομαι με πάρα πολλούς επαγγελματίες, οπότε έχουν ακούσει όλες τις αποψεις τα αυτιά μου και έχω δει ακόμη και τα αρνητικά στο σερβις της HP. Ομως τουλάχιστον έχει οργανωμένο σερβις σε αντίθεση με πολλά άλλα brands (πχ Asus, Acer). Δεν ξέρω για τα laptop αλλά απο τους εκτυπωτές της Hp,δεν είμαι ευχαριστημένος..Έχω πάρει 3 και οι 2 χαλάσανε χωρίς να κάνουνε πολλές εκτυπώσεις..Και για το service που λες μου ζητούσαν λεφτά για να τον πάρω πίσω χαλασμένο επειδή του ρίξαν μια ματιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.