Προς το περιεχόμενο

Netbooks από 199!

kingofgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι θα παρουμε κατι αλλο εκτος Netbook οποιοι το παρουν ας το πουλησουν οσο το πηραν στις αγγελιες τουλαχιστο ...

Δημοσ.

μπααααα δεν κοβουν με 13% φπα ακομα και αν το υποκαταστημα ειναι σε περιοχη με μειωμενο φπα

νομοι και μλκες :P

ps King πες στους δικους σου εκει οτι ετσι οπως πανε θα το φανε το κεφαλι τους

ps2 ρε συ King αυτο δε το περιμενα απο εσενα,διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας? :P:p

ps3 τους μεινανε τα μαθητικα ε? κλαψ

ps4 καρτελ ακομα και στο ξεστοκαρισμα,ολα τα 10αρια οταν ξεστοκαρονται στα 199?

ps5 προσοχη πολλα ειναι 3 cell

ps6 reserved :P

Δημοσ.

Το fujitsu μου φαίνεται μακράν το καλυτερο (λίγο πιο γρήγορος επεξεργαστης, καλύτερη web camera, μάλλον και καλύτερη μπαταρία, πιο νεό μοντέλο).

Δημοσ.
εγω γιατι το Multirama HT Xpress

το βλεπω 269?

Μάλλον λόγω Win 7 & Office λογικά

Πάντα παίζει και το ενδεχόμενο λάθους ξέρεις :-D

Πάντως εγώ το αγαπημένο μου Compaq το χτύπησα

B)

Δημοσ.

Ρε παιδιά καθώς με λένε Γιάννη και ένα δωράκι το δικαιούμαι την Πέμπτη και επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με netbooks. Mερικές ερωτήσεις :

1. Από ASUS, Compaq, FS ποιο είναι το καλύτερο (ειδικά η οθόνη του)

2. Ο ρόλος του μηχανήματος θα είναι κατεβαστήρι στην διάρκεια της νύχτας μόνο, surfing και ταινίες (όχι HD) με σύνδεση στο 23αρι monitor μου, ακόμα και στην 37αρα TV. Tα 2 τελευταία θα έχουν αποτέλεσμα ή θα είναι μούφα?

Δημοσ.

τα netbook δυστυχως στις τιμες που τα δινουν (τα απομειναρια των μαθητικων και των παλιων atom) ειναι κοροιδια...καρτελ και εδω. αφου εχουν περιθωριο κερδους ακομα και αν τα δωσουν 120 ευρω. αλλα φταιμε και μεις που τρεχουμε να τα παρουμε. α επισης το asus που δινουν ειναι το 3 cell.

Δημοσ.
Αληθεια απο που ξερουμε οτι το asus ειναι το 3cell;

Χρόνος λειτουργίας (έως) 4 ώρες (ανάλογα την χρήση). αν το δεις σε αλλα καταστηματα γραφουν οτι πιανει κανα 8-ωρο, αρα η μπαταρια εινα 3cell.παντως η αδερφη μου που πηρε αυτο απο τα multirama εχει 6 cell, δες παρακατω τι γραφω στη σελιδα 3!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...